Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

ΚΥΡΙΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ...



Μετά την πανωλεθρία του Σαββάτου με το μηδέν στα έξι σημεία δεν υπήρχε κουράγιο για ποντάρισμα την Κυριακή και έτσι ξεκουραστήκαμε... Επιστρέφουμε σήμερα με Champions League και έξι επιλογές.





ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΛΕΓΚΙΑ G/G: Ένα γκολ μπορούν να βάλουν οι Πολωνοί που έχουν αναγεννηθεί το τελευταίο διάστημα σκοράρουν με ευκολία (3-3 με Ρεάλ, 1-4 μέσα στην έδρα της ισχυρής Γιαγκελόνια) και γενικά έχει 4 νίκες στα τελευταία 5 ματς. Η Ντόρτμουντ έρχεται από μεγάλο θρίαμβο και θα παίξε πιο ελεύθερα. Το γκολ-γκολ πληρώνει 2,10.

ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ-ΛΥΩΝ ΟVER: Οι γηπεδούχοι δεν έχουν σκοράρει καν...σε 4 ματς, τώρα όμως παίζουν το τελευταίο τους χαρτί για την 3η θέση. Μια από τα ίδια και για την Λυών που μετά την ισοπαλία που πήρε στο Τορίνο ελπίζει για πρόκριση, χρειάζεται όμως την νίκη στο σημερινό ματς για να μείνει ζωντανή όποιο και να είναι το αποτέλεσμα στην Σεβίλλη. Θα ποντάρουμε στο οver αφού περιμένουμε και από τις δύο να διεκδικήσουν την νίκη.

ΣΕΒΙΛΛΗ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 1 : Η Γιουβέντους δεν είναι καλά και έχει να αντιμετωπίσει πολλές απουσίες. Ιγκουαϊν, Ντιμπαλά, Μπαρτσάλι, Μπενατιά, Πιάτσα, Λιχτσάινερ όλοι είναι εκτός ενώ ο Κιελίνι σύμφωνα με τον Αλέγκρι θα ξεκινήσει από τον πάγκο. Με άμυνα Μπονούτσι, Ρουγκάνι, Εβρά, Άλβες θα ξεκινήσει η Κυρία. Η Σεβίλλη έχει χαρακτήρα με τον Σαμπαόλι, γύρισε με επικό τρόπο το ματς στην έδρα της Λα Κορούνια το Σάββατο, είναι πανίσχυρη εντός έδρας με 7 νίκες σε 8 ματς(ηττήθηκε μόνο από την Μπαρτσελόνα). Ποντάρουμε με ρίσκο στον άσο.

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ-ΠΟΡΤΟ 2: Το νεανικό σύνολο των γηπεδούχων πρέπει να ψάξει απαραίτητα την νίκη και του τρεις βαθμούς αφού με ισοπαλία δεν θα κρατάει την τύχη στα χέρια της για την πρόκριση. Το κακό για τους Δανούς είναι πως το επιθετικό δίδυμο Κορνήλιους, Σανταντέρ είναι τραυματίες. Tεράστιο κενό αφού οι δύο τους έχουν πετύχει τα 11 από τα 36 γκολ της φετινής χρονιάς. Η Πόρτο έρχεται από αποκλεισμό στο κύπελλο...όμως έχει σαφώς μεγαλύτερη εμπειρία από την Κοπεγχάγη, παίζει για δύο αποτελέσματα και μπορεί να περιμένει...χτυπώντας στις αντεπιθέσεις. Με δεδομένο πως οι γηπεδούχοι θα έχουν δυσκολίες στο σκοράρισμα...και κάποια στιγμή θα αναγκαστούν να πάρουν ρίσκο, θα ποντάρουμε στο διπλό της Πόρτο.

ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ-ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ ΟVER: Τελευταίο χαρτί των γηπεδούχων που χρειάζονται μόνο νίκη για να προκριθούν. Η Λεβερκούζεν αν φύγει με νίκη από την Μόσχα θα περιμένει μη νίκη της Τότεναμ για να πάρει από σήμερα την πρόκριση...αν όμως δεν τα καταφέρει η ίδια θα χρειάζεται νίκη κόντρα στην Μονακό την τελευταία αγωνιστική. Οπότε και για τους Γερμανούς η νίκη ο στόχος σήμερα ώστε να έχουν το πάνω χέρι την τελευταία αγωνιστική. Άμυνες που δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη, ομάδες που θέλουν νίκη, οver του 2,00.

ΜΟΝΑΚΟ-ΤΟΤΕΝΑΜ ΟVER: Η Μονακό πετάει φέτος...και σκοράρει με ρυθμό πολυβόλου. Σε 19 επίσημα ματς μετρά 14 οver, ενώ δεν έχει σκοράρει μόνο κόντρα στην Νις για το πρωτάθλημα. Με την βαθμολογία του ομίλου ίσως της κάνει και ισοπαλία στο σημερινό ματς. Η Τότεναμ δεν έχει περιθώρια μετά τις εντός έδρας ήττες από Λεβερκούζεν και Μονακό σήμερα θα παίξει για την νίκη, ειδικά αν νωρίτερα η Λεβερκούζεν έχει κερδίσει στην Μόσχα, οι Λονδρέζοι θα χρειάζονται μόνο νίκη για να μην αποχαιρετίσουν. Η Τότεναμ έρχεται από μεγάλη νίκη επί της Γουέστ Χαμ με δύο γκολ στο 90' και στο 93' και την περιμένουμε με ανεβασμένη ψυχολογία. Ποντάρουμε και εδώ στο οver.

Δυάδα
ΜΟΝΑΚΟ-ΤΟΤΕΝΑΜ ΟVER 2,00
ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ-ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ ΟVER  2,00

Τριάδα
ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ-ΠΟΡΤΟ 2  2,25
ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ-ΛΥΩΝ ΟVER 1,85
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΛΕΓΚΙΑ G/G  2,10

Μονό αποδεκτό
ΣΕΒΙΛΛΗ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 1  2,90

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου