Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

ΘΑ ΒΡΕΞΕΙ ΓΚΟΛ



Κάναμε καλή εμφάνιση το Σαββατόκυριακο, το παλέψαμε θα μπορούσαμε να έχουμε σκοράρει...τελικά μείναμε με τις εντυπώσεις. Μπορεί η μέρα να μοιάζει νεκρή...αλλά προκύπτουν σημεία στα προκριματικά του Μουντιάλ στην Αμερική αλλά και από τα φιλικά της Ευρώπης.

ΑΓΓΛΙΑ-ΙΣΠΑΝΙΑ G/G: Σπουδαίο φιλικό στο Γουέμπλεϊ με τις δύο ομάδες να βρίσκονται σε φάση αναδιάρθρωσης με νέους τεχνικούς στους πάγκους. Δεν έχουν προβλήματα στα προκριματικά και η πρόκριση θα έρθει εύκολα. Οι Ισπανοί θα αγωνιστούν με κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Μπαρτά, Νάτσο αφού Πικέ και Ράμος είναι εκτός αλλά και τον Μονρεάλ να παίρνει την θέση του Άλμπα το αριστερό άκρο. Ο Σάουθγκεϊτ ακόμα θεωρείται υπηρεσιακός στον πάγκο της Αγγλίας και θέλει να αποδείξει πράγματα οπότε θα ντοπάρει τους παίκτες για να τους δώσει κίνητρο να δείξουν διάθεση. Δεν υπάρχει λόγος να δούμε κλειστό ματς θα πάμε με το γκολ-γκολ στο 1,85, πιθανό να συμβιβαστούν και με το 1-1.

ΓΑΛΛΙΑ-ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ OVER: Η Γαλλία έστω και δύσκολα κέρδισε την Σουηδία παίζοντας με το γνωστό επιθετικό στυλ που έχει υιοθετήσει με τον Ντεσάμπ. Σκοράρει συνεχώς αλλά δέχεται και εύκολα γκολ. Αλλαγές θα γίνουν στην ενδεκάδα στο σημερινό φιλικό κόντρα στην Ακτή Ελεφαντοστού που σίγουρα οι παίκτες της θα έχουν έξτρα κίνητρο παίζοντας απέναντι στην Γαλλία που έχουν στενές σχέσεις. Περιμένουμε ανοιχτό ματς και το οver του 1,85 μας κάνει.

ΙΤΑΛΙΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ G/G: Φιλικό με τις δύο υπερδυνάμεις να έχουν την ευκαιρία να μετρήσουν δυνάμεις αλλά και τους δύο τεχνικούς να δείχνουν έτοιμοι να πειραματιστούν. Ειδικά ο Λεβ θα παίξει 3-4-3 με ένα σωρό νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα. Από την στιγμή που δεν υπάρχει βαθμολογικό κίνητρο και θα δούμε στις ενδεκάδες που θα διψάνε για διάκριση με το εθνόσημο η επιλογή μας θα είναι το γκολ-γκολ. 

ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ-ΗΠΑ G/G: Εντός έδρας ήττα σοκ για τις ΗΠΑ στην πρεμιέρα από το Μεξικό με 1-2. Αυτή ήταν η πρώτη εντός έδρας ήττα σε προκριματικά Μουντιάλ από το 2001. Πλέον ο Κλίνσμαν βρίσκεται υπό πίεση και δεν θέλει να σκέφτεται το ενδεχόμενο ήττας στο σημερινό ματς. Οι Κοσταρικανοί έχουν σούπερ έδρα με 9 νίκες σερί, ενώ μετρά 7 σερί νίκες επί των Αμερικάνων, ενώ ξεκίνησαν με νίκη στην έδρα του Τρίνινταντ. Κρίσιμο ματς με τους φιλοξενούμενους που παίζουν έτσι και αλλιώς επιθετικά να χρειάζονται αποτέλεσμα, δύσκολα θα μείνουν άσφαιροι οι γηπεδούχοι.

ΧΙΛΗ-ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ G/G: Σε δύσκολη θέση οι Χιλιανοί που μπορεί να βρίσκονται στην 5η θέση που οδηγεί στο μπαράζ...όμως έχουν δύσκολο πρόγραμμα και με την Αργεντινή να είναι 6η δεν έχουν περιθώρια, η νίκη είναι μονόδρομος. Η Ουρογουάη είναι πιο άνετη είναι δεύτερη και παρουσιάζει την γνωστή σταθερότητα της. Οι δύο τους έχουν προηγούμενα από τον επεισοδιακό ημιτελικό του Κόπα Αμέρικα το 2015. Με Καβάνι, Σουάρες από την μία και Σάντσες, Βιδάλ, Βάργκας από την άλλη το γκολ-γκολ είναι επιλογή.

ΒΟΛΙΒΙΑ-ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ ΟVER: Η Βολιβία δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο αφού δεν έχει ελπίδες πρόκρισης και το μόνο που θέλει είναι να ξεπλύνει την ντροπή του 5-0 από την Βενεζουέλα την Παρασκευή. Η Παραγουάη με το σοκ του εντός έδρας 1-4 από το Περού θα ψάξει αντίδραση και μόνο την νίκη που θα την διατηρήσει ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης. Το οver του 2,10 σε μια αναμέτρηση κόντρα σε δύο πληγωμένες ομάδες που ψάχνουν απαντήσεις και την νίκη μας κάνει.

Τριάδα
ITAΛΙΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ  G/G  1,85
ΓΑΛΛΙΑ-ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ ΟVER 1,85
ΑΓΓΛΙΑ-ΙΣΠΑΝΙΑ G/G  1,85

Tριάδα
KOΣΤΑ ΡΙΚΑ-ΗΠΑ G/G 1,95
ΧΙΛΗ-ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ G/G  1,75
BOΛΙΒΙΑ-ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ ΟVER 1,95

Αnytime Scorer
ΕΝΕΡ ΒΑΛΕΝΤΣΙΑ(ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ)  1,95
ΚΑΒΑΝΙ(ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ)  3,20
ΓΟΥΝΤ(ΗΠΑ) 3,75

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου