Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

H MEΡΑ ΤΩΝ ΓΚΟΛ



Το παλέψαμε χτες μας τα χάλασαν στο Μόναχο όπου η Ατλέτικο δεν είχε όρεξη για πολλά και ηττήθηκε χωρίς να προσπαθήσει, ενώ και η Ροστόφ δεν αξιοποίησε τους κενούς χώρους που άφηνε η Αϊντχόβεν στην προσπάθεια της να σκοράρει... Σήμερα θα ποντάρουμε στα γκολ και με ρίσκο σε μια πεντάδα, ξέρω είναι πολλά αλλά όποιος μπορεί ας τα σπάσει σε δυάδα και τριάδα.

ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ-ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ. ΟVER: Η Λέγκια θέλει μόνο νίκη για να πάρει την 3η θέση...σε 5 ματς μέχρι τώρα έχει δεχτεί 23 γκολ με την άμυνα της να θυμίζει κάτι από ελβετικό τυρί. Η Σπόρτινγκ είναι ευχαριστημένη και με την ισοπαλία όμως δύσκολα το σκορ θα μείνει σε χαμηλά επίπεδα αφού οι Πολωνοί θα τα δώσουν όλα για την νίκη,

ΡΕΑΛ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΟVER 3,5: Η Ντόρτμουντ θα παλέψει χωρίς άγχος για την νίκη που θα της δώσει την πρωτιά στον όμιλο και δεν έχει κανέλα λόγο να κλειστεί στο Μπερναμπέου. Η Ρεάλ έδειξε στο Καμπ Νου πως φέτος είναι φτιαγμένη από γερό μέταλλο και έμεινε αήττητη την φετινή χρονιά. Δεν υπάρχει λόγος να δούμε παιχνίδι σκοπιμότητας και το ποντάρισμα μας θα είναι στα πολλά γκολ.

ΛΥΩΝ-ΣΕΒΙΛΛΗ ΟVER: Η Λυών θέλει νίκη και με 2 γκολ διαφορά για να πάρει την πρόκριση κάτι που θα την αναγκάσει να παίξει φουλ επίθεση. Η Σεβίλλη είναι ομάδα που λατρεύει τα ματς με πολλά γκολ και το να δούμε τουλάχιστον τρία γκολ στο ματς είναι πάρα πολύ πιθανό.

ΤΟΤΕΝΑΜ-ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ ΟVER; Η Τότεναμ δείχνει στα τελευταία ματς ανεβασμένη και έρχεται από το 5-0 επί της Σουόνσι. Η ΤΣΣΚΑ θέλει μόνο νίκη στο Γουέμπλεϊ για να πάρει την τρίτη θέση, άρα θα πρέπει να επιτεθεί κάτι που σημαίνει πως η έτσι και αλλιώς ευάλωτη άμυνα της θα γίνει έρμαιο στις διαθέσεις των Κέιν, Έρικσεν, Άλι και Σον... Το οver θα κραατήσουμε και εδώ.

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΜΟΝΑΚΟ G/G: Αδιάφορο ματς με την Μονακό να είναι πρώτη και την Λεβερκούζεν δεύτερη ότι και να γίνει. Χωρίς άγχος λοιπόν δύο ομάδες με επιθετικές αρετές μπορούν να μας προσφέρουν ένα καλό ματς με ρυθμό και γκολ.

Πεντάδα
ΡΕΑΛ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΟVER 3,5  2,10
ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ-ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ. ΟVER 1,75
ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΜΟΝΑΚΟ G/G 1,70
ΛΥΩΝ-ΣΕΒΙΛΛΗ ΟVER 1,61
ΤΟΤΕΝΑΜ-ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ ΟVER 1,80

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου