Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ Η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ



Τα πήγαμε πολύ καλά το Σαββατοκύριακο με αποκορύφωμα τον άσο της Λέστερ...δεν χρειάζεται να σταθούμε εκεί αφού ερχόμασταν από συνεχόμενες ήττες πρέπει ν συνεχίσουμε το σερί, Η Premier League θα είναι η βάση μας σήμερα με μια βοήθεια από ένα σημείο στο κύπελλο Ελλάδας.

ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 1Χ: Η Μίντλεσμπρο είναι η επιτομή της ομάδας που ξέρει να βραχυκλώνει τον αντίπαλο και να περιμένει να χτυπήσει στην κόντρα. Ειδικά κόντρα στους μεγάλους έχει κάνει εξαιρετικά ματς φέτος, δεν έχασε από Σίτι, Λέστερ και Άρσεναλ εκτός έδρας και οι ήττες από Τότεναμ και Τσέλσι ήρθαν στο γκολ. Η Λίβερπουλ είναι ολοφάνερο πως χωρίς Κουτίνιο έχει πέσει επίπεδο, δεν βοηθάει και η ταυτόχρονη απουσία του Στάριτζ. Τα προβλήματα στην άμυνα υπήρχαν και δεν υπάρχει βελτίωση τα 6 γκολ από Μπόρνμουθ και Γουέστ Χαμ τα έβγαλαν και πάλι στην επιφάνεια. Oι ενδεχόμενες απουσίες των Λόβρεν και Τσαν θα κάνουν τα πράγματα ακόμα πιο δύσκολα αφού ο Κροάτης στόπερ και ο Γερμανός αμυντικός μέσος είναι βασικοί και το ρεπορτάζ τους δίνει εξαιρετικά αμφίβολους για το σημερινό ματς. Σύμμαχο μας στην κόντρα της ομάδας του Κλοπ και η παράδοση με την Μίντλεσμπρο να έχει 3 νίκες και 4 ισοπαλίες στις 7 τελευταίες φορές που υποδέχτηκε την Λίβερπουλ. Θα ποντάρουμε στο 1Χ αλλά και στον σκέτο άσο με περισσότερο ρίσκο.

ΣΤΟΟΥΚ-ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ 1: Οι δύο ομάδες είναι πάνω κάτω της ίδιας δυναμικής την φετινή χρονιά με την διαφορά ότι η Σαουθάμπτον με την ευρωπαϊκή περιπέτεια έφτασε να έχει παίξει μέχρι τώρα 25 ματς και δείχνει κάτι παραπάνω από σκασμένη αφού για αυτήν ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία να παίζει 3 ματς την εβδομάδα. Η απώλεια του πρώτου σκόρερ Όστιν την έχει δυσκολέψει αφάνταστα στο γκολ και η νίκη επί της Μίντλεσμπρο ήρθε με ένα μακρινό σουτ που κόντραρε...Η Στόουκ έχει δύο ήττες στα τελευταία 10 ματς(Άρσεναλ εκτός και Μπόρνμουθ), έχει καλή δυναμική παίκτες με τεράστια ποιότητα από την μέση και μπροστά(Σακίρι, Αρναούτοβιτς,Ντιουφ, Μπονί, Κρικτς, Άλεν, Άνταμ) και αδικείται από το 3,30 του άσου. 

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. 2: Είναι φανερό πως η Γιουνάιτεντ έχει ανεβάσει στροφές με 5 νίκες και 3 ισοπαλίες στα τελευταία 8 ματς, αλλά και τις τρεις φορές που έμεινε στο 1-1 (Άρσεναλ, Γουέστ Χαμ, Έβερτον) ήταν ανώτερη και άξιζε την νίκη. Ο Μουρίνιο έχει βρει την φόρμουλα και παρά τις απουσίες στην άμυνα έχει σταθεροποιήσει την απόδοση της ομάδας του. Η Κρίσταλ Πάλας είναι σωστό τρελοκομείο βάζει γκολ με τσουβάλι...αλλά και πίσω τρώει με χαρακτηριστική ευκολία. Θα ποντάρουμε στο διπλό αλλά το 1,70 δεν μας αρκεί και θα το κάνουμε σε συνδυασμό με το οver για να πάρουμε το 2,50.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΟVER: Η Καλλιθέα του Champions League σύμφωνα με τον Τάκη Γκώνια θέλει μόνο νίκη για να πάρει την πρόκριση...ο Παναιτωλικός επίσης για να είναι σίγουρος και να μην τον νοιάζει τι θα γίνει στην Κομοτηνή(Πανθρακικός-Ατρόμητος). Ο Γκώνιας προσπαθεί να παίξει με πίεση ψηλά και την άμυνα στο κέντρο...δύσκολα τα πράγματα. Το 1,80 του οver θα κρατήσουμε.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ G/G: Η Σίτι δείχνει σοκαρισμένη...και ο Γκουαρδιόλα για ακόμη μια φορά στην καριέρα του δείχνει αμετανόητος, δεν βάζει νερό στο κρασί του, δεν αλλάζει την φιλοσοφία του...Τα 4 από την Λέστερ με βάση την εικόνα του αγώνα ήταν και λίγα. Από 8 σερί γκολ-γκολ έρχονται οι Πολίτες και η Γουότφορντ που παίζει χωρίς άγχος και έρχεται από 4 στα 5 γκολ-γκολ μπορεί να σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ.

Σύστημα 2-3
ΣΤΟΟΥΚ-ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ 1  3,30
ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. 2&ΟVER 2,50
ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 1Χ  2,40

Μονό αποδεκτό
ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 1  6,00

Τριάδα
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ G/G  1,80
KΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. 2  1,70
KAΛΛΙΘΕΑ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΟVER 1,80


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου