Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

ΤΡΙΑΔΑ ΜΕ ΧΡΩΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ





Στις λεπτομέρειες χάσαμε χτες...η Γιοβέντους δέχτηκε γκολ όπως περιμέναμε όμως έμεινε στο 1-1 και χάθηκε το οver, ενώ η Τότεναμ δεν κατάφερε να λυγίσει την Λεβερκούζεν. Πήγαν χαμένα έτσι το over της Μονακό,το γκολ-γκολ της Ρεάλ και η ισοπαλία της Λέστερ. Το οver 5,5 στην Πολωνία μας έδωσε κάτι πίσω ...αλλά γενικά τζίφος. Εuropa League σήμερα πολλά ματς, πολλές επιλογές να δούμε αν θα στοχεύσουμε σωστά.


ΠΑΟΚ-ΚΑΡΑΜΠΑΓΚ 1: Ο ΠΑΟΚ έρχεται από μέτρια εμφάνιση και μια νίκη που δεν άξιζε κόντρα στην ΑΕΚ, αφού δεν ήταν δημιουργικά καλός όπως μας έχει συνηθίσει. Στην Ευρώπη μετά την ήττα στο πρώτο ματς από την Καραμπάγκ έχει μπλέξει σε περιπέτειες τις οποίες θα αποφύγει με νίκη σήμερα στην Τούμπα. Οι Αζέροι δεν έχουν μεγάλη ποιότητα, είναι δεμένο σύνολο με περιορισμένες όμως ικανότητες και χάνουν σε δυναμική μακριά από την έδρα τους. Ο φετινός ΠΑΟΚ δείχνει σοβαρότητα, έχει δυσκολία στο εύκολο γκολ όμως είναι αρκετά δουλεμένος σαν ομάδα, ενώ η επιστροφή Τζαβέλα θα τον δέσει και πάλι στην άμυνα. Θα ποντάρουμε στον άσο και στην αύρα της Τούμπας.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ ΟVER: Το 2-2 του πρώτου ματς δεν βοήθησε καμία από τις δύο ομάδες αφού ψαλίδισε τις ελπίδες πρόκρισης, με τους Πράσινους να μένουν με ένα βαθμό και τους Βέλγους με 2. Ο Παναθηναϊκός πάντως φωνάζει δίκαια για την διαιτησία. Πλέον το σημερινό ματς στην Λεωφόρο είναι τελικός δίχως αύριο και για τους δύο με την νίκη να είναι μονόδρομος. Οι άμυνες και των δύο δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη και το οver του 2,00 είναι ελκυστικό.

ΑΣΤΑΝΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ G/G: Στο εξωτικό Καζακστάν ταξιδεύει ο Ολυμπιακός τρεις μέρες πριν το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο Μπέντο άφησε Μιλιβόγιεβιτς, Φορτούνη, Ντα Κόστα στην Αθήνα, ενώ από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι θα αφήσει στον πάγκο Ιντέγιε, Καπίνο, Φιγκέιρας. Η Αστάνα στο πρώτο ματς έδειξε πολλές αδυναμίες, όμως εντός έδρας στον συνθετικό χλοοτάπητα είναι αήττητη σε 10 ματς στην Ευρώπη έχοντας πέρυσι παρουσία και στους ομίλους του Champions League κόντρα σε Ατλέτικο, Γαλατασαράι και Μπενφίκα. Οι Καζάκοι στην επίθεση με τους Καμπανάγκα, Μαξίμοβιτς, Τουμάσι  έχουν ποιότητα και κόντρα στην ευάλωτη άμυνα του πρωταθλητή Ελλάδας θα βρουν ένα γκολ, αντίστοιχα και ο Ολυμπιακός δύσκολα θα μείνει άσφαιρος.

ΣΑΛΚΕ-ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ UNDER: Δυνατό ματς με τις δύο ομάδες να βρίσκονται στις δύο πρώτες θέσεις. Στο πρώτο ματς στην Ρωσία η Σάλκε μπήκε μπροστά στο σκορ νωρίς και κράτησε την νίκη σχετικά εύκολα. Δυσκολίες στο γκολ και στις δύο με την Σάλκε να έχει ξεμείνει από επιθετικούς αφού Χούντελαρ, Εμπολό και Μάιερ είναι εκτός ενώ και για την Κράσνονταρ λείπει ο πρώτος σκόρερ και ο πιο ποιοτικός παίκτης ο Σμολόφ. Κλειστό ματς χωρίς ρίσκο αναμένεται για δύο ομάδες που έτσι και αλλιώς είναι σφιχτές, θα ποντάρουμε στο under.

ΣΑΣΟΥΟΛΟ-ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ ΟVER: Η Σασουόλο έχει πολλά προβλήματα τραυματισμών και δυσκολεύεται να σταθεροποιήσει την απόδοση της σε υψηλό επίπεδο. Αυτό που έχει σταθερά είναι το γκολ αφού έχει σκοράρει και στα 18 επίσημα ματς που έδωσε, ενώ προέρχεται από 7 σερί γκολ-γκολ. Επιθετική ομάδα και η Ραπίντ που βρίσκει δίχτυα εύκολα αλλά και πίσω κάνει νερά. Θα πάμε με το over.

ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ-ΑΛΚΜΑΑΡ ΟVER: Τα πράγματα είναι απλά για τις δύο ομάδες στο σημερινό ματς, θέλουν την νίκη η Μακάμπι για να βάλει από κάτω την Νταλντάκ και να γίνει φαβορί για την πρόκριση και η Αλκμάαρ για να μείνει ζωντανή αφού και με τον πόντο οι Ολλανδοί ουσιαστικά αποχαιρετούν. Το οver θα είναι η επιλογή μας, άλλωστε το φέρνουν εύκολα ειδικά οι Ισραηλινοί με 17 σε 24 επίσημα ματς.


Τριάδα
ΠΑΟΚ-ΚΑΡΑΜΠΑΓΚ 1  1,75
ΑΣΤΑΝΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ G/G  1,90
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ ΟVER  2,00

Tριάδα
ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ-ΑΛΚΜΑΑΡ ΟVER 1,75
ΣΑΣΟΥΟΛΟ-ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ ΟVER 1,80
ΣΑΛΚΕ-ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ UNDER 1,90

Anytime Scorer
ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ(ΠΑΟΚ)  2,60
ΜΠΕΡΓΚ(ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ) 2,20
ΚΑΜΠΑΝΑΓΚΑ(ΑΣΤΑΝΑ) 3,75

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου