Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

MΠΡΑΓΚΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΣ...




Δεν είχαμε τα πολλά γκολ που περιμέναμε χτες και ο κουβάς ήρθε εύκολα, ειδικά αυτό το 0-0 στο Λυών-Σεβίλλη δεν το περιμέναμε. Στο ίδιο σενάριο θα ποντάρουμε και σήμερα...στα πολλά γκολ άλλωστε το Europa League παραδοσιακά έχει ματς με γκολ ειδικά την τελευταία αγωνιστική που πολλές ομάδες παίζουν αποκλειστικά για την νίκη.



ΠΑΟΚ-ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ ΟVER: Για να προκριθούν χρειάζονται μόνο νίκη, ο ΠΑΟΚ θέλει και να μην νικήσει η Καραμπάγκ ενώ η Λίμπερετς μόνο ήττα των Αζέρων. Οι Τσέχοι παίζουν επιθετικά έχουν 6 σερί οver στην διοργάνωση και δεν έχουν κανέναν λόγο να κλειστούν στην Τούμπα. Γκολ λοιπόν.

ΚΑΡΑΜΠΑΓΚ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ ΟVER: Θα κάνει την χάρη η χαλαρή Φιορεντίνα στους Αζέρους...δεν μπορούμε να το ξέρουμε. Αυτό που ξέρουμε είναι πως η Καραμπάγκ θα παίξει χωρίς τους δύο βασικούς αμυντικούς της και τον κεντρικό χαφ και σκόρερ στην Τούμπα Μίτσελ...κάτι που σημαίνει κενό στον άξονα. Oι Βιόλα και με αλλαγές να παίξουν έχουν ποιότητα ενώ με εξαίρεση το 0-0 της Τούμπας σκοράρουν με ευκολία και δύσκολα θα μείνουν άσφαιροι, άλλωστε μην ξεχνάτε πως αν ηττηθούν(και κερδίσει ο ΠΑΟΚ) χάνουν την πρωτιά όσο να ναι ένα κίνητρο θα το έχουν. Πάμε με το οver του 2,15.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΘΕΛΤΑ ΟVER:  Η Θέλτα χρειάζεται καλύτερο αποτέλεσμα από την Σταντάρ...ή αν έχουν το ίδιο με περισσότερα γκολ. Δηλαδή ακόμα και η νίκη με ένα γκολ διαφορά μπορεί να μην της κάνει αν την ίδια ώρα κερδίζει η Σταντάρ τον Άγιαξ στο Βέλγιο. Οπότε οι Ισπανοί θα παίξουν επιθετικά. Ο Παναθηναϊκός με Ουζουνίδη και την νίκη επί του ΠΑΟΚ αναπνέει καλύτερα, παρόλο που είναι αδιάφορος περιμένουμε να έχει ενέργεια. Θα ποντάρουμε στο οver.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ-ΣΤΕΑΟΥΑ & ΟΣΜΑΝΙΛΣΠΟΡ-ΖΥΡΙΧΗ ΟVER: Όμιλος του θανάτου με την Οσμανλίσπορ να έχει 7 βαθμούς και οι άλλοι τρεις από 6. Χαμός την τελευταία αγωνιστική που με εξαίρεση τους Τούρκους που προκρίνονται και με ισοπαλία οι υπόλοιποι θα παίξουν αποκλειστικά για την νίκη. Ποντάρουμε λοιπόν στα οver αφού αναμένεται να πέσουν κορμιά.

ΑΠΟΕΛ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ G/G: Δεν έχουν άγχος αφού αμφότεροι έχουν προκριθεί και ο Ολυμπιακός θέλει την νίκη για να πάρει την πρωτιά του ομίλου. Περιμένουμε καλό ματς με ρυθμό αφού υπάρχουν φιλικές σχέσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες και από ένα γκολ θα το βάλουνε.

ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ-ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΟVER: Μεγάλο ματς με την Φέγενορντ να χρειάζεται νίκη με 2 γκολ διαφορά για να είναι σίγουρη ή απλή νίκη και ήττα της Γιουνάιτεντ. Το δεύτερο σενάριο το αποκλείουμε οπότε η Φέγενορντ στο κατάμεστο Ντε Κούιπ θα ψάξει την νίκη με 2 γκολ...κάτι που σημαίνει πως υπάρχουν οι προϋποθέσεις να δούμε γκολ αφού και η Φενέρ επιθετικά έχει ποιότητα.

ΜΠΡΑΓΚΑ-ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΤΣΕΚ 1: Η Σαχτάρ είναι πρώτη με 5 στα 5 και ταξίδεψε στην Πορτογαλία με σχεδόν όλους τους βασικούς εκτός αφού ακολουθεί ντέρμπι με την Ντιναμό Κιέβου. Η Μπράγκα με νίκη προκρίνεται χωρίς να την ενδιαφέρει τι θα κάνει η Γάνδη στην Τουρκία...ο προπονητής των Ουκρανών ο Φονσέκα πέρυσι καθόταν στον πάγκο της Μπράγκα και κατέκτησε το κύπελλο Πορτογαλίας... Ο άσος στο 2,10 μας κάνει.

Τριάδα
ΠΑΟΚ-ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ ΟVER 1,75
KAΡΑΜΠΑΓΚ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ ΟVER 2,10
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΘΕΛΤΑ ΟVER 1,90

Tριάδα
ΟΣΜΑΝΛΙΣΜΠΟΡ-ΖΥΡΙΧΗ ΟVER 2,05
ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ-ΖΥΡΙΧΗ ΟVER 1,80
ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ-ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΟVER 1,85

Δυάδα
ΜΠΡΑΓΚΑ-ΣΑΧΤΑΡ 1  2,10
ΑΠΟΕΛ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ G/G 1,90


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου