Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016

AΠΟ ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΩΣ ΤΟΥΣ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ



Το τριήμερο της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων σε Champions League και Εuropa League ήταν καταστροφικό...νομίζω για την πλειοψηφία των παικτών. Το Σαββατοκύριακο που έχουμε μπροστά μας μοιάζει μέτριο αλλά μπορεί να αποδειχτεί πως κρύβει σημεία...Έχουμε ξεχωρίσει 14 τέτοια, 4 το Σάββατο,9 την Κυριακή και 1 αλλά καλό για την Δευτέρα. Πάμε να τα δούμε.




ΣΑΒΒΑΤΟ
ΧΕΡΤΑ-ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ 1: H τρίτη στην βαθμολογία και γεμάτη σοβαρότητα Χέρτα με 6 στα 6 νίκες εντός έδρας αντιμετωπίζει την παντελώς αναξιόπιστη Βέρντερ που με 32 γκολ παθητικό έχει την χειρότερη άμυνα στην Bundesliga, παλεύει για την παραμονή της και εκτός έδρας έχει 4 ήττες και 2 ισοπαλίες σε 6 ματς. Το 1,75 του άσου μας φτάνει.

ΣΟΣΙΕΔΑΔ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ ΟVER: Πάνω που για την Σοσιεδάδ έδειχναν όλα ιδανικά και έψαχνε την νίκη στην έδρα της Λα Κορούνια για να πιάσει την 3η θέση ήρθε αυτό το ταπεινωτικό 5-1 και έφερε αναστάτωση. Η Βαλένθια συνεχίζει να είναι βυθισμένη στην μετριότητα. Κοινό τους στοιχείο τα ματς με πολλά γκολ και το οver είναι πολύ πιθανό.

ΛΕΣΤΕΡ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ 1: Οι σημαντικόκατες απουσίες της Σίτι (Αγουέρο, Φερναντίνιο, Οταμέντι) και οι τραγικές εμφανίσεις της Λέστερ(κάποια στιγμή θα σταματήσουν) που ψάχνει επιτέλους ένα καλό ματς στην Premier League μας οδηγούν στον άσο...τι διάολο πρωταθλήτρια έχεις ρε Ρανιέρι; Άλλαξε επιτέλους αυτό το 4-4-2 αφού φέτος δεν τραβάει...

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ G/G: Η Ρεάλ σαν να το έχει πάρει αψήφιστα το ματς αφού ο Ζιντάν άφησε εκτός τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Μόντριτς ενώ τραυματίες είναι οι Μπενζεμά και Μπέιλ...ακολουθεί το Μουντιάλ Συλλόγων και ο Γάλλος αποφάσισε να τους ξεκουράσει. Η κακή Λα Κορούνια έρχεται από την καλύτερη εμφάνιση της σεζόν αφού ισοπέδωσε την Σοσιεδάδ με 5-1 την Δευτέρα. Δεν το πάμε μακριά...δηλαδή στην γκέλα άλλα ένα γκολ θέλουμε από τους φιλοξενούμενους, άλλωστε η Ρεάλ έχει δεχτεί γκολ στα 19 από τα 23 επίσημα που έδωσε και στα 10 από τα 11 που έγιναν στο Μπερναμπέου(μόνο από την Λεγανές δεν δέχτηκε 3-0). Το γκολ-γκολ πληρώνει 1,90.




ΚΥΡΙΑΚΗ
ΠΑΟΚ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΟVER: Περιμένουμε τον Δικέφαλο απελευθερωμένο μετά την πρόκριση στους 32 του Europa League και κεφάτο από το πρώτο λεπτό. Ο Πλατανιάς δεν έχει τύχη στην χαρούμενη Τούμπα και το οver μπορεί να το βγάλει μόνος τους ο ΠΑΟΚ.

ΤΟΡΙΝΟ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ G/G: Μεγάλο ντέρμπι με την Τορίνο να θέλει σαν τρελή να κάνει την ζημιά στην μισητή Γιουβέντους. Η Κυρία συνεχίζει να μην έχει τους 3 βασικούς στην άμυνα(Μπαρτσάλι, Μπουνούτσι, Ντάνι Άλβες) και η ομάδα του Μιχαϊλοβιτς με την εκρηκτική τριάδα στην επίθεση Λάγιτς, Φαλκέ και Μπελότι μπορεί να πετύχει τουλάχιστον ένα γκολ.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ OVER 3,5: Τι να πει κανείς για την γεμάτη αυτοκτονικές τάσεις Λίβερπουλ...και τον τρόπο που έχασε την νίκη στο Μπόρνμουθ; Να συνέλθει θέλει και η Γουέστ Χαμ που δεν θυμίζει σε τίποτα την περσινή ομάδα και δεν δέχεται για πλάκα γκολ. Το ματς εύκολα θα γίνει ροντέο.

ΘΕΛΤΑ-ΣΕΒΙΛΛΗ ΟVER: Καλό κλίμα και στις δύο αφού μεσοβδόμαδα πήραν ευρωπαϊκές προκρίσεις. Ομάδες με επιθετική φιλοσοφία και πολλά οver (10 σε 14 ματς η Θέλτα, 9 σε 14 η Σεβίλλη) το οver στο 1,75 μας κάνει.

ΛΕΧ ΠΟΖΝΑΝ-ΚΟΡΟΝΑ Κ. ΟVER: Η Λεχ Πόζνζαν διέκοψε το σερί το 4 σερί νικών με την ήττα στην έδρα της Γιαγκελόνια μένοντας πίσω στην μάχη της κορυφής. Εκείνο που δεν σταμάτησε είναι το σερί οver που έφτασε στα 5. Κόντρα στην χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος που είναι αυτή της Κορόνα με 37 γκολ παθητικό αλλά και 13 οver σε 18 ματς των φιλοξενούμενων το ποντάρισμα στο οver μοιάζει εύκολο.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΚΕΡΚΥΡΑ Χ2: Nαι μεν αλλά για τον Πανιώνιο...κόντρα στους μεγάλους κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις αφού παίζει στα κόκκινα. Στα υπόλοιπα όμως με τους θεωρητικά αντιπάλους στα μέτρα του τα κάνει θάλασσα. Πρόσφατο παράδειγμα η ήττα με 3-0 από τον Κισσαμικό που τον στέλνει εκτός συνέχειας κυπέλλου. Συνολικά έχει μία νίκη στα τελευταία 8 ματς(κόντρα στον ΠΑΟΚ), δείχνοντας μεγάλο πρόβλημα στην δημιουργία φάσεων σε οργανωμένες άμυνες...Μια τέτοια είναι και της φορμαρισμένης Κέρκυρας που έρχεται από αήττητο 5 αγωνιστικών έχοντας πάρει βαθμό στο Καραϊσκάκης και κόντρα στην ΑΕΚ. Οι αποδόσεις κάνουν λάθος και το 1,50 του Πανιωνίου απλά δεν υπάρχει...

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Χ: Ο Παναθηναϊκός με τον Ουζουνίδη προσπαθεί να αναγεννηθεί αλλά σίγουρα δεν θα είναι τόσο εύκολο...η δύσκολη νίκη επί του ΠΑΟΚ έφτιαξε κάπως την κατάσταση ήρθε όμως η ήττα και η τραγική εμφάνιση κόντρα στην Θέλτα να φανερώσει όλα τα προβλήματα. Ο Ατρόμητος είναι σε κατάσταση ευφορίας, έρχεται από μεγάλα διπλά σε Τούμπα και Λάρισα και ήττα στο κύπελλο από την Καλλιθέα είναι σαν μην έγινε ποτέ. Με τον Κορακάκη στον πάγκο έχει βελτιωθεί και μετρά μόλις μία ήττα(από τον Ολυμπιακό) στα τελευταία 8 ματς στην Superleague. To ματς θα γίνει χωρίς κόσμο...και αυτό θα βοηθήσει να μην έχει ρυθμό. Ο Ατρόμητος δεν θα πει όχι στον βαθμό που θα συνεχίσει το καλό σερί του ενώ από την άλλη ο Παναθηναϊκός που έχουμε δει τελευταία δεν μπορεί να πάρει στα ίσια διπλό στο Περιστέρι οπότε είναι πιθανό να συμβιβαστεί.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ-ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ G/G: Ερχόταν από το τρελό σερί 8 νικών και 1 ισοπαλίας και πήγε με αέρα...στο Τορίνο με αποτέλεσμα στο 19' να χάνει 2-0 από την Γιουβέντους και να προσγειωθεί ανώμαλα στην πραγματικότητα. Παραμένει πάντως στην 5άδα και θέλει άμεση επιστροφή στις νίκες. Η Ουντινέζε επέστρεψε στις νίκες με το 1-0 επί της Μπολόνια μετά από 4 αγωνιστικές αλλά το παράξενο ήταν πως το έκανε χωρίς να δεχτεί γκολ...κάτι που είχε να κάνει από τον Σεπτέμβριο. Είναι δύο ομάδες που έχουν εξαιρετική επαφή με τα δίχτυα έχοντας σκοράρει στα 12 από τα 15 ματς τους στην Serie A και το γκολ-γκολ του 1,95 είναι άκρως ενδιαφέρον.

ΤΟΥΝ-ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ 2: Οι Γιούνγκ Μπόις κάνει τρελή πορεία το τελευταίο διάστημα με 11 ματς χωρίς ήττα στο πρωτάθλημα, 5 νίκες στα τελευταία 6 με το 3-1 επί της πρωτοπόρου Βασιλείας να ξεχωρίζει. Αν βάλουμε και το Europa League αλλά και το κύπελλο μετρά μόλις μία ήττα(στην Κύπρο από τον ΑΠΟΕΛ) στα τελευταία 17. Η Τουν από την άλλη είναι προτελευταία δεν έχει νίκη στα τελευταία 5 ματς. Καλό σερί έχουν χτίσει οι Γιουνγκ Μπόις με 4 νίκες και μία ισοπαλία στα τελευταία 5 που αγωνίστηκαν στην έδρα της Τουν.

ΔΕΥΤΕΡΑ
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1: Ο τραγικός Ολυμπιακός που είδαμε στην Κύπρο είναι πολύ εύκολο να χάσει κόντρα στον γεμάτο ενθουσιασμό ΠΑΣ που υπό τις οδηγίες του Πετράκη δείχνει και φέτος έτοιμος για την υπέρβαση. Οι μουρμούρες για τον Μπέντο πλέον έχουν γίνει κάτι παραπάνω από έντονες και το ρεπορτάζ λέει πως αν δεν τα καταφέρει στους Ζωσιμάδες θα μας αποχαιρετήσει...Στο καλό.


ΣΑΒΒΑΤΟ
Τριάδα
ΡΕΑΛ-ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ G/G  1,90
ΧΕΡΤΑ-ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ 1  1,75
ΣΟΣΙΕΔΑΔ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ ΟVER 1,75

Moνό αποδεκτό
ΛΕΣΤΕΡ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ 1  5,25

ΚΥΡΙΑΚΗ
Δυάδα
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Χ  3,40
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΚΕΡΚΥΡΑ Χ2  2,30

Τριάδα
ΠΑΟΚ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ OVER  2,05
ΤΟΡΙΝΟ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ  G/G 1,90
ΘΕΛΤΑ-ΣΕΒΙΛΛΗ ΟVER 1,75

Tετράδα
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ ΟVER 3,5  2,00
ΛΕΧ ΠΟΖΝΑΝ-ΚΟΡΟΝΑ Κ. ΟVER 1,75
ΤΟΥΝ-ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ 2 2,05
ΑΤΑΛΑΝΤΑ-ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ G/G  1,90

ΔΕΥΤΕΡΑ
Moνό αποδεκτό
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1  7,50

*Η στήλη του Tsatala κάθε Σάββατο στην Αrena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου