Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016

Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΙΜΕΟΝΕ ΚΑΙ ΚLASSIKER ΜΕ ΓΚΟΛ


Αποτυχημένη ήταν η προσπάθεια μας την Τρίτη με τα φιλικά και τα προκριματικά του Μουντιάλ στην Αμερική. Επιστρέφουμε πλέον σε φουλ ρυθμούς με ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο ντέρμπι... Σε κάποια από αυτά θα ποντάρουμε. Η στήλη αυτή την φορά είναι μόνο για σήμερα Σάββατο...





ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 1: Θα ποντάρουμε στους γηπεδούχους αφού την δεδομένη στιγμή χρειάζονται απαραίτητα την νίκη αφού έχουν μείνει πολύ πίσω στην βαθμολογία. Ο Σιμέονε ξέρει να ντοπάρει τους παίκτες του ενώ θα ψάξουν και εκδίκηση για τον περσινό τελικό. Στην Ρεάλ μαζεύτηκαν πολλές απουσίες με τον Κρόος να είναι η πιο σημαντική αφού ο Γερμανός είναι ο εγκέφαλος των Μερένγκες. Εκτός είναι και οι Κασεμίρο, Πέπε, Μοράτα, αμφίβολος ο Μπενζεμά αλλά επιστρέφουν μετά από καιρό οι Μόντριτς και Ράμος. Άσος λοιπόν.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΜΠΑΓΕΡΝ ΟVER 3,5: Η Μπάγερν φέτος δείχνει θνητή...στην Bundesliga αφού έχει κάνει τις γκέλες της. Η Ντόρτμουντ βρίσκεται στο -6 γιατί και αυτή με την σειρά της έχει κάνει τις στραβές της, βέβαια επηρέασαν πολύ και οι σημαντικές απουσίες που είχε. . Γκέτσε, Ομπαμεγιάνγκ, Ντεμπελέ, Σούρλε από την μία, Μίλερ, Βιδάλ, Λεβαντόσκι, Ριμπερί, Ρόμπεν από την άλλη υπόσχονται καλό ματς ενώ Τούχελ και Αντσελότι δεν είναι συντηρητικοί προπονητές. Ρισκάρουμε με το οver 3,5 και επειδή δίνουμε πολλές πιθανότητες στην μοιρασιά πάμε και με σκορ 2-2.

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΚΟΛΩΝΙΑ 1: Η διακοπή είναι δεδομένο πως έκανε καλό στην Γκλάντμπαχ που ήταν σκασμένη από τα συνεχόμενα ματς και είχε τραυματίες τους Αζάρ, Ράφαελ. Πλέον τα πουλάρια πήραν ανάσες ενώ τα δύο επιθετικά όπλα επέστρεψαν υγιείς ενώ μοιάζει αδύνατο να μείνουν για έκτο σερί ματς χωρίς γκολ. Η Κολωνία είχε αρχίσει να ξεφουσκώνει μετά το σούπερ ξεκίνημα, ενώ εκτός έδρας χάνει σε δυναμική(έχασε εύκολα από Χέρτα και Αϊντραχτ). Το ματς είναι τοπικό ντέρμπι και η Γκλάντμπαχ έχει καλή παράδοση με 4 σερί νίκες, στο 2,20 θα ποντάρουμε στον άσο.

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΟVER: Η φετινή Λίβερπουλ προσφέρει πολλές συγκινήσεις και είναι σίγουρα η χαρά των οπαδών αφού ο τρόπος που παίζει ο Κλόπ είναι άκρως ψυχαγωγικός. Η Σαουθάμπτον είναι ομάδα με ποιότητα και αν βρει χώρους θα τους αξιοποιήσει. Σκορ και θέαμα περιμένουμε και το οver στο 1,85.

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΧΕΡΤΑ 2: Οι γηπεδούχοι ξέμειναν από μεσοεπιθετικούς αφού Μπομπαντίγια, Φινμπόγκανσον, Κου και Καϊούμπι θεωρούνται βασικοί και όλοι είναι τραυματίες. Μέτρια πορεία μέχρι τώρα για την ομάδα του Σταφυλίδη που εντός έδρας έχει 3 ήττες σε 5 ματς. Η Χέρτα βρίσκεται στην 3η θέση, δεν εντυπωσιάζει αλλά παίζει ποδόσφαιρο ουσίας, βλέπει παίκτες όπως ο Καλού(χατ τρικ κόντρα στην Γκλάντμπαχ) να ανασταίνονται...Δεν υπάρχουν απουσίες στην ομάδα του Βερολίνου που πάει με την καλύτερη ψυχολογία στο Άουγκσμπουργκ. Το διπλό πληρώνει 2,80 και θα μπει στο παιχνίδι μας.

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΣΑΛΚΕ ΟVER: Πρόκειται για δύο ομάδες που έχουν υψηλές βλέψεις που φτάνουν σίγουρα στην τετράδα και το Champions League. Mετά από 10 αγωνιστικές όμως βρίσκονται καθηλωμένες η Σάλκε στην 12η θέση και η Βόλφσμπουργκ στην 14η. Η άμεση βαθμολογική ανάκαμψη απόλυτα αναγκαία και η νίκη στο σημερινό ματς απαραίτητη. Οι γηπεδούχοι έρχονται από τρία σερί οver και η Σάλκε μετρά 4 οver στα τελευταία 6. Τρομερή παράδοση σε ματς με πολλά γκολ, αφού τα 17 από τα 19 τελευταία μεταξύ τους ανεξαρτήτου έδρας και διοργάνωσης ήταν οver. Το over του 2,00 μοιάζει καλή επιλογή.


Σύστημα 2-3
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΟVER 3,5   3,00
AOYΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΧΕΡΤΑ 2  2,80
ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ  1  2,50

Τριάδα
ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΟVER 1,85
ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΚΟΛΩΝΙΑ 1  2,10
ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΣΑΛΚΕ ΟVER 2,00

AKΡΙΒΕΣ ΣΚΟΡ
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΜΠΑΓΕΡΝ 2-2  13,00

*H στήλη του Tsatala κάθε Σάββατο στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου