Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016

ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΓΚΟΛ ΣΕ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΚΑΙ ΤΟΡΙΝΟ



Ο Μπράβο που κράτησε το μηδέν για την Σίτι με σπουδαίες επεμβάσεις και ο Αρναούτοβιτς της Στόουκ που αποβλήθηκε στο 20' μας τα χάλασαν την Τετάρτη...Γεμάτο Σαββατοκύριακο έχουμε μπροστά μας με τις ματσάρες Γιουβέντους-Ρόμα και Σίτι-Άρσεναλ να ξεχωρίζουν.




ΣΑΒΒΑΤΟ
ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ-ΤΣΕΛΣΙ 1Χ: Δεν υπάρχει σοβαρός λόγος...απλά η Τσέλσι τελευταία παίρνει τις νίκες οριακά και αυτό το 10 στα 10 είναι κάτι παραπάνω από υπερβολικό για Premier League.

ΛΕΙΨΙΑ-ΧΕΡΤΑ ΟVER: Δυνατό ματς με την 2η Λειψία να υποδέχεται την 3η Χέρτα. Έρχονται από σφαλιάρες και οι δύο αφού η Λειψία έχασε το αήττητο με το 1-0 στην έδρα της Ίνγκολσταντ ενώ η Χέρτα έχασε το απόλυτο εντός έδρας με το 0-1 από την Βέρντερ. Περιμένουμε αντίδραση και από τις δύο η Λειψία εντός έδρας παίζει επιθετικά και η Χέρτα μπορεί να ακολουθήσει. Το οver στο 2,10 είναι πρόκληση.

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚ 2: Η Βόλφσμπουργκ συνεχίζει την τραγική της πορεία, δεν έχει εντός έδρας νίκη, ο τεχνικός διευθυντής Άλοφς απολύθηκε, αναμένονται σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ τον Ιανουάριο. Ντράξλερ, Ντιβάντι και Ροντρίγκες είναι εκτός. Η Άιντραχτ πετάει...8 ματς χωρίς ήττα, δεν έχασε από την Μπάγερν, κέρδισε την Ντόρτμουντ και βρίσκεται στην 5η θέση ενώ η Βόλφσμπουργκ στην 15η....και όμως το διπλό πληρώνει 3,00.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΡΟΜΑ ΟVER: Η Γιουβέντους παρά τις αμυντικές αδυναμίες με τις απουσίες που έχει κέρδισε κατά σειρά Αταλάντα και Τορίνο. Ντάνι Άλβες, Μπονούτσι και Μπαρτσάλι είναι και πάλι εκτός κάτι που σημαίνει πως η Ρόμα θα κάνει ευκαιρίες στο Τορίνο...η Κυρία φέτος μετρά 8 οver σε 8 ματς εντός έδρας και κόντρα στην τρελή Ρόμα θα ποντάρουμε σε άλλο ένα.

ΚΟΡΟΝΑ-ΛΕΧΙΑ ΓΚΝΤΑΣΚ ΟVER: Θέλει να παραμείνει πρωτοπόρος η Λέχια στην χειμερινή διακοπή και θα παίξει για την νίκη, κάτι που κάνει πάντα άλλωστε αφού έχει άκρως επιθετική φιλοσοφία και είναι η ομάδα με περισσότερα οver (14 σε 19 ματς) μετά την ουραγό Ρουχ Χορζόφ. Δεν πάει πίσω και η Κορόνα που που παλεύει να μπει στα πλέι οφ αλλά προδίδεται από την άμυνα της που με 38 γκολ παθητικό είναι η χειρότερη στο πρωτάθλημα με αποτέλεσμα να μετρά (13 οver σε 19 ματς). Ομάδες που φέρνουν με μεγάλη συχνότητα over για να αγνοήσουμε το 1,95.

ΚΥΡΙΑΚΗ
MANTΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΑΡΣΕΝΑΛ ΟVER 3,5: Η Σίτι επέστρεψε στις νίκες με το 2-0 επί της Γούοτφορντ, όμως μέχρι να μπει το δεύτερο γκολ στο 86' καρδιοχτύπησε πολλές φορές με τον Μπράβο να είναι ο κύριος λόγος που κράτησε το μηδέν. Ο Γκουαρδιόλα δεν πρόκειται να αλλάξει φιλοσοφία, το δήλωσε άλλωστε θα επιμείνει...και ας χάνει βαθμούς, Οι δύο βασικοί αμυντικοί χαφ Φερναντίνιο, Γκουντογάν είναι εκτός όπως και ο Αγουέρο. Η Άρσεναλ έχασε για πρώτη φορά μετά τον Σεπτέμβριο με το 2-1 από την Έβερτον να την άφησε στο -6 από την κορυφή. Ο Μουστάφι θα λείψει και πάλι αφήνοντας εκτεθειμένη την άμυνα του Βενγκέρ ειδικά στις στημένες φάσεις. Περιμένουμε πολλά γκολ αφού η Σίτι χρειάζεται νίκη αλλά είναι ευάλωτη στις αντεπιθέσεις και η Άρσεναλ θα το εκμεταλλευτεί. αλλά από την πλευρά τους οι Κανονιέρηδες δύσκολα θα κρατήσουν το μηδέν πίσω.

ΑΛΤΑΧ-ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ 1: Η Άλταχ είναι πρωτοπόρος στην Αυστρία, έχει μία μόλις ήττα σε 11 ματς, είναι αήττητη εντός έδρας (8 νίκες, 2 ισοπαλίες) και σε δύο ματς φέτος με την Ραπίντ έχει 1 νίκη, μία ισοπαλία. Η Ραπίντ πνίγεται στην μετριότητα φέτος και εκτός έδρας έχει μόλις 2 νίκες. Ο άσος πληρώνει 2,90 και θα τιμηθεί.

ΝΑΠΟΛΙ-ΤΟΡΙΝΟ ΟVER 3,5: Φουλ επίθεση παίζει η Τορίνο κάτι που ταιριάζει και στο παιχνίδι της Νάπολι...οπότε το σκορ και θέαμα είναι πολύ πιθανό.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΕΣΠΑΝΙΟΛ UNDER 3,5: Η Μπαρτσελόνα δεν βρίσκεται στην καλύτερη της κατάσταση μέσα στην σεζόν...δεν έχουμε δει οver 3,5 στα τελευταία 6 ματς της. Η Εσπανιόλ πάντα στο ντέρμπι της Βαρκελώνης παίζει με περίσσιο πάθος...φέτος έχει όμως και καλή ομάδα. Είναι αήττητη 9 ματς έχοντας δεχτεί γκολ μόλις σε 2 από αυτά. Λογικά θα κερδίσει η Μπαρτσελόνα χωρίς όμως να διαλύσει την Εσπανιόλ.

ΗΡΑΚΛΗΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 2: Η κατάσταση στον Ηρακλή δείχνει μη αναστρέψιμη αφού οι ποδοσφαιριστές έκαναν υπομονή...αλλά τώρα ενόψει της μεταγραφικής περιόδου άρχισαν τα όργανα. Περνίς, Λεοζίνιο και Περόνε έχουν τάσεις φυγής και ο άδοξος αποκλεισμός στο κύπελλο χάλασε ακόμα περισσότερο το κλίμα. Ο Αστέρας φέτος δεν θέλγει με την απόδοση του αλλά έχει χρυσή ευκαιρία να κάνει ένα σπουδαίο διπλό που πληρώνει 2,40.

ΛΑΝΟΥΣ-ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ G/G: Ντέρμπι κορυφής με την 4η Λανούς να υποδέχεται την 3η Σαν Λορέντζο. Οι φιλοξενούμενοι είναι η ομάδα με τα περισσότερα οver στην Αργεντινή αφού μετρά 10 σε 13 ματς, ενώ βρίσκει δίχτυα με μεγάλη ευκολία. Η Λανούς μετρά 5 σερί νίκες και δείχνει αποφασισμένη να διεκδίκησει τον τίτλο. Από ένα γκολ-γκολ το έχουν, άλλωστε το ίδιο δείχνει και η παράδοση με 15 over σε 26 ματς.

Δυάδα
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΡΟΜΑ ΟVER  1,80
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΑΡΣΕΝΑΛ ΟVER 3,5  2,50

Tριάδα
ΛΕΙΨΙΑ-ΧΕΡΤΑ ΟVER 2,10
KOΡΟΝΑ-ΛΕΧΙΑ ΓΚΝΤΑΣΚ ΟVER 1,95
ΝΑΠΟΛΙ-ΤΟΡΙΝΟ ΟVER 3,5  2,20

Σύστημα 2-3
ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ-ΤΣΕΛΣΙ 1Χ  2,50
ΑΛΤΑΧ-ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ 1  2,90
ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦ. 2 3,00

Δυάδα
ΛΑΝΟΥΣ-ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ G/G  2,10
HΡΑΚΛΗΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 2 2,30

*Η στήλη του Tsatala κάθε Σάββατο στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου