Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΛΠΟ


Αν και κάναμε καλή εμφάνιση την Κυριακή δεν πήραμε θετικό αποτέλεσμα αφού κουβαδιαστήκαμε στις λεπτομέρειες. Το οver του ΠΑΟΚ, το γκολ-γκολ της Ρεάλ, τα παρολίγο οver στην Ιταλία και ο συμβιβασμός της Μονακό με τον βαθμό της ισοπαλία μας έκαναν την ζημιά. Σήμερα η μέρα είναι ιδανική για ρίσκο και όπως θα δείτε στις 6 επιλογές που έχουμε ρισκάρουμε με το παραπάνω.




ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΤΣΕΛΣΙ Χ: Μεγάλο ματς με την ντεφορμέ και κακή Λίβερπουλ να έχει μείνει στο 10 από την κορυφή και να έχει γνωρίσει δύο σερί αποκλεισμούς σε κύπελλο, Λιγκ Καπ σε εντός έδρας ματς. Η Τσέλσι καλπάζει βρίσκεται στο +8 από την δεύτερη Άρσεναλ και είναι δεδομένο πως ο Κόντε θα παίξει για τον βαθμό στον Άνφιλντ. Στην κατάσταση που είναι η ομάδα του Κλοπ όσο αντίδραση και να βγάλει (που το κάνει στα ντέρμπι) δεν θα κερδίσει εύκολα την Τσέλσι. Θα πάμε με την ισοπαλία.

ΣΟΥΟΝΣΙ-ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ 1: Η Σουόνσι με τον καινούριο προπονητή άλλαξε την κατάσταση έβγαλε διπλό στην έδρα της Λίβερπουλ και πήρε ανάσες το Σαββατοκύριακο που δεν έπαιζε στο κύπελλο. Η Σαουθάμπτον μετά την πρόκριση στον τελικό του Λιγκ Καπ με δύο νίκες επί της Λίβερπουλ, πλέον έχει σημαδέψει στο ημερολόγιο τις 26 Φεβρουαρίου και το τελικό με την Γιουνάιτεντ στο Γουέμπλεϊ. Πολλές απουσίες και κούραση έφεραν και το 0-5 από την Άρσεναλ την Κυριακή. Ποντάρουμε στο κίνητρο επιβίωσης των γηπεδούχων και στον άσο του 3,40.

ΜΑΡΣΕΪΓ-ΛΥΩΝ 1: Ενθουσιασμός στην Μαρσέιγ με την απόκτηση του Παγιέ που μάλιστα θα αγωνιστεί κανονικά σήμερα, ενώ είχαν προηγηθεί ο Εβρά και Σερτίκ. Ο Γκομίς είναι σε τρομερή κατάσταση και το έδειξε στο 5-1 επί της Μονπελιέ όπου πέτυχε 3 γκολ. Η Λυών έρχεται από εντός έδρας ήττα από την Λιλ, έχει σημαντικές απουσίες στο κέντρο άμυνας όπου θα παίξει ο μέσος Γκοναλόν, ο πρώτος σκόρερ και ηγέτης Λακαζέτ επίσης λείπει ενώ σκέφτεται σίγουρα και το μεγάλο ντέρμπι της με την Σεντ Ετιέν στο πρωτάθλημα που ακολουθεί. Η Μαρσέιγ θέλει πιο πολύ την διάκριση στο κύπελλο και έχει ψυχολογία την δεδομένη στιγμή.

ΜΠΕΡΛΝΙ-ΛΕΣΤΕΡ 1: Η Λέστερ δεν θυμίζει σε τίποτα την περσινή ομάδα μοντέλο...Εκτός έδρας δεν έχει νίκη ακόμα(8 ήττες, 3 ισοπαλίες), το κλίμα δεν είναι καλό με τον Ουγιόα να τα βάζει ανοιχτά με τον Ρανιέρι και να δηλώνει πως δεν θα ξαναπαίξει για την Λέστερ. Ο Βάρντι έχει ξεχάσει να σκοράρει...ο Μαχρέζ είναι σκιά του εαυτού και ταλαιπωρημένος από το Κόπα Άφρικα, ενώ θα λείψει και ο Σλιμανί σήμερα. Η Μπέρλνι είναι κλασική ομάδα έδρας, 25 από τους 26 βαθμούς τους να τους έχει πάρει στο Τέρφ Μουρ(8 νίκες, 1 ισοπαλία, 3 ήττες), έρχεται από πρόκριση στο κύπελλο επί της Μπρίστολ Σίτι παίζοντας με αλλαγές, ενώ στο πρωτάθλημα ηττήθηκε στην έδρα της Άρσεναλ με πέναλτι εφεύρεση στο 98'. Είναι σκληροτράχηλη ομάδα οι γηπεδούχοι  και την δεδομένη στιγμή μπορεί να νικήσουν τις Αλεπούδες.

ΜΠΕΡΖΕΡΑΚ ΠΕΡΙΓΚΟΡ-ΛΑΝΣ 1: Μπορεί το κύπελλο της Αγγλίας να έχει την φήμη για τις εκπλήξεις αλλά και στην Γαλλία δεν πάνε πίσω, με τις ομάδες από τις ερασιτεχνικές κατηγορίες πολλές φορές να κάνουν εντυπωσιακές πορείες. Η Μπερζεράκ είναι ομάδα 4η κατηγορίας, είναι πρώτη στην βαθμολογία του ομίλου της, δεν έχει εντός έδρας ήττα από τον Σεπτέμβριο και το σημερινό ματς χαρακτηρίζεται ως το πιο σημαντικό της ιστορία της. Η Λανς έρχεται από δύο σερί ήττες στην Ligue 2 με αποτέλεσμα να πέσει στην 4η θέση, την Παρασκευή υποδέχεται την ισόβαθμη της Τρουά σε κρίσιμο ντέρμπι για την άνοδο που είναι και ο πιο σημαντικός στόχος της φετινής περιόδου. Θα ποντάρουμε στον άσο για την μικρούλα γηπεδούχο (2,500 κόσμο sold out εδώ και μέρες) αφού η Λανς θα έχει αλλού το μυαλό της.

ΙΝΤΕΡ-ΛΑΤΣΙΟ 2: Η Ίντερ έχει καλό σερί με 7 νίκες στο πρωτάθλημα έχει φτάσει στο -3 από το Champions League και σίγουρα θα επικεντρωθεί εκεί με την Γιουβέντους να ακολουθεί το Σάββατο. Ο Πιόλι θα κάνει rotation στο σημερινό ματς. Η Λάτσιο ήταν άστοχη και έχασε το Σάββατο εντός έδρας από την Κίεβο και πλέον στοχεύει στο κύπελλο που θα την φέρει αντίπαλο στα ημιτελικά την Ρόμα. Ο Ιμόμπιλε έλειψε το Σάββατο και επιστρέφει ξεκούραστος,ενώ ο Ιντσάγκι θα παίξει με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Η Λάτσιο θέλει πιο πολύ την πρόκριση σε σχέση με την Ιντερ που δεν θα αδιαφορήσει αλλά δεν θα παίξει και με το μαχαίρι στα δόντια...Πάμε με το διπλό του 4,00.

Σύστημα 4-5-6
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΤΣΕΛΣΙ Χ  3,25
ΜΑΡΣΕΙΓ-ΛΥΩΝ 1  2,30
ΜΠΕΡΖΕΡΑΚ ΠΕΡΙΓΚΟΡ-ΛΑΝΣ 1  6,00
ΙΝΤΕΡ-ΛΑΤΣΙΟ 2  4,00
ΣΟΥΟΝΣΙ-ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ 1 3,40
ΜΠΕΡΛΝΙ-ΛΕΣΤΕΡ 1 2,90

Ακριβές σκορ
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΤΣΕΛΣΙ 1-1   6,50


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου