Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

ΓΕΡΜΑΝΟΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ


Μόνο η Θέλτα έκανε το καθήκον της την Τετάρτη με την Λίβερπουλ για ακόμη μια φορά να μας στέλνει κουβά, δεν μπορούμε να την ψυχολογήσουμε την ομάδα του Κλοπ. Σήμερα το πρόγραμμα δεν είναι καλό, θα κρατήσουμε μια τριάδα από την Βundesliga και δυάδα από το αγαπημένο μας Copa Africa.





ΜΠΟΥΡΚΙΝΑ ΦΑΣΟ-ΤΥΝΗΣΙΑ G/G: Η Μπουρκίνα Φάσο σκόραρε και στα 3 ματς του ομίλου της και πήρε την πρώτη θέση αφού δεν ηττήθηκε από Καμερούν και Γκαμπόν. Η Τυνησία μπορεί να έχασε από την Σενεγάλη στην πρεμιέρα σε ένα ματς που πάντως απώλεσε σημαντικές ευκαιρίες, στην συνέχεια με δύο νίκες και 6 γκολ επί  Αλγερίας και Ζιμπάμπουε προκρίθηκε. Ομάδες που έδειξαν πως έχουν το γκολ και οι δύο.

ΣΕΝΕΓΑΛΗ-ΚΑΜΕΡΟΥΝ 1: Η Σενεγάλη έδειξε γιατί είναι το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση αφού πήρε άνετα την πρώτη θέση και μάλιστα από την δεύτερη αγωνιστική. Ξεκούρασε παίκτες στο τελευταίο ματς κόντρα στην Αλγερία. Το Καμερούν έμεινε στην ισοπαλία κόντρα σε Μπουρκίνα Φάσο και Γκαμπόν, πήρε την πρόκριση νικώντας την αδύναμη Γουινέα Μπισσάου. Το πιο πλήρες ρόστερ η Σενεγάλη με τους Κουλιμπαλί(Νάπολι), Γκουέιγ(Έβερτον), Κουγιατέ(Γουέστ Χαμ) και φυσικά Μανέ(Λίβερπουλ) να ξεχωρίζουν.

BEΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ-ΜΠΑΓΕΡΝ G/G: Η Βέρντερ ξεκίνησε με ήττα την νέα χρονιά, αλλά παρότι έπαιξε με 10 παίκτες από το 39' δυσκόλεψε αρκετά την Ντόρτμουντ, σκόραρε και δέχτηκε το γκολ της ήττα στο 75'. Η ομάδα της Βρέμης έχει βρει δίχτυα στα 16 από τα 17 ματς που έδωσε στην Βundesliga έχοντας μείνει άσφαιρη μόνο την πρώτη αγωνιστική στο βαρύ 6-0 από την Μπάγερν στο Μόναχο. Η Μπάγερν χωρίς τον Μπόατενγκ έχει κενά πίσω και έχει δεχτεί στα 5 από τα 6 τελευταία εκτός έδρας, κρατώντας το μηδέν κόντρα μόνο στην ουραγό Ντάρμσταντ. Θα πάμε με το γκολ-γκολ.

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ ΟVER: H Λεβερκούζεν είναι ομάδα του οver έτσι και αλλιώς, έχει μείνει πίσω βαθμολογικά και θέλει σερί με νίκες για να συνεχίσει μετά το 3-1 επί της Χέρτα την προηγούμενη αγωνιστική. Η Γκλάντμπαχ παρά το ντεμπούτο του Χέκινγκ στον πάγκο έμεινε στο 0-0 στην έδρα της Ντάρμσταντ και πλέον...ίσως πρέπει να βλέπει προς τα κάτω και όχι προς τα πάνω, αφού απέχει μόλις 4 βαθμούς από την ζώνη υποβιβασμού. Θα ποντάρουμε σε ανοιχτό ματς αφού η παράδοση στα μεταξύ τους αυτό δείχνει με 44 οver σε 70 ματς.

ΛΕΙΨΙΑ-ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ G/G: Είναι οι δύο μεγάλες εκπλήξεις της φετινής χρονιάς στην Γερμανία η νεοφώτιστη Λειψία με 39 βαθμούς στην δεύτερη θέση και η αήττητη στον πρώτο γύρο με 31 βαθμούς στην 3η θέση έχοντας στον πάγκο τον 28χρόνο  Νάγκελσμαν. Η Λειψία εντός έδρας έχει 7 νίκες και μια ισοπαλία, ενώ η Χόφενχαϊμ με 5 ισοπαλίες και 3 νίκες σε 8 ματς. Δεν περιμένουμε κλειστό ματς, άλλωστε σκοράρουν εύκολα για αυτό θα πάμε με το γκολ-γκολ αρχικά αλλά και ισοπαλία με 1-1 μας κάνει.

Τριάδα
ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ OVER 1,80
ΛΕΙΨΙΑ-ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ G/G 1,75
ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ-ΜΠΑΓΕΡΝ G/G 1,95

Δυάδα
ΣΕΝΕΓΑΛΗ-ΚΑΜΕΡΟΥΝ 1  2,00
MΠΟΥΡΚΙΝΑ ΦΑΣΟ-ΤΥΝΗΣΙΑ G/G 2,10

Μονό αποδεκτό
ΛΕΙΨΙΑ-ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ Χ 3,75

*Η στήλη του Tsatala κάθε Σάββατο στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου