Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017

ΑΠΟ ΤΟ ΓΚΝΤΑΣΚ ΩΣ ΤΑ ΧΑΝΙΑ



Ο Ολυμπιακός μας έκλεισε το στόμα την Πέμπτη, όχι τόσο με την εμφάνιση του αλλά με τον χαρακτήρα που έδειξε ως ομάδα με τον Μπέντο φυσικά να παίρνει τα εύσημα. Τα οverακια μας ήρθαν τα δύο από τα τέσσερα με αποτέλεσμα ο κουβάς να είναι το σημείο της ημέρας...Γεμάτο το σημερινό πρόγραμμα, ξεχωρίσαμε 8 επιλογές με την μικρότερη να πληρώνει 1,95.





ΧΑΛ-ΜΠΕΡΛΝΙ 1: H Xαλ με τον Μάρκο Σίλβα έχει βελτιωθεί πάρα πολύ, στα τελευταία ματς πρωταθλήματος, πήρε βαθμό στην έδρα της Γιουνάιτεντ, κέρδισε την Λίβερπουλ και έχασε οριακά από την Άρσεναλ. Η Μπέρλνι είναι ομάδα έδρας αφού εκτός έδρας έχει 10 ήττες σε 11 ματς, ενώ βαθμολογικά είναι ψιλοάνετη με 9 βαθμούς διαφορά από την ζώνη υποβιβασμού, Καίγεται η Χαλ και ποντάρουμε στον άσο.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1: O Πλατανιάς πετάει αγωνιστικά αφού έχει μόλις μία ήττα στα τελευταία 10 ματς πρωταθλήματος ενώ διεκδικεί και την είσοδο του στα ημιτελικά του κυπέλλου. Γενικότερα βγάζει υγεία σαν ομάδα με τον Παράσχο να βρίσκεται καιρό στον πάγκο φτιάχνοντας ομάδα με συνοχή και πλάνο στον αγωνιστικό χώρο. Ο Αστέρας βρίσκεται σε σύγχηση η χρονιά θεωρείται χαμένη, έχει μείνει εκτός στόχων και η πεντάρα από τον Παναθηναϊκό έφερε την απόλυση του Ελευθερόπουλου. Στο σημερινό ματς έχει σημαντικές απουσίες αφού οι Τσουκαλάς, Μπέρτος, Ιγκορ, Χαμντανί, Στανισλάβλεβιτς είναι εκτός και όλοι τους θεωρούνται βασικοί. Η κατάσταση στις δύο ομάδες είναι η μέρα με την νύχτα και ο άσος σε αποδόσεις πάνω από 2,00 έχει αξία.

ΞΑΝΘΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 2: Ο Παναθηναϊκος είναι φανερό πως βρίσκεται σε καλό φεγγάρι με 18 γκολ στα τελευταία 5 ματς έχοντας χάσει βαθμούς μόνο στα Γιάννινα όπου αδικείται από το 1-1. Ο Ουζουνίδης έχει περάσει την φιλοσοφία του, ο Μπέργκ σκοράρει, οι Κλωναρίδης, Εμποκού, Βιγιαφάνες έχουν ποιότητα. Η Ξάνθη πλέον έχει χάσει την λάμψη της, μόλις μία νίκη στα τελευταία 8 ματς (με τον ΌΦΗ στο κύπελλο) σκοράρει με το σταγονόμετρο, βρίσκεται οριακά εντός πλέι οφ και με το ένα πόδι εκτός κυπέλλου. Δέχομαι να πάρω το ρίσκο να ποντάρω στο 2,25 τους Πράσινους που στις 9 τελευταίες επισκέψεις τους στα Πηγάδια έφυγαν 6 φορές με την νίκη.

ΛΕΧΙΑ ΓΚΝΤΑΣΚ-ΚΡΑΚΟΒΙΑ 1 & OVER: H Λέχια είναι πρωτοπόρος στην βαθμολογία και έχει φοβερή έδρα με 9 νίκες σε 11 ματς. Έρχεται από γκέλα στην έδρα της Νιετσιέτζα δεχόμενη το γκολ της ισοφάρισης στο 96' με πέναλτι. Οι οπαδοί της δημιουργούν καυτή ατμόσφαιρα, το Στάδιον Ένεργκα 43,000 συχνά γεμίζει αφού η ομάδα τους δεν έχει κερδίσει ποτέ πρωτάθλημα, δεν έχει παίξει Ευρώπη ενώ το μοναδικό της κύπελλο ήρθε το 1983. Η καλύτερη της θέση στην πρώτη κατηγορία είναι η 3η το 1956. Πέρυσι τερμάτισε 5η και φέτος είναι στην κορυφή και αυτό έχει γεμίσει προσδοκίες τον κόσμο. Η Κρακοβία παλεύει για την παραμονή, εκτός έδρας έχει μόλις μία νίκη και στο Γκντασκ συνήθως χάνει (5 ήττες σε 7 ματς). Η Λέχια εντός έδρας έχει 10 οver σε 11 ματς και το γεγονός πως οι φιλοξενούμενοι έχουν βρει δίχτυα σε 18 από τα 22 ματς πρωταθλήματος μας οδηγεί στον άσο σε συνδυασμό με το οver στο 2,90.

ΧΕΡΤΑ-ΑΊΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦ. 1: Η Χέρτα αδικήθηκε ξεκάθαρα κόντρα στην Μπάγερν όπου δέχτηκε την ισοφάριση στο 96΄ χάνοντας έτσι την ευκαιρία να πανηγυρίσει μια σπουδαία νίκη που θα την εδραίωνε για τα καλά στις ομάδες που διεκδικούν το Champions League. Αυτή πάντως ήταν η δεύτερη μόλις απώλεια στο Βερολίνο αφού είχε 8 νίκες και 1 ήττα. Η Αϊντραχτ πάνω που είχε στρώσει έχασε με 3-0 στο Λεβερκούζεν ενώ το 0-1 από την Ίνγκολσταντ ήταν γερό χαστούκι. Οι πολλές απουσίες για την ομάδα της Φρανκφούρτης έχουν στοιχίσει. Στο σημερινό ματς φρέσκες απουσίες είναι το βασικό κεντρικό δίδυμο της άμυνας Βαγέχιο,Αμπράαμ αλλά και ο χαφ Μασκαρέλ ενώ λείπουν καιρό οι Άντερσον, Φαμπιάν, Ρους, Μεντόγεβιτς, Στεντέρα. Η Χέρτα στο Βερολίνο μας έχει δικαιώσει και οι απουσίες αλλά και το ντεφορμάρισμα της Άιντραχτ μας οδηγούν στον άσο του 2,10.

ΜΠΑΓΕΡΝ-ΑΜΒΟΥΡΓΟ ΟVER 3,5: Η Μπάγερν έχει σκοράρει 4 γκολ στις καθυστερήσεις στα τελευταία 5 ματς...δείγμα ότι δεν έχει και μεγάλη όρεξη στην Bundesliga.  Οι Βαυαροί έχουν να βγάλουν οver 3,5 με εξαίρεση το 5-1 επί της Άρσεναλ 8 ματς... Το Αμβούργο είναι ο αγαπημένος αντίπαλος αφού έχουν 7 σερί νίκες στο Μόναχο με γκολ 37-3 τα 6 τελευταία σκορ ήταν : 5-0, 8-0, 3-1, 9-2, 5-0, 6-0. To Αμβούργο είναι ανεβασμένο με τρία ματς χωρίς ήττα, όμως μια ίωση έχει χτυπήσεις την ομάδα με αρκετούς από την αποστολή να είναι αμφίβολοι και τον Κυριάκο Παπαδόπουλο που είναι από τους καλύτερους στις 4 συμμετοχές του, να είναι εκτός. Ήρθε η ώρα για ένα καλό ματς για την Μπάγερν, στα θετικά η επιστροφή του Ριμπερί, Οver 3,5 στο 2,10.

ΦΡΑΊΜΠΟΥΡΓΚ-ΝΤΟΡΤΝΤΜΟΥΝΤ G/G & OVER: Η Φράιμπουργκ είναι ομάδα του οver φέτος με 16 σε 21 ματς, ενώ δεν έχει βρει δίχτυα μόλις σε 3 ματς. Η Ντόρτμουντ παίζει πάντα επιθετικά, ειδικά εκτός έδρας έχει 7 οver σε 11 ματς ενώ δεν έχει κρατήσει σε κανένα το μηδέν στην άμυνα. Το ματς αρχίζει απο 1-1...ουσιαστικά ψάχνουμε ακόμα ένα γκολ.

NAΠΟΛΙ-ΑΤΑΛΑΝΤΑ G/G & OVER: Η Αταλάντα διεκδικεί ακόμα και Champions League αφού είναι 4η μόλις 6 βαθμούς πίσω από την Νάπολι. Το έχει καταφέρει παίζοντας μάλιστα και ωραίο ποδόσφαιρο, σε 25 ματς δεν έχει σκοράρει μόλις 4 φορές ενώ είναι αήττητη στα τελευταία πέντε ματς. Για την Νάπολι δεν χρειάζεται να πούμε πολλά, παίζει επιθετικά πάντα αλλά είναι ευάλωτη στην άμυνα, μετρά 18 οver σε 25 ματς, έχοντας την καλύτερη επίθεση με 60 γκολ. Οι δηλώσεις του ιδιοκτήτη της ομάδας μετά την ήττα από την Ρεάλ έχουν χαλάσει το κλίμα στην ομάδα και υπάρχει απαγόρευση δηλώσεων. Περιμένουμε καλό ματς με την Αταλάντα να παλεύει στα ίσια, ποντάρουμε στο over σε συνδυασμό με το γκολ-γκολ.

Τριάδα
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ.  1   2,00
ΞΑΝΘΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 2  2,25
XAΛ-ΜΠΕΡΛΝΙ  1  2,15

Τριάδα
ΜΠΑΓΕΡΝ-ΑΜΒΟΥΡΓΟ ΟVER 3,5  2,05
ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ G/G& OVER  1,95
ΝΑΠΟΛΙ-ΑΤΑΛΑΝΤΑ G/G & OVER  2,20

Δυάδα
ΧΕΡΤΑ-ΑΊΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦ.  1  2,05
ΛΕΧΙΑ ΓΚΝΤΑΣΚ-ΚΡΑΚΟΒΙΑ 1 & ΟVER 2,90

*H στήλη του Tsatala κάθε Σάββατο στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου