Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΓΕΡΝ...ΖΗΤΩ Η ΛΕΙΨΙΑ



Κακό ήταν το Σαββατοκύριακο που πέρασε με ελάχιστες από τις επιλογές μας να βρίσκουν στόχο (3 στις 10) με αποτέλεσμα να έρθει ένας μεγαλοπρεπής κουβάς. Λίγο πριν τις γιορτές έχουμε αγωνιστική σε Γαλλία, Γερμανία και Ιταλία οπότε θα ποντάρουμε το κατιτί μας.




ΜΠΑΓΕΡΝ-ΛΕΙΨΙΑ G/G: Σούπερ ματς που θα κρίνει τον πρωταθλητή χειμώνα. Η μόνιμη πρωταθλήτρια Μπάγερν κόντρα στην νέα δύναμη του γερμανικού ποδοσφαίρου Λειψία που ήρθε για να μείνει...  H Mπάγερν δεν έχει πείσει ακόμα με τις εμφανίσεις της και ο Αντσελότι δέχεται κριτική. Την Κυριακή κέρδισε με 0-1 την Ντάρμσταντ με ένα μακρινό σουτ του Κόστα σε ένα ματς που δεν μπορούσε να δημιουργήσει ευκαιρίες και εγκλωβίστηκε στο αμυντικό τείχος των γηπεδούχων. Οι πρωταθλητές φέτος πολλές φορές έχουν κολλήσει...κόντρα σε αντιπάλους που πιέζουν ψηλά, τρέχουν και αμύνονται σωστά. Η Λειψία είναι πρωτοπόρος στο συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού έχει το πιο νεανικό σύνολο, παίκτες με ποιότητα και ταλέντο, μαχητικότητα, τρεξίματα και ανελέητο pressing που πνίγει τον αντίπαλο. Οι αποδόσεις είναι ξεκάθαρο πως αδικούν την Λειψία και το 8,50 του διπλού μας κλείνει το μάτι...με σεβασμό στην Μπάγερν θα πάμε με πρώτη επιλογή το γκολ-γκολ και θα αρκεστούμε στο 2 DNB (τα λεφτά μας πίσω στην ισοπαλία) που πληρώνει 7,00.

ΙΝΤΕΡ-ΛΑΤΣΙΟ G/G: Σημαντικό ματς για τις δύο ομάδες που έχουν υψηλούς στόχους και την Ίντερ μετά το τραγικό ξεκίνημα να προσπαθεί να πατήσει και πάλι στα πόδια της. Η Λάτσιο φέτος είναι σταθερή και σκοράρει με ευκολία. Επίσης εκτός έδρας έχει μία μόλις ήττα σε 8 ματς. Η Ίντερ δεν θα έχει Μέλο, Μεδέλ και Ζάο Μάριο οι τρεις αμυντικοί χαφ... Περιμένουμε ανοιχτό ματς άλλωστε το συνηθίζουν με 9 οver στα 12 τελευταία μεταξύ τους.

ΜΠΟΡΝΤΟ-ΝΙΣ OVER:Η πρωτοπόρος Νις πάει με πολλά προβλήματα στην άμυνα αφού οι δύο βασικοί μπακ και ο ηγέτης στόπερ Βραζιλιάνος Ντάντε θα λείψουν. Την προηγούμενη Τετάρτη στο Λιγκ Καπ η Μπορντό κέρδισε 3-2...ο Μπαλοτέλι στην επίθεση αρκεί αφού έρχεται από 5 σερί οver. Ποντάρουμε στο οver του 2,10.

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ-ΛΟΡΙΑΝ G/G & OVER: Στην Παρί τα πράγματα έχουν δυσκολέψει μετά την ήττα από την Γκινγκαμπ και το κλίμα έχει πλέον χαλάσει για τα καλά με τον Έμερι να αμφισβητείται. Γκολ οι Παριζιάνοι δέχονται σχεδόν παντού...και η Λοριάν είναι ομάδα που παίζει φουλ επίθεση 9 σερί οver σε κύπελλο και πρωτάθλημα. Ποντάρουμε στο οver σε συνδυασμό με το γκολ-γκολ.

Τετράδα
ΜΠΑΓΕΡΝ-ΛΕΙΨΙΑ G/G 2,00
ΙΝΤΕΡ-ΛΑΤΣΙΟ G/G 1,70
ΜΠΟΡΝΤΟ-ΝΙΣ OVER 2,05
ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ-ΛΟΡΙΑΝ G/G & OVER 2,10

Μονό αποδεκτό
ΜΠΑΓΕΡΝ-ΛΕΙΨΙΑ 2 DNB (IΣΟΠΑΛΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ)  7,00

Ακριβές Σκορ
ΜΠΑΓΕΡΝ-ΛΕΙΨΙΑ 1-2  23,00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου