Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

Η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ


Απόλυτη πανωλεθρία την Κυριακή με το επικό μηδέν στα έξι που κάναμε να μας στέλνει στα τάρταρα του κουβά... Σήμερα η μέρα είναι κάπως περίεργη και η ανάλυση των επιλογών θα είναι σύντομη και περιεκτική.




ΑΡΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟVER: Ο Άρης δεν κρατάει σχεδόν ποτέ το μηδέν στην άμυνα, ο Ολυμπιακός έρχεται με τα δεύτερα και έχει επίσης αρρυθμίες στην άμυνα. Ο λαός του Άρη διψά για τέτοια ματς, ένα γκολ θα το βάλει...επιλογή λοιπόν το οver.

ΘΕΛΤΑ-ΡΕΑΛ 1Χ: Η Ρεάλ πάει να ανατρέψει το 1-2 του πρώτου ματς, χωρίς Μαρσέλο, Καρβαχάλ, Μόντριτς, Μπέιλ, Βαράν,  Χάμες, Πέπε...Η Θέλτα είναι καλή ομάδα έχει το υπέρ της σκορ, την Κυριακή έπαιξε με 9 αλλαγές στην ενδεκάδα για να είναι όλοι ξεκούραστοι. Θα πάμε με το 2,40 του 1Χ.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ -ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Μετά τα συνεχόμενα χαστούκια η Λίβερπουλ θέλει όσο τίποτα άλλο την πρόκριση στον τελικό του Λιγκ Καπ που εκτός απροόπτου θα συναντήσει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Θα μιλήσει το Άνφιλντ και το 1-0 του πρώτου ματς μπορεί να ανατραπεί, αφού η Σαουθάμπτον πάει χωρίς τους δύο βασικούς στόπερ και η Λίβερπουλ με βασικούς και πεινασμένη... Στο 1,80.

Τριάδα
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ-ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ  1,80
ΘΕΛΤΑ-ΡΕΑΛ 1Χ  2,40
ΑΡΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟVER 1,90

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου