Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017

MIΛΓΟΥΟΛ, ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΜΑΤΣΑΡΑ ΣΤΗΝ LA LIGA




Τα πάντα άσπρα έξω, ψοφόκρυο οπότε η μέρα ταιριάζει γάντι για να δούμε μπάλα και φυσικά να ποντάρουμε. Δεν κάνουμε μεγάλη ανάλυση στις επιλογές μας...που είναι τέσσερις.





ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΑΕΚ 1: Η ΑΕΚ δεν τραβάει τον Μοράις είναι έτοιμοι να τον φάνε και ο Αστέρας κόντρα στον Ολυμπιακό έδειξε σαφή βελτίωση. Πάμε με τον άσο στο 3,25.

ΜΙΛΓΟΥΟΛ-ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ 1: Η Μίλγουολ είναι ιστορική ομάδα που βολοδέρνει όμως τα τελευταία χρόνια στις μικρές κατηγορίες. Οι οπαδοί της είναι γνωστοί για την βαρβαρότητα τους και το γήπεδο τους είναι κλουβί. Η Μπόρνμουθ αδιαφορεί συνήθως για τα κύπελλα με τον προπονητή να κάνει γερό rotation. Κύπελλο Αγγλίας οι εκπλήξεις παραμονεύουν άσος στο 4,20.

ΝΑΠΟΛΙ-ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ ΟVER 3,5: Η Νάπολι έχει προβληματική άμυνα...σήμερα δεν θα παίξουν οι δύο βασικοί στόπερ Κουλιμπαλί, Αλμπιόλ και ο βασικός αριστερός μπακ Γκουλάμ, επίσης ο τρίτος στην ιεραρχία στόπερ Κίρικες είναι μάλλον εκτός. Η Σαμπντόρια έχει γρήγορους μεσοεπιθετικούς Μουριέλ, Κουαλιαρέλα και το ματς εύκολα γίνεται ροντέο.

ΣΟΣΙΕΔΑΔ-ΣΕΒΙΛΛΗ ΟVER: Δύο ομάδες που βλέπεις ευχάριστα τα παιχνίδια τους αφού έχουν άκρως επιθετική φιλοσοφία και πάντα έχουν ρυθμό. Το ματς αναμένεται να έχει γκολ και το οver του 1,70 θα το κρατήσουμε.

Δυάδα
ΣΟΣΙΕΔΑΔ-ΣΕΒΙΛΛΗ ΟVER 1,70
ΝΑΠΟΛΙ-ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ ΟVER 3,5 2,00

Mονό αποδεκτό
ΜΙΛΓΟΥΟΛ-ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ 1  4,20

Μονό αποδεκτό
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΑΕΚ 1  3,25


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου