Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ




H τριάδα μας με τα γερμανικά γκολ μας πλήρωσε χτες και μάλιστα σχετικά εύκολα. Αντίθετα δεν τα πήγαμε καλά στο Κόπα Άφρικα που συνεχίζεται σήμερα με την αγαπημένη μας Αίγυπτο να μπαίνει στην μάχη. Περισσότερες επιλογές σήμερα με μια ελληνική τριάδα δώρο χωρίς ανάλυση αλλά απλά ένστικτο,  Αναμφίβολα τος ματς της ημέρας στο Παρίσι με την Μονακό να αδικείται ξεκάθαρα από τις αποδόσεις αφού σε 13 ματς έχει μόλις μία ήττα από την Παρί και φέτος παίζει την καλύτερη μπάλα στην Ευρώπη.




MIΛΓΟΥΟΛ-ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ 1: Στο κύπελλο Αγγλίας οι εκπλήξεις παραμονεύουν και η ιστορική Μίλγουολ που βολοδέρνει στην Λιγκ 1 διψάει για μεγάλες νίκες, στον προηγούμενο γύρο καθάρισε εύκολα επίσης ομάδα Premier League(Μπόρνμουθ) με 3-0. Η Γουότφορντ έχει μόλις μία νίκη στα τελευταία 10 ματς, είναι δεδομένο πως ο Ματζάρι θα κάνει rotation. O άσος έχει λογική.

ΤΟΡΙΝΟ-ΑΤΑΛΑΝΤΑ ΟVER: Ομάδες με επιθετική ευχέρεια έχοντας 14 οver σε 21 ματς πρωταθλήματος. Ίσως το τελευταίο χαρτί για τους γηπεδούχους που έχουν χάσει έδαφος στην μάχη για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, θα βρουν όμως μπροστά μια εξαιρετική ομάδα.

ΣΑΣΟΥΟΛΟ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΟVER: Για την φετινή Γιουβέντους τα ματς με πολλά γκολ είναι συνήθεια αφού μετρά 15 οver σε 20 ματς, ενώ από καθαρή τύχη έμεινε το 2-0 κόντρα στην Λάτσιο σκορ που είχε διαμορφωθεί από το 17'.Η Σασουόλο φέτος απογοητεύει όμως πάντα προσπαθεί να παίξει επιθετικά και θα βοηθήσει να δούμε ένα καλό ματς.

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ-ΜΙΛΑΝ ΟVER: H Oυντινέζε ψάχνει αντίδραση μετά τις 3 σερί ήττες μέσα στο 2017 μια από τα ίδια και η Μίλαν που έχει μόλις μία νίκη στα τελευταία πέντε ματς πρωταθλήματος και έμεινε πίσω στην βαθμολογία. Για την νίκη και οι δύο με μεγάλη έφεση στα ματς με πολλά γκολ η παράδοση αφού σε 49 ματς μεταξύ τους είχαμε 29 οver.

EΣΠΑΝΙΟΛ-ΣΕΒΙΛΛΗ ΟVER: Η Σεβίλλη θέλει να συνεχίσει την τρελή της πορεία για να μείνε κοντά στην κορυφή. Η ομάδα του Σαμπαόλι δίνει γρήγορο ρυθμό στα παιχνίδια της για αυτό και μετρά και 14 over σε 19 ματς. Η Εσπανιόλ έρχεται από πέντε σερί γκολ-γκολ και 4 οver στα τελευταία πέντε και μπορεί να βοηθήσει να δούμε ένα καλό ματς.


ΡΕΑΛ-ΣΟΣΙΕΔΑΔ G/G: Ντεφορμέ και με σημαντικές απουσίες η Βασίλισσα (Μόντριτς, Χάμες, Μαρτσέλο, Καρβαχάλ) δέχεται γκολ έτσι και αλλιώς φέτος πολύ εύκολα στο Μπερναμπέου(μόλις τρεις φορές σε 16 ματς σε όλες τις διοργανώσεις κράτησε το μηδέν) και η Σοσιεδάδ είναι εξαιρετική ομάδα βρίσκεται στην 4η θέση και μπορεί να σκοράρει τουλάχιστον μία φορά.

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ-ΜΟΝΑΚΟ 2: Η Μονακό δεν έχει να φοβηθεί τίποτα καθώς παίζει το πιο όμορφο ποδόσφαιρο στην Γαλλία, είναι στην κορυφή, έχει πετύχει 64 γκολ σε 21 ματς, διεκδικεί όλα τα τρόπαια(Λίγκ Καπ, Κύπελλο, Champions League) και δεν έχει χάσει στο Παρίσι τα τρία τελευταία χρόνια, ενώ συνολικά για την Ligue 1 έχει μόλις μία ήττα σε 13 ματς κόντρα στην Παρί και φυσικά είναι πρωτοπόρος με 3 βαθμούς διαφορά και κέρδισε με 3-1 στον πρώτο γύρο. Το 5,50 του διπλού δεν υπάρχει...

ΝΙΣ-ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ 1: Η Νις έχει την ευκαιρία να εκμεταλλευτεί το ντέρμπι και να ανέβει ακόμα και στην κορυφή ξανά. Οι μαζεμένες απώλειες (3 σερί ισοπαλίες) την έριξαν από εκεί αλλά τώρα μοιάζει ιδανική συγκυρία για να επιστρέψεις στις νίκες. Εντός έδρας έχει 8 νίκες και 3 ισοπαλίες και κόντρα στην δυνατή αλλά ντεφορμέ Γκινγκάμπ το τρίποντο που πληρώνει 1,90 είναι καλή επιλογή.

ΛΔ ΚΟΝΓΚΟ-ΓΚΑΝΑ 1: Αδικούν οι αποδόσεις το Κονγκό που είχε εξαιρετική παρουσία στην φάση των ομίλων, πήρε την πρωτιά και άφησε εκτός την Ακτή Ελεφαντοστού, Αντίθετα η Γκάνα πήρε την πρόκριση χωρίς να πείσει κερδίζοντας με 1-0 Μάλι και Ουγκάντα(πένταλτι αρκούδα) και έχασε κόντρα στην Αίγυπτο. Αμφίβολος για τους Γκανέζους ο Ασάμοα Γκιάν που είναι αρχηγός της ομάδας και ο καλύτερος σκόρερ. Θα ρισκάρουμε με την Κογκολέζους στο 3,75 που βγάζουν μεγαλύτερη ενεργητικότητα σαν ομάδα.



Τριάδα
ΣΑΣΟΥΟΛΟ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΟVER 1,80
ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ-ΜΙΛΑΝ ΟVER  2,10
ΤΟΡΙΝΟ-ΑΤΑΛΑΝΤΑ ΟVER 1,85

Τριάδα
ΡΕΑΛ -ΣΟΣΙΕΔΑΔ  G/G  1,60
ΕΣΠΑΝΙΟΛ-ΣΕΒΙΛΛΗ ΟVER 1,80
ΝΙΣ-ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ 1  1,90

Σύστημα 2-3
ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ-ΜΟΝΑΚΟ 2  5,50
ΛΔ ΚΟΝΓΚΟ-ΓΚΑΝΑ 1  3,75
ΜΙΛΓΟΥΟΛ-ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ 1 3,30

Τριάδα
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΚΕΡΚΥΡΑ G/G  2,25
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ G/G  2,20
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΠΑΟΚ  ΟVER 2,30

ΑΝΟΙΧΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ
ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΚΟΠΑ ΑΦΡΙΚΑ  ΑΙΓΥΠΤΟΣ  10,00



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου