Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

CHAMPIONS...ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΙ



Δεν τα πήγαμε καλά ούτε την Κυριακή ολοκληρώνοντας έτσι μια κακή εβδομάδα με μπόλικο κουβά. Επιστρέφει επιτέλους το Champions League με δύο ζευγάρια με μεγάλο ενδιαφέρον. Θα πέσει ξύλο... απόψε του Αγίου Βαλεντίνου.




ΜΠΕΝΦΙΚΑ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ 2: Πρόκειται για δύο ομάδες που έχουν επιθετική φιλοσοφία και συχνά μας προσφέρουν ματς με ρυθμό και πολλά γκολ. Η Ντόρτμουντ έρχεται από την χειρότερη εμφάνιση της φετινής χρονιάς και ήττα από την ουραγό Ντάρμσταντ. Γενικότερα οι Κίτρινοι φέτος δεν διαχειρίζονται σωστά τα ματς κόντρα σε αντιπάλους θεωρητικά ''μικρούς'' έχοντας κάνει πάρα πολλές γκέλες στην Bundesliga. Αντίθετα στο Champions League πήραν την πρωτιά του ομίλου με δύο παλικαρίσιες ισοπαλίες με την Ρεάλ. Η Μπενφίκα δείχνει σοβαρότητα, παραμένει από την αρχή στην κορυφή στην Πορτογαλία και στο Ντα Λουζ είναι πάντα δυνατή στην Ευρώπη. Το ματς είναι αμφίρροπο όμως θα δώσουμε προβάδισμα στην Ντόρτμουντ αφού η επιθετική τριάδα Ντεμπελέ, Ρόις, Ομπαμεγιάνγκ έχει απίστευτη εκρηκτικότητα και μπορεί να διαλύσει την άμυνα της Μπενφίκα που έχει μπροστάρη τον 36χρόνο πλέον Λουιζάο. Στους ομίλους οι Αετοί κράτησαν το μηδέν μόνο στα δύο κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου, από την Νάπολι δέχτηκαν 6 γκολ και από την Μπεσίκτας 4. Διπλό στο 2,25 και για σκόρερ τον Ρόις.

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ G/G & OVER: Σπουδαίο ζευγάρι που έχουμε βαρεθεί να το βλέπουμε τα τελευταία χρόνια στο Champions League. Η απουσία του ηγέτη, αρχηγού και ίσως κορυφαίου παίκτη της Παρί, Τιάγκο Σίλβα είναι καθοριστική, αφού ο Βραζιλιάνος είναι ο μοναδικός που δεν υπάρχει αντικαταστάτης στην ομάδα του Παρισιού. Τεράστια απώλεια αφού ο Μαρκίνιος δεν πείθει ειδικά για ηγέτης, ενώ δίπλα του θα έχει είτε τον κατά συνθήκη στόπερ Οριέ, είτε τον νεαρό και χωρίς συμμετοχή στην διοργάνωση Κιμπέμπε. Ούτε στα άκρα της άμυνας υπάρχει εμπιστοσύνη ειδικά αν παίξει ο 35χρόνος Μάξγουελ αριστερά, ενώ ο Μουνιέ από δεξιά βοηθάει πολύ επιθετικά αλλά ξεχνιέται ψηλά...Η Μπαρτσελόνα αντλεί την δύναμη της σε ποσόστο 70% από την τριάδα μπροστά...οπότε Μέσι, Νεϊμάρ, Σουάρες θα είναι αυτοί που θα καθορίσουν την εικόνα του ματς. Δύσκολα θα καταφέρουν οι γηπεδούχοι να τους εξουδετερώσουν...από την άλλη όμως η Μπαρτσελόνα αμυντικά δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. Η Παρί στην επίθεση με τους Καβάνι, Ντι Μαρία, Λούκας, Ντράξλερ, Μπεν Αρφά είναι πάνοπλη, ενώ και οι Ματουϊντί, Βεράτι, Ραμπιό μπορούν να κερδίσουν την μάχη του κέντρου στα τρεξίματα και στις μονομαχίες από τους ντεφορμέ, ανέτοιμους και χωρίς ρυθμό Ράκιτιτς, Ινιέστα και Μπουσκέτς(ο πρώτος έφτασε κοντά στην μεταγραφή τον Ιανουάριο και οι άλλοι δύο προέρχονται από τραυματισμό και έχουν να βγάλουν 90λέπτο πάνω από ένα μήνα). Περιμένουμε ένα ματς που θα κερδίσει όποιος έχει σε καλύτερη μέρα τους επιθετικούς του...οπότε το οver σε συνδυασμό με το γκολ-γκολ αφού δύσκολα θα μείνει κάποιος άσφαιρος στο 2,00 θα το ποντάρουμε. Στην συνέχεια παίρνουμε σκόρερ τον Καβάνι που έχει και γενέθλια και με ρίσκο ποντάρουμε στην νίκη της Παρί μαζί με οver.

Δυάδα
ΜΠΕΝΦΙΚΑ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ 2  2,25
ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ OVER & G/G  2,00

Δυάδα Anytime Scorer
ΡΟΪΣ(ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ) 2,75
KABANI(ΠΑΡΙ)  2,05

Μονό αποδεκτό
ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ- ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 1 & OVER  4,75

Ακριβές Σκορ
ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 2-1 11,00
ΜΠΕΝΦΙΚΑ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ 1-2  9,00


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου