Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

ΣΙΜΕΟΝΕ, COPA AFRICA ΚΑΙ ΓΚΟΛ



Η Τότεναμ έδειξε τα @@ χτες και γύρισε από την κόλαση...ενώ η Σίτι έδειξε για ακόμη μια φορά πως είναι πολύ soft για την Premier League, δεν γίνεται Πεπ να χάσεις αυτό το ματς. Στα στοιχηματικά το γκολ της Αιγύπτου στο 89' μας έβγαλε την βασική μας τριάδα αλλά και το μονό αποδεκτό σε συνδυασμό με το under. Bέβαια στα υπόλοιπα μας σημεία αποτύχαμε, ειδικά με τα οver στην Γερμανία. Δεν μας ενθουσιάζει το σημερινό πρόγραμμα...

ΣΟΣΙΕΔΑΔ-ΘΕΛΤΑ ΟVER: Πρόκειται για δύο από τις καλές ομάδες της La Liga που διεκδικούν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο και έρχονται από μεγάλες μάχες στο κύπελλο με Μπαρτσελόνα και Θέλτα αντίστοιχα. Κοινό χαρακτηριστικό τους το γρήγορο και επιθετικό παιχνίδι που μας προσφέρει ωραία ματς. Με το οver θα πάμε με την Θέλτα να έχει 13 σε 18 ματς.


ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΛΑΤΣΙΟ ΟVER: Νέα ήττα για την Γιουβέντους στην Φλωρεντία που φέτος μοιάζει πιο θνητή από ποτέ...Πλέον η Ρόμα βρίσκεται στο -1 και η κατάσταση έχει δυσκολέψει για τον Αλέγκρι. Στο Τορίνο μας προσφέρει συνήθως ματσάρες και μετρά 9 οver σε 10 ματς φέτος. Η Λάτσιο είναι σε εξαιρετική κατάσταση και σκοράρει με ευκολία. Ποντάρουμε στο οver.

MΠΙΛΜΠΑΟ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ 2: To Mπιλμπάο δείχνει να μην μπορεί να αντέξει τα συνεχόμενα ματς και τις πολλές απουσίες που έχει. Την προηγούμενη αγωνιστική γλίτωσε από θαύμα στην έδρα της Λεγκανιές και πήρε τον βαθμό. Αντούριθ, Μπενιάτ είναι εκτός από το σημερινό και πρόκειται για την κολώνα της επίθεσης και πρώτο σκόρερ και για τον πιο δημιουργικό μέσο της. Η Ατλέτικο δείχνει να βρίσκει ρυθμό, δεν έχει δεχτεί γκολ στα τελευταία 3 στο πρωτάθλημα και έχει την ευκαιρία να περάσει από μια δύσκολη έδρα. Ο Βαλβέδρε δεν έχει κερδίσει ποτέ τον Σιμεόνε σε 9 ματς έχει 2 ισοπαλίες και 7 ήττες, ενώ η Ατλέτικο μετρά 3 σερί διπλά στο Σαν Μαμές.

ΜΟΝΑΚΟ-ΛΟΡΙΑΝ ΟVER 3,5: Εντυπωσιακή η Μονακό που με νίκη μένει μόνη στην κορυφή. Τα νούμερα των δύο ομάδων μιλούν από μόνα τους για την επιλογή μας. Η Μονακό σε 20 ματς έχει πετύχει 60 γκολ...και ΄χει βγάλει 17 οver. H Λοριάν έχει την χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα με 39 γκολ παθητικό και 14 over σε 20 ματς. Θα ρισκάρουμε λίγο παραπάνω και θα ποντάρουμε στο οver 3,5.

ΓΟΥΙΝΕΑ ΜΠΙΣΣΑΟΥ-ΜΠΟΥΡΚΙΝΑ ΦΑΣΟ ΟVER: Η Μπουρκίνα Φάσο με νίκη προκρίνεται στην επόμενη φάση ενώ η μικρούλα Γουινέα Μπισσάου με νίκη έχει πολλές ελπίδες να τα καταφέρει(θέλει μη νίκη του Γκαμπόν). Πρόκειται για δύο ομάδες που η πρόκριση θα είναι υπέρβασή για αυτές και με δεδομένο πως θέλουν νίκη για την πρόκριση το οver του 2,40 είναι επιλογή.

ΚΑΜΕΡΟΥΝ-ΓΚΑΜΠΟΝ ΟVER: Το Καμερούν έκανε την ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στην Γουινέα Μπισσάου και πλέον βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση για την πρόκριση αφού αρκεί και η ισοπαλία στο σημερινό ματς. Με την πλάτη στον τοίχο το Γκαμπόν μετά τις 2 ισοπαλίες μέχρι τώρα και την νίκη να είναι μόνοδρομος στο σημερινό ματς για τους διοργανωτές. Ο Ομπαμεγιάνγκ επιθετικά βρίσκει λύσεις όμως στην άμυνα υπάρχει θέμα...και με δεδομένο πως κάποια στιγμή το Γκαμπόν θα πάρει ρίσκο στο παιχνίδι του το Καμερούν έχει ταχύτητα στην επίθεση για να εκμεταλλευτεί τους κενούς χώρους. Η πρόκριση κρέμεται από μια κλωστή και όποιο και να είναι το σκορ μία από τις δύο θα θέλει γκολ για να αλλάξει την τύχη της, το οver του 2,40 κρατάμε και εδώ.

Τριάδα
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΛΑΤΣΙΟ ΟVER 1,85
MONAKO-ΛΟΡΙΑΝ ΟVER 3,5 1,90
ΣΟΣΙΕΔΑΔ-ΘΕΛΤΑ ΟVER 1,75

Tριάδα
ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ 2  2,10
ΚΑΜΕΡΟΥΝ-ΓΚΑΜΠΟΝ ΟVER 2,40
ΓΟΥΙΝΕΑ ΜΠΙΣΣΑΟΥ-ΜΠΟΥΡΚΙΝΑ ΦΑΣΟ ΟVER 2,40

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου