Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

ΚΥΝΗΓΙ ΑΛΕΠΟΥΣ ΣΤΟ ΣΑΝΤΣΕΘ ΠΙΘΧΟΥΑΝ



Της τρελής έγινε χτες στο Μάντσεστερ όπου είδαμε ένα τρομερό ματς με δύο ομάδες που έχουν εξαιρετικές αρετές...αλλά και τραγικές άμυνες. Η Μονακό πάντως αδικείται ξεκάθαρα από το αποτέλεσμα, δέχτηκε 5 γκολ σε τελικές από την Σίτι και πλήρωσε ακριβά το χαμένο πέναλτι του Φαλκάο. Μετά το 70΄ο Ζαρντίμ θα έπρεπε να βρει ένα τρόπο να ..,σβήσει το ματς, δεν το έκανε και το πλήρωσε αφού η απειρία των παικτών του φάνηκε στην πίεση που άσκησαν οι γηπεδούχοι. Στοιχηματικά πληρωθήκαμε με το οver και το εύκολο γκολ-γκολ στο Λεβερκούζεν. Σήμερα το πρόγραμμα έχει περισσότερες επιλογές, αφού υπάρχουν τρία ματς Europa League και το Βαλένθια-Ρεάλ.




ΠΟΡΤΟ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ G/G: Η Πόρτο είναι ομάδα έδρας στο Champions League, αφού στο Ντραγκάκο έχει μία ήττα σε 14 ματς στην διοργάνωση, Στο πρωτάθλημα βρίσκεται κοντά στην Μπενφίκα και τρέχει σερί νικών. Oι Δράκοι διαθέτουν εξαιρετική μεσοεπιθετική γραμμή με ταχύτατους ποδοσφαιριστές. Κορόνα, Τικίνιο, Μραχίμι, Ερέρα, Άντρε Σίλβα αλλά και το μηχανάκι Ντανίλο στο κέντρο μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα σε οποιαδήποτε άμυνα. Στην Γιουβέντους δημιουργήθηκε τεράστιο ζήτημα με τον Μπονούτσι που είχε έντονο φραστικό επεισόδιο με τον Αλέγκρι κατά την διάρκεια του αγώνα με την Παλέρμο και μάλιστα συνεχίστηκε και στα αποδυτήρια. Ο Ιταλός στόπερ είναι εκτός αποστολής στο σημερινό ματς σαν τιμωρία. Ο Αλέγκρι πάντως πλέον αμφισβητείτε ανοιχτά και το καλοκαίρι είναι πιθανόν να αποχωρήσει. Στην Ιταλία πάντως χωρίς αντίπαλο κάνει πάρτι βρίσκεται στο +7 από την Ρόμα. Φέτος πάντως δέχεται πολύ πιο εύκολα γκολ. Εκτός από τον Μπονούτσι αμφίβολος είναι και ο Κιελίνι κάτι που κάνει ακόμα πιο ευάλωτο το κέντρο άμυνας. Επιθετικά πάντως με Ντιμπαλά, Μαντζούκιτς, Ιγκουαϊν, Κουαρδάρδο και Πιάνιτς ένα γκολ το έχει. Δεν θα μείνουν άσφαιροι και οι γηπεδούχοι. Το γκολ-γκολ στο 2,00 θα είναι η επιλογή μας.

ΣΕΒΙΛΛΗ(-1)-ΛΕΣΤΕΡ 1: Η Λέστερ τρεκλίζει...κινδυνεύει με υποβιβασμό, έρχεται από αποκλεισμό στο κύπελλο από ομάδα τρίτης κατηγορίας και μάλιστα με παίκτη παραπάνω. Ο Ρανιέρι έχει χάσει τον έλεγχο και το Champions League είναι ο μόνος τρόπος ίσως να αλλάξουν κάπως την χρονιά τους. Η Σεβίλλη όμως δεν αστειεύεται ειδικά στο Σάντσεθ Πιθχουάν μασάει σίδερα και  περιμένει πολύ δύσκολο βράδυ  τις Αλεπούδες.  Δεν βλέπουμε πως θα γλιτώσει η πρωταθλήτρια Αγγλίας αλλά ο άσσος στο 1,35 δεν μας κάνει θα ποντάρουμε λοιπόν σε αυτόν με χάντικαπ ενός γκολ για την Σεβίλλη, Θέλουμε δηλαδή νίκη της με 2 γκολ διαφορά και πάνω, σε απόδοση 1,95.

ΣΑΛΚΕ-ΠΑΟΚ ΟVER: Ο ΠΑΟΚ θα το παλέψει, άλλωστε θα έχει στο πλευρό του 5,000 κόσμο. Οι απουσίες που έχει στην άμυνα όμως είναι σημαντικές (Μάτος,Λέοβατς, Βαρέλα, Κάνιας) και εκεί σίγουρα οι Χούντελαρ, Τσούπο Μότινγκ που θα όλα δείχνουν πως θα είναι το επιθετικό δίδυμο των Γερμανών θα έχουν την ευκαιρία να το εκμεταλλευτούν. Επιθετικά η ομάδα του Ίβιτς μπορεί επίσης να απειλήσει, άλλωστε το έχει αποδείξει φέτος πως ξέρει να βάζει την μπάλα κάτω. Θα ποντάρουμε στο οver.

Τριάδα
ΠΟΡΤΟ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ G/G  2,05
ΣΕΒΙΛΛΗ(-1)-ΛΕΣΤΕΡ  1  1,95
ΣΑΛΚΕ-ΠΑΟΚ ΟVER  1,85


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου