Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016

ΣΤΟ ΑΝΦΙΛΝΤ...ΚΕΡΔΙΖΕΙ Η ΤΣΕΛΣΙ


Kάναμε την αποτοξίνωση μας αυτές τις μέρες από το στοίχημα...αλλά σήμερα θα επιστρέψουμε με ένα εορταστικό ποντάρισμα.Τα τελευταία μας στην χρονιά είναι παραδοσιακά στην Premier League . Προσοχή γιατί ακολουθεί στο καπάκι αγωνιστική την Δευτέρα. Καλή χρονιά να έχουμε με υγεία πάνω από όλα αλλά και πολλά ταμεία.



ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ Χ: Σπουδαίο ματς που θα κρίνει πολλά στην μάχη του τίτλου... Η δεύτερη Λίβερπουλ του Κλοπ υποδέχεται στο θρυλικό Άνφιλντ την 3η στην βαθμολογία Σίτι του Γκουαρδιόλα. Οι γηπεδούχοι σκοράρουν ακατάπαυστα(καλύτερη επίθεση) και ειδικά στο Άνφιλντ ανεβάζουν ρυθμούς επικίνδυνα. Η Σίτι ακόμα προσπαθεί να βρει την ακριβή της ταυτότητα με τον Γκουαρδιόλα να μην μπορεί να περάσει στο 100% την φιλοσοφία με αποτέλεσμα να έρχονται συχνά χαστούκια. Η Λίβερπουλ στην άμυνα δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, χαρακτηριστικό που έχει και η Σίτι ειδικά κόντρα σε ομάδες που πιέζουν ψηλά. Περιμένουμε ανοιχτό ματς με γκολ...αλλά και ισοπαλία, 2-2 ίσως; Μια ισοπαλία που θα δώσει την ευκαιρία στην Τσέλσι να ξεφύγει και άλλο.

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ-ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ Χ2: Η Σαουθάμπτον έχει σκάσει από τα πολλά ματς αφού το Europa League την τσάκισε...την Τετάρτη παίζοντας με 10 παίκτες για 40 λεπτά ηττήθηκε με 1-4 από την Τότεναμ παρότι βρέθηκε μπροστά στο σκορ. Η Γουεστ Μπρομ είναι ορισμός της ομάδας καταστροφή...μπορεί να περιμένει ταμπούρι να μπλοκάρει τον αντίπαλο και να χτυπήσει σε μια ανύποπτη φάση. Κόντεψε να το κάνει στην Άρσεναλ...όπου λύγισε στο 87' χάνοντας λίγο νωρίτερα απίστευτη ευκαιρία. Η Σαουθάμπτον είναι αναγκασμένη να παίξει για την νίκη, θα πέσει πάνω στο τείχος...κάποια στιγμή θα κουραστεί, ποντάρουμε στο Χ2.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.-ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ 1 ΗΜΙΧΡ.-1 ΤΕΛ.: Η Γιουνάιτεντ έχει βρει τον τρόπο και παίρνει σερί νίκες. Ίμπρα, Πογκμπά, Μικιτιριάν αλλά και ο Ερέρα είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Η Μίντλεσμπρο έρχεται από οδυνηρή ήττα στο Μπέρλνι από γκάφα του Βαλντές στο 87'. Θεωρώ πως το ματς που θα χτυπήσει ο Καράνκα είναι αυτό της Δευτέρας με την Λέστερ εντός έδρας...άλλωστε με τον Μουρίνιο γνωρίζονται πολύ καλά και ήταν βοηθός του για πολλά χρόνια. Πάμε για μια ξεκούραστη νίκη των Κόκκινων Διαβόλων από το πρώτο ημίχρονο.

ΛΕΣΤΕΡ-ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ 2: Κάτι έχει στραβώσει...στο Λέστερ και είναι πλέον ολοφάνερο. Ο Ρανιέρι δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα, να βρει νέα κίνητρα για τους παίκτες του. Η πρώτη διαμάχη ήρθε με τον MVP της περσινής Premier League Μαχρέζ...που ο Ιταλός τον άφησε στον πάγκο κόντρα στην Έβερτον επειδή αδιαφορούσε στις προπονήσεις...κακά σημάδια Κλαούντιο. Ο Βάρντι θα λείψει και στο σημερινό. Η Γουέστ Χαμ δείχνει να έχει στρώσει με 3 σερί νίκες αλλά και την ισοπαλία στο Άνφιλντ πήρε ανάσα και πλέον θα αγωνίζεται χωρίς άγχος. Την δεδομένη στιγμή το 3,70 του διπλού είναι μεγάλο.

Μονό αποδεκτό
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ Χ  3,60

Ακριβές Σκορ
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ 2-2  12,00

Δυάδα
MANTΣΕΣΤΕΡ Γ,-ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ 1 ΗΜΙΧΡ.-1 ΤΕΛ.  1,80
ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ-ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ Χ2 2,10

Μονό αποδεκτό
ΛΕΣΤΕΡ-ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ 2  3,70

*Η στήλη του Tsatala κάθε Σάββατο στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου