Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017

ΟΜΑΔΑ ΜΟΝΤΕΛΟ Η ΤΟΤΕΝΑΜ



Δεν πήγε όπως περιμέναμε το ματς στο Ανοέτα και μας χάλασε η τριάδα που βέβαια αν πληρωνόμασταν θα ήταν με τύχη αφού το οver της Αλγερίας ήρθε στο 91' και τα 2-3 γκολ στην Λεωφόρο έμειναν με το σκορ 2-1 από το 30'. Τραγική επιλογή η Σαμπντόρια... Ενδιαφέρον το πρόγραμμα σήμερα με το Μάντσεστερ Σίτι-Τότεναμ να ξεχωρίζει.





MANTΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΤΟΤΕΝΑΜ ΟVER&2: Όσο ο Γκουαρντιόλα συνεχίζει να μην βάζει νερό στο κρασί τόσο...οι σφαλιάρες θα συνεχίσουν να έρχονται για την Σίτι. Με το δίδυμο Ζαμπαλέτα, Τουρέ στα χαφ ήταν λογική κατάληξη το 4-0 από την Έβερτον. Η εντυπωσιακή Τότεναμ έχει την καλύτερη άμυνα στην Premier League, βρίσκεται στην δεύτερη θέση, διαθέτει παίκτες με τεράστιο ταλέντο, τρέχει ασταμάτητα και είναι δεδομένο πως θα βάλει δύσκολα στους Πολίτες. Πίσω από τον χαρισματικό Κέιν υπάρχουν οι Έρικσεν, Άλι, πιο πίσω τα σκυλιά Ντεμπελέ και Γουινάμα ενώ οι ακραίο μπακ Ρόουζ, Γούολκερ...είναι ότι καλύτερο στην θέση μετά τους Μαρσέλο, Καρβαχάλ. Που να τα βγάλουν πέρα ο Τουρέ με τον Ζαμπαλέτα; Γενικά ο Ποκετίνο έχει φτιάξει τον ορισμό της ΟΜΑΔΑΣ με παίκτες σε μικρή ηλικία. Πρώτη μας επιλογή θα είναι το οver αφού περιμένουμε από την Σίτι να βγάλει αντίδραση και η απουσία του Βερτόχεν από το κέντρο άμυνας της Τότεναμ είναι σημαντική. Από κοντά και το διπλό του 3,60.

ΡΕΑΛ-ΜΑΛΑΓΑ ΟVER 4,5: Περιμένουμε την Ρεάλ αφηνίασμενη μετά τις δύο σερί σφαλιάρες και η Μάλαγα που αγνοεί την νίκη εδώ και 5 αγωνιστικές και έχει μεγάλο ανασταλτικό πρόβλημα μοιάζει το ιδανικό θύμα. Μπορεί να δεχτεί και ένα γκολ η Βασίλισσα άλλωστε το συνηθίζει. Πάμε με το οver 4,5.

ΑΙΓΥΠΤΟΣ-ΟΥΓΚΑΝΤΑ 1 & UNDER: Η Αίγυπτος δεν ήταν καλή κόντρα στο Μάλι και έμεινε στο 0-0. Αμυντικά πάντως δεν κινδύνευσε και ο Κούπερ ξέρει πολύ καλά ότι σε τέτοιες διοργανώσεις το μηδέν στην άμυνα είναι μεγάλη υπόθεση. Η Ουγκάντα παλεύει τα δίνει όλα αλλά είναι η πιο αδύναμη ομάδα του τουρνουά. Έχασε με 1-0 από την Γκάνα αλλά δύσκολα θα αλλάξει τακτική φουλ άμυνα (στα τελευταία 10 επίσημα και φιλικά είχε 7 under 1,5). Θα κερδίσουν οι Φαραώ αλλά όχι εύκολα θα πάμε με τον άσο και το under με επικρατέστερο σκορ το 1-0.

ΜΙΛΑΝ-ΝΑΠΟΛΙ ΟVER: Ωραίο ματς μια μάχη για μια θέση στο Champions League. Η φετινή Μίλαν του Μοντέλα είναι η πιο σοβαρή των τελευταίων χρόνων και ας μην έχει παίκτες με μεγάλη ποιότητα. Στο Μιλάνο έχει μόνο μια ήττα και θα δυσκολέψει την Νάπολι που τελευταίο διάστημα μοιάζει σεληνιασμένη Στα τελευταία 6 ματς έχει πετύχει 21 γκολ και έχει την καλύτερη επίθεση στην Serie A. Η άμυνα της όμως με τις απουσίες των Γκουλάμ, Κουλιμπαλί και Κίρικες έχει πρόβλημα όπως και η αντίστοιχη της Μίλαν σήμερα αφού θα λείψουν ο Ρομανιόλι και ο Ντε Σίλιο. Εύκολα προκύπτει το οver.

ΣΤΟΟΥΚ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. ΟVER: Η Στόουκ βρίσκεται σε καλή κατάσταση προέρχεται από δύο σερί νίκες ενώ βρει δίχτυα στα τελευταία 5 που έδωσε. Έρχεται από 4 οver στα τελευταία 5. Η Γιουνάιτεντ κράτησε το αήττητο 16 αγώνων δεν κατάφερε όμως να λυγίσει την Λίβερπουλ και έτσι έχασε έδαφος στην μάχη κορυφής. Ο Μουρίνιο ξέρει πως δεν έχει περιθώρια, αλλά πλέον η ομάδα του έχει βρει να αξιοποιεί τον Ιμπραϊμοβιτς και τον Μικιταριάν και πλέον περιμένει την άνοδο του Πογκμπά. Θα γίνει καλό ματς στο Μπριτάνια και περιμένουμε γκολ, άλλωστε η Στόουκ με τους Αρναούτοβιτς, Σακίρι μπορεί να σκοράρει.

ΛΕΙΨΙΑ-ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ,ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ-ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ, ΣΑΛΚΕ-ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ ΟVER: Είναι τρία ματς της Bundesliga που αρχίζει ξανά με το οver να πληρώνει πάνω από 2,00. Τα στατιστικά είναι μοιρασμένα και στα τρία: Σε 16 ματς η Λειψία έχει 9 οver η Αίντραχτ 7,η Ντάρμασταντ 6 οver η Γκλάντμπαχ 8, η Σάλκε 8 η Ίνγκολσταντ 7. Υπάρχει αξία καθώς η Bundesliga είναι πρωτάθλημα με ρυθμό και οι παίκτες έρχονται ξεκούραστοι από την διακοπή.

Μονό αποδεκτό
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΤΟΤΕΝΑΜ 2 & ΟVER 5,50

Mονό αποδεκτό
ΑΙΓΥΠΤΟΣ-ΟΥΓΚΑΝΤΑ 1 & UNDER  3,50

Tριάδα
ΑΙΓΥΠΤΟΣ-ΟΥΓΚΑΝΤΑ 1  1,80
MANTΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΤΟΤΕΝΑΜ ΟVER  1,80
ΜΙΛΑΝ-ΝΑΠΟΛΙ ΟVER  1,70

Δυάδα
ΣΤΟΟΥΚ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.  ΟVER 1,90
ΡΕΑΛ-ΜΑΛΑΓΑ ΟVER 4,5  2,40

Tριάδα
ΛΕΙΨΙΑ-ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚ.  ΟVER 2,10
ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ-ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ ΟVER 2,10
ΣΑΛΚΕ-ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ ΟVER 2,10

*H στήλη του Tsatala κάθε Σάββατο στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου