Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

ΣΤΑΣΗ ΤΕΡΦ ΜΟΥΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΕΛΣΙ


Τραγωδία αποδείχτηκε η χτεσινή μέρα... με το μοναδικό σημείο που πέσαμε μέσα να είναι το οver του Μπιλμπάο. Υπήρχαν και οι αναποδιές με τα οver στο Λίβερπουλ και το Πάντερμπον να μην έρχονται ποτέ με σκορ 2-0 και 1-1 από το 20' αλλά όπως και να έχει η τραγική εμφάνιση δεν σβήνει. Θα προσπαθήσουμε να επανορθώσουμε σήμερα.




ΜΠΕΡΛΝΙ-ΤΣΕΛΣΙ 1: Η Μπέρλνι στο Τερφ Μουρ έχει απίστευτα νούμερα με 9 νίκες σε 13 ματς επίδοση που την κάνει την τρίτη καλύτερη ομάδα της Premier League στα εντός έδρας ματς. Είναι σκληροτράχηλη ομάδα, τρέχει πολύ και οι ήττες που έκανε εντός έδρας ήρθαν από την Άρσεναλ στο 93', από την Σίτι με ανατροπή και από την Σουόνσι σε ένα ματς που έγινε τον Αύγουστο. Η εικόνα της Τσέλσι φυσικά δεν προσφέρεται για κόντρα...όμως επειδή μιλάμε για Premier League και μετά τα δύο ντέρμπι που πέρασαν(Λίβερπουλ, Άρσεναλ) και με το +9 ίσως έρθει μια μικρή χαλάρωση στους Μπλε, κάτι που σε μια έδρα ειδικών συνθηκών θα κοστίσει. Άσος στο 9,00 σε ένα από τα κλασικά βρετανικά γήπεδα...

ΛΕΣΤΕΡ-ΣΟΥΟΝΣΙ ΟVER: Η Λέστερ έστω και στην παράταση πήρε την πρόκριση στο Κύπελλο επί της Ντέρμπι με 3-1 την Τετάρτη και ανέβασε κάπως την ψυχολογία της που έχει φτάσει στα τάρταρα. Έρχεται από τέσσερις ήττες στην Premier League και απέχει μόλις ένα βαθμό από την ζώνη υποβιβασμού. Το σημερινό ματς με την ισόβαθμη Σουόνσι είναι ορόσημο για την φετινή χρονιά αφού σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος ίσως υπάρξουν εξελίξεις. Η Σουόνσι έχασε στο 92' στην έδρα της Σίτι, ενώ είχαν προηγηθεί δύο νίκες επί της Λίβερπουλ και της Σαουθάμπτον δείχνοντας πως βρίσκεται στην καλύτερη της φάση μέσα στην σεζόν και έρχεται από 12 σερί οver στην Premier League. Ομάδες του οver και οι δύο 19 η Σουόνσι, 16 η Λέστερ ποντάρουμε σε άλλο ένα.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ-ΜΑΛΑΓΑ 1: Η Βιγιαρεάλ έχει την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα, βρίσκεται στην 6η θέση και κυνηγά μια θέση στην τετράδα. Δεν έχει απουσίες, έχει καλή έδρα και παίζει ποδόσφαιρο ουσίας χωρίς να εντυπωσιάζει. Η Μάλαγα δεν έχει νίκη στα τελευταία 8 ματς, αγνοεί την νίκη εκτός έδρας 14 ματς, δεν θα έχει στην διάθεση της τον πρώτο σκόρερ Σάντρο (7 γκολ) δυσκολεύοντας ακόμα περισσότερο το πρόβλημα στο γκολ. Τίμιος άσσος στο 1,75 για το υποβρύχιο της Βιγιαρέαλ.

ΛΕΓΚΑΝΕΣ-ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ ΟVER: Κρίσιμο ματς για την παραμονή από αυτά που χαρακτηρίζονται εξάποντα για τις δύο ομάδες. Η Χιχόν είναι η ομάδα με τα περισσότερα οver στην La Liga με 16 σε 21 ματς παίζοντας πολλές φορές με αφέλεια αλλά και κακή αμυντική λειτουργία. Η Λεγκανές από την άλλη είναι πιο σφιχτή ομάδα και ικανή να κλέψει ματς...για αυτό και εντός έδρας έχει μόλις μία, αντίθετα εκτός έδρας έχει μαζέψει περισσότερους βαθμούς. Στα τελευταία ματς πάντως δέχεται εύκολα γκολ (από 2 στα 4 από τα 5 τελευταία) και στο σημερινό είναι αναγκασμένη να παίξει για την νίκη. Πρόκειται για δύο ομάδες που έχουν από μία νίκη στα τελευταία 16 ματς πρωταθλήματος...οπότε το σημερινό είναι η ευκαιρία τους για νίκη. Οver στο 2,35 η επιλογή μας.

ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ-ΣΕΒΙΛΛΗ ΟVER: Η Λας Πάλμας είναι αήττητη εντός έδρας με 6 νίκες και 5 ισοπαλίες. Είναι ομάδα που της αρέσει το ποδόσφαιρο κυριαρχίας έχοντας εξαιρετική μεσοεπιθετική γραμμή. Από την άλλη η Σεβίλλη μετά τις δύο σερί απώλειες έχασε έδαφος και καίγεται για επιστροφή στις νίκες. Η ομάδα του Σαμπαόλι λατρεύει να παίζει επιθετικά και η Λας Πάλμας θα βοηθήσει να δούμε ανοιχτό ματς. Το οver έστω και στο 1,65 αξίζει.

ΞΑΝΘΗ-ΠΑΟΚ 2: Σίγουρα ο ΠΑΟΚ θα παίξει σήμερα έχοντας στο μυαλό και την Σάλκε, έχοντας και αρκετές αλλαγές στο rotation του Ίβιτς. Στην κατάσταση που βρίσκεται όμως ποντάρεις πάνω του και είσαι άνετος...κάποια στιγμή θα την κάνει την στραβή, αλλά μέχρι τότε ποντάρουμε, άλλωστε η Ξάνθη είναι φανερά ντεφορμέ, δεν σκοράρει με ευκολία, ενώ η κούραση των δύο ματς σε 3 μέρες θα την επηρεάσει περισσότερο αφού δεν έχει το ρόστερ για να ξεκουράσει παίκτες.

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ-ΚΟΛΩΝΙΑ ΟVER: Δύο ομάδες που βρίσκονται πολύ περισσότερο ψηλά από ότι θα προσδοκούσαν στην αρχή του πρωταθλήματος. Η 7η Κολωνία ταξιδεύει στην έδρα της 8ης Φράιμπουργκ. Οι γηπεδούχοι είναι ομάδα του οver με 14 σε 19 ματς, η Κολωνία όχι τόσο όμως δεν έχει λόγο να παίξει αμυντικά, άλλωστε είναι ομάδα που σχεδόν πάντα βρίσκει τρόπο να σκοράρει με μπροστάρη τον εκπληκτικό Μοντέστ που έχει 15 γκολ. Στο 2,15 ρισκάρουμε με το οver.

Moνό αποδεκτό
ΜΠΕΡΛΝΙ-ΤΣΕΛΣΙ 1  9,00

Τριάδα
ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ-ΜΑΛΑΓΑ  1  1,75
ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ-ΣΕΒΙΛΛΗ ΟVER 1,65
ΛΕΣΤΕΡ-ΣΟΥΟΝΣΙ ΟVER 2,00

Τριάδα
ΛΕΓΚΑΝΕΣ-ΧΙΧΟΝ ΟVER  2,35
ΦΡΑΊΜΠΟΥΡΓΚ-ΚΟΛΩΝΙΑ ΟVER 2,10
ΞΑΝΘΗ-ΠΑΟΚ 2 2,00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου