Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

Η ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ



Δεν τα καταφέραμε και την Τετάρτη αν και η Μαρσέιγ έχασε πολλές ευκαιρίες για να μας βγάλει το οver. Τα αφήνουμε όλα πίσω αφού το Σαββατοκύριακο είναι γεμάτο σημεία. Σήμερα ξεχωρίσαμε 6 σημεία με απόδοση πάνω από 1,95 ενώ έχουμε και το διπλό της Αίντραχτ στο 4,30. Δύο τρεις επιλογές ακόμα έμειναν έξω....γενικά το πρόγραμμα μοιάζει καλό.




MINTΛΕΣΜΠΡΟ-ΕΒΕΡΤΟΝ 2: Η Έβερτον βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση με 5 νίκες και 2 ισοπαλίες στα τελευταία 7 ματς. Έρχεται από το εντυπωσιακό 6-3 επί της Μπόρνμουθ με τον Λουκάκου να σκοράρει 4 φορές. Η επιστροφή του Γκεγέ είναι σημαντική αφού ο Σενεγαλέζος χαφ τρέχει για όλους στο κέντρο. Η Μίντλεσμπρο είναι φανερό πως νοιώθει πίεση, αγνοεί την νίκη στα τελευταία 7 ματς, παίζει φοβισμένα και δεν σκοράρει (μόλις 3 φορές στα 7 τελευταία). Δεν παίζουν και οι δύο βασικοί ακραίοι μπακ των γηπεδούχων. Η Έβερτον έχει 6 νίκες και 2 ισοπαλίες στα τελευταία ματς κόντρα στην Μίντλεσμπρο και μπορεί να πάρει την νίκη.

ΛΙΝΤΣ-ΚΑΡΝΤΙΦ 1: Η ιστορική Λιντς μετά από πολλά χρόνια έχει φτιάξει ομάδα για να διεκδικήσει αξιοπρεπώς την άνοδο στην Premier. Bρίσκεται στην 5η θέση και δείχνει πως φέτος θα παλέψει μέχρι το τέλος. Οι οπαδοί της στηρίζουν την προσπάθεια γεμίζοντας το Έλαντ Ρόουντ βοηθώντας να φτιάξει σερί με 6 νίκες χωρίς να δεχτεί γκολ σε αυτό, ενώ γενικά μετρά 10 νίκες στα τελευταία 12 στην έδρα της.. Το γεγονός πως έρχεται από ήττα στο 89' στο μεγάλο ντέρμπι με την Χάντερσφιλντ αναμένεται να την κάνει την Λιντς ακόμα πιο πεισμωμένη στο σημερινό ματς. Η φετινή Κάρντιφ κινείται στην μετριότητα, δύσκολα θα κινδυνέψει αλλά δεν βγάζει ενέργεια και ποιότητα στο παιχνίδι της (3 ήττες στα τελευταία 4). Στο 1,90 θα στηρίξουμε την Λιντς.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΤΟΤΕΝΑΜ ΟVER: Η Λίβερπουλ έχει φάει τα μούτρα της στα 10 τελευταία ματς με μία μόλις νίκη επί της Πλίμουθ... Πλέον ο τίτλος έχει κάνει φτερά και αυτό που κυνηγάει ρεαλιστικά είναι η τετράδα. Δεν είναι φυσιολογικό τέτοιο ντεφορμάρισμα και περιμένουμε να βγάλει αντίδραση, να τα δώσει όλα η ομάδα του Κλοπ. Από την άλλη η Τότεναμ έχει αποδείξει από τι μέταλλο είναι φτιαγμένη και δεν θα μασήσει. Ανοιχτό ματς με ρυθμό και γκολ.

ΑΛΑΒΕΣ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ UNDER: Το ζευγάρι του τελικού Κυπέλλου. Η Αλαβές έφτασε στον άθλο αφήνοντας έξω την Θέλτα με συνολικό σκορ 1-0. Ομάδα που ξέρει να παίζει άμυνα, έχει με 22 γκολ παθητικό την 5η καλύτερη της La Liga, ενώ εντός έδρας έχει δεχτεί μόλις 10 γκολ ενώ έχει πετύχει 9. Συνολικά μετρά 13 under σε 21 ματς. Η Μπαρτσελόνα τα χρειάστηκε κόντρα στην Ατλέτικο παρά το 1-2 του πρώτου ματς...ξόδεψε ενέργεια, ακολουθεί την Τρίτη το πρώτο ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν στο Παρίσι και  ο Λούις Ενρίκε θα κάνει rotation. Η Αλαβές με την ψυχολογία στα ύψη θα τρέξει πολύ δεν αφήσει να πάρει το ματς τρελό ρυθμό. Ποντάρουμε στο under του 2,30.

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚ. 2: Από την μία έχουμε την εύθραυστη γεμάτη προβλήματα Λεβερκούζεν, έρχεται από δύο σερί ήττες, βρίσκεται στην 9η θέση με 24 βαθμούς. Εκτός είναι ο οργανωτής Τσαλχάνογλου και αμφίβολοι, ο καλύτερος στόπερ Τα και ο πρώτος σκόρερ Τσικαρίτο. Ο κόουτς Σμιντ είναι έτοιμος να απολυθεί και γενικά το κλίμα μόνο ευχάριστο δεν είναι. Από την άλλη έχουμε την Αϊντραχτ που έρχεται από δύο σερί νίκες χωρίς να δεχτεί γκολ στο πρωτάθλημα και πανηγυρική πρόκριση στα προημιτελικά του κυπέλλου μέσα στο Αννόβερο. Φιγουράρει στην 3η θέση της Bundesliga με ψυχολογία στον ουρανό. Το διπλό πληρώνει 4,30 και θα τιμηθεί.

ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ ΟVER: Στο Σαν Μαμές η Μπιλμπάο πάντα ανεβαίνει επίπεδο, παίζει με ρυθμό και μεγάλη επιθετίκοτητα. Η ήττα με 3-0 από την Μπαρτσελόνα πάντως ήταν πικρή αφού οι Βάσκοι άξιζαν κάτι παραπάνω στο Καμπ Νου χάνοντας πολλές ευκαιρίες. Εντός έδρας έχει 7 οver σε 11 ματς, δεχόμενη γκολ στα 9 από αυτά. Η Λα Κορούνια δεν έχει εκτός έδρας νίκη όμως έχει βρει δίχτυα στα 7 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ-ΜΑΔΕΒΟΥΡΓΟ ΟVER: Στην τρίτη κατηγορία της Γερμανίας φτάσαμε για να αλιεύσουμε σημείο που προκύπτει βάση των αριθμών... Η Πάντερμπον είναι η ομάδα με τα περισσότερα οver στην κατηγορία (14 σε 21 ) ενώ έχει την χειρότερη άμυνα με 37 γκολ παθητικό. Αντιμετωπίζει το Μαδεβούργο μια ομάδα που είναι στην 3η θέση διεκδικεί την άνοδο και έχει την ευκαιρία μετά την ήττα της 2ης Όσναμπιρκ χτες να την προσπεράσει. Το Μαδεβούργο δεν έχει νίκη στα δύο ματς μετά την διακοπή ενώ προέρχεται από 4 σερί οver. Στο 2,05 υπάρχει αξία στο οver.

Μονό αποδεκτό
ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ 2  4,30

Τριάδα
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΤΟΤΕΝΑΜ ΟVER 1,95
ΛΙΝΤΣ-ΚΑΡΝΤΙΦ  1  1,95
ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ-ΕΒΕΡΤΟΝ  2  2,15

Τριάδα
ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ ΟVER 2,00
ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ-ΜΑΔΕΜΒΟΥΡΓΟ ΟVER 2,05
ΑΛΑΒΕΣ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ UNDER  2,30

*H στήλη του Tsatala κάθε Σάββατο στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου