Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΤΟ ΟΘΩΜΑΝΙΚΟ...



Δεν το είχαμε χτες, φάνηκε από το ματς του ΠΑΟΚ που για να μην βγει οver...έγιναν απίστευτα πράγματα, συνέχισε με την κόκκινη της Πόρτο στο 22' που χάθηκε έτσι κάθε ελπίδα για το γκολ-γκολ και μας αποτέλειωσε το μαγικό της Λέστερ που χωρίς ευκαιρία έχασε μόνο 2-1 στην Σεβίλλη. Τα αφήνουμε όλα πίσω και πάμε στο Europa League όπου θα επιλέξουμε και πάλι τα over στα ίδια ζευγάρια που δεν βγήκαν την προηγούμενη εβδομάδα.



ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ-ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ ΟVER: Το 1-0 υπέρ της Φιορεντίνα είναι πλασματική εικόνα με την Γκλάντμπαχ να κυριαρχεί να χάνει σημαντικές ευκαιρίες χωρίς όμως να καταφέρει να σκοράρει, κάτι που έκαναν οι Βιόλα με εκτέλεση φάουλ. Τα Πουλάρια έχουν ως στόχο την κούπα και έφτασαν στην Φλωρεντία με μοναδικό στόχο την πρόκριση. Ως γνήσια γερμανική ομάδα περιμένουμε να παλέψει μέχρι το τελευταίο λεπτό κόντρα σε μια Φιορεντίνα που έχει προβάδισμα αλλά και μεγάλη ποιότητα στην επίθεση για να πετύχει γκολ σε αντεπιθέσεις. Με 15 οver στα 19 τελευταία ματς οι γηπεδούχοι.

ΖΕΝΙΤ-ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ ΟVER; Ο Ιβανόβιτς αποκτήθηκε από την Τσέλσι τον Ιανούαριο για να λύσει το αμυντικό πρόβλημα της Ζενίτ...Ο Σέρβος αμυντικός όμως πλέον μοιάζει με Βετεράνο, ειδικά όταν αγωνίζεται δεξιός μπακ όπως το πρώτο ματς στις Βρυξέλες, έχοντας την ευθύνη και για τα δύο γκολ που δέχτηκαν οι Ρώσοι. Πλέον η Ζενίτ για να φτάσει στην ανατροπή του 2-0 πρέπει να πιάσει σπουδαία απόδοση και φυσικά να παίξει φουλ επίθεση, κάτι που είναι εύκολο για αυτήν, αμυντικά όμως η Άντερλεχτ έχει παίχτες με ταχύτητα που μπορούν να σκοράρουν. Εντός έδρας είναι αήττητη 17 ματς στο Europa League έχοντας σκοράρει σε όλα η Ζενίτ. Αναγκασμένοι να επιτεθούν από το πρώτο λεπτό οι γηπεδούχοι, ποντάρισμα στο οver.

ΣΑΧΤΑΡ-ΘΕΛΤΑ ΟVER: Η Σαχτάρ με το 1-0 του πρώτου ματς απέκτησε δυνατό προβάδισμα πρόκρισης. Η Θέλτα είναι ομάδα με επιθετικές αρετές και θα προσπαθήσει να κάνει την ανατροπή. Η Σαχτάρ όμως πλέον μπορεί να κάνει το αγαπημένο της παιχνίδι...να περιμένει τον αντίπαλο και να χτυπήσει στην κόντρα με τους ταχύτατους μεσοεπιθετικούς που έχει. Σε 9 ματς φέτος στο Europa έχει μόνο νίκες... Ποντάρισμα στο οver.

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ-ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ ΟVER: Η Κοπεγχάγη κέρδισε με 1-2 στην Βουλγαρία και έχει το πάνω χέρι. Η πρωταθλήτρια Βουλγαρίας είναι ομάδα που παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο, κάτι λογικό αφού έχει στην ενδεκάδα συνήθως 7 με 8 Βραζιλιάνους, άλλωστε δεν είναι τυχαίο τα 9 οver σε 13 ματς στην Eυρώπη φέτος. Θα κυνηγήσει τις πιθανότητες που έχει κάνοντας έτσι το ματς ανοιχτό από τα πρώτα λεπτά, έτσι το οver του 2,00 μοιάζει καλή επιλογή.

H είσοδος του γηπέδου της Οσμανλισπόρ
ΟΣΜΑΝΛΙΣΠΟΡ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1: Ο Ολυμπιακός βρίσκεται διαρκώς σε κλίμα γκρίνιας...η ήττα από την ΑΕΚ με τραγική εμφάνιση έκανε χειρότερα τα πράγματα, ενώ η πώληση του Ιντέγιε σε συνέχεια αυτής του Μιλιβόγεβιτς κατέβασε την ποιότητα πολύ αφού οι δύο τους ήταν οι καλύτεροι παίκτες που είχε ο Μπέντο στην ομάδα του. Εξαιρετικό το γεγονός πως ο Πορτογάλος εμπιστεύεται τους μικρούς όμως με τον Ανδρούτστο, τον Ρέτσο και τον Νικολάου δεν παίρνεις πρόκριση στην καυτή έδρα της Οσμανλισπόρ  στην Άγκυρα σε μία άκρως Οθωμανική ατμόσφαιρα, αφού για αυτούς είναι ιστορικό ματς. Πάμε με τον άσο του 2,60.

Τριάδα
ΖΕΝΙΤ-ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ  ΟVER 1,65
ΣΑΧΤΑΡ-ΘΕΛΤΑ ΟVER 1,80
ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ-ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ ΟVER 1,90

Δυάδα
ΟΣΜΑΝΛΙΣΠΟΡ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1  2,60
KOΠΕΓΧΑΓΗ-ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ ΟVER 2,00


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου