Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

H TΟΤΕΝΑΜ ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΟΛ




Η Σίτι και ο Πεπ έκαναν αυτό που περιμέναμε με μεγαλειώδη εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο και μας πλήρωσαν, αν δεν μας τα είχε χαλάσει και η Νάπολι από νωρίς θα μιλούσαμε για το απόλυτο. Στα σκοράκια και στα τέσσερα πέσαμε έξω για ένα γκολ σε όλα... Τα σημερινά ματς δεν μας γεμίζουν το μάτι όμως ποτέ δεν ξέρεις...



ΜΟΝΑΚΟ-ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ ΟVER: Η Μονακό φέτος έχει αλλάξει, παίζει πολύ πιο επιθετικά από ΄ότι μας έχει συνηθίσει ο Ζαρντίμ και μετράει 13 over σε 18 επίσημα ματς. Ο όμιλος είναι ανοιχτός με την ΤΣΣΚΑ όμως να είναι αυτή που βρίσκεται στην χειρότερη μοίρα και να ψάχνει αποτέλεσμα σήμερα στο Λουϊ Ντε. Οι Μοσχοβίτες και συγκεκριμένα ο Ακινφέεφ δέχονται γκολ στο Champions League εδώ και 40 ματς. Κρατάμε το οver που πληρώνει 2,05.

ΛΕΓΚΙΑ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ G/G: Το ματς διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών και έτσι οι γηπεδούχοι δεν θα έχουν δίπλα τους το φανατικό κοινό τους. Θα στηθούν βέβαια γιγαντοθόνες έξω από το Pepsi Arena. Η Λέγκια φέτος είναι προβληματική στην Πολωνία είναι 10 βαθμούς μακριά από την κορυφή και έρχεται από νίκη ανάσα με 2-4. Η άμυνα των Πολωνών συγκεκριμένα μοιάζει με χωνί... Η Ρεάλ θα παίξε χωρίς Μαρσέλο, Ράμος, Πέπε, Μόντριτς, Κασεμίρο, Χάμες με το πρόβλημα στην άμυνα να είναι τεράστιο αφού μόνο ο Βαράν έχει μείνει για το κέντρο άμυνας, με τον Νάτσο που είναι κυρίως μπακ να παίζει στόπερ. Η Λέγκια δεν έχει άγχος αφού η μοίρα της είναι δεδομένη, η Ρεάλ φέτος δέχεται γκολ σχεδόν πάντα (13 γκολ-γκολ σε 15 επίσημα ματς), Η επιλογή μας θα είναι το γκολ-γκολ στο 2,00. Με ρίσκο και οver 5,5 στο 3,75 ενώ ο Κριστιάνο δείχνει να ανεβαίνει μετά το χατ-τρικ κόντρα στην Αλαβές και με δύο γκολ πιάνει τα 100 στις διοργανώσεις της UEFA...πληρώνει 2,25.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΛΥΩΝ ΟVER: Η Γιουβέντους πριν από 15 μέρες χρειάστηκε έναν εξωπραγματικό Μπουφόν για να φύγει με το 1-0 από την Γαλλία. Το Σαββάτο κέρδισε την Νάπολι με 2-1 χωρίς να είναι καλύτερη από την αντίπαλο της. Η Λυών παίζει το τελευταίο της χαρτί για την πρόκριση και αν θέλει να ελπίζει θα χρειαστεί αποτέλεσμα στο Τορίνο. Επιθετικά οι Λυωνέ έχουν ποιότητα με τους Λακαζέτ, Γκοναλόν αλλά στην άμυνα υπάρχει θέμα... Περιμένουμε ανοιχτό ματς και την Γιουβέντους να δέχεται γκολ αφού λείπει και ο Κιελίνι, Θα πάμε με το οver.

TOTENAM-ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ 1: Μπερδεμένο ματς με τις δύο ομάδες να έχουν ελπίδες πρόκρισης σε έναν όμιλο απόλυτα ισορροπημένο. Πριν 15 μέρες στην Γερμανία έμειναν στο 0-0 σε ένα μέτριο ματς με λίγες ευκαιρίες. Το ματς θα γίνει στο Γουέμπλεϊ μπροστά σε 90.000 κόσμο και θα δώσουμε προβάδισμα στους Πετεινούς που είναι ομάδα γεμάτη ταλέντο, πάθος με πολλά τρεξίματα και ταχύτητα.Η Λεβερκούζεν εκτός έδρας χάνει σε δυναμική και έχει απουσίες στην άμυνα. Ο άσος πληρώνει 2,00.

KOΠΕΓΧΑΓΗ-ΛΕΣΤΕΡ Χ: Η Λέστερ στο Champions League έχει τρεις νίκες, δεν έχει δεχτεί ακόμα γκολ και χρειάζεται ελάχιστα για να πανηγυρίσει μια ιστορική πρόκριση. Η Κοπεγχάγη είναι σφιχτή ομάδα και δυνατή εντός έδρας. Πήρε ισοπαλία στην έδρα της Πόρτο ενώ και στο Λέστερ πριν από 15 βράδια πάλεψε και αδικείται από το τελικό 1-0. Η ισοπαλία δεν χαλάει καμιά από τις δύο αφού οι Δανοί ξέρουν πως το ματς που θα παιχτεί η πρόκριση είναι αυτό με την Πόρτο ενώ η Λέστερ θα φτάσει στους 10 και στην συνέχεια έχει την Μπριζ εντός έδρας. Θα ποντάρουμε στην μοιρασιά με σκορ 1-1.

Τριάδα
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΛΥΩΝ ΟVER 1,80
ΛΕΓΚΙΑ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ G/G  2,00
ΜΟΝΑΚΟ-ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ ΟVER 2,05

Δυάδα
ΤΟΤΕΝΑΜ-ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ 1  2,00
ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ-ΛΕΣΤΕΡ Χ  3,25

Μονό αποδεκτό
ΛΕΓΚΙΑ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ  ΟVER 5,5  3,75

Σκορερ δυάδα
ΡΟΝΑΛΝΤΟ(ΡΕΑΛ( ΔΥΟ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΠΑΝΩ  2,25
ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ(ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ) ΑNYTIME  3,10

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου