Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Ο ΠΕΠ




Δεν είχαμε και τις καλύτερες επιδόσεις το Σαββατοκύριακο όμως τουλάχιστον η βασική μας τριάδα με ΠΑΟΚ,Γιουβέντους και το οver της Λας Πάλμας πέρασε και περιόρισε κάπως τις ζημιές. Επιστρέφουμε σήμερα με Champions League και αρκετές επιλογές.




ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 1: Στηρίξαμε τον Γκουαρδιόλα στο πρώτο ματς και δεν μας δικαίωσε αν και το 4-0 δεν λέει την απόλυτη αλήθεια για το ματς με την Σίτι να χάνει αρκετές ευκαιρίες στο 1-0 και να προδίδεται από την γκάφα του Μπράβο. Σήμερα η Μπαρτσελόνα ταξίδεψε στο Μάντσεστερ χωρίς Ινιέστα,Πικέ, Άλμπα και τον Ματιέ...Στην άμυνα θα αγωνιστούν Σέρτζι Ρομπέρτο, Ντιν, Ουμιτί και Μασεράνο. Αυτή την φορά ο Αγουέρο θα ξεκινήσει και απέναντι στην συγκεκριμένη τετράδα μπορεί να μεγαλούργησει. Για τους Καταλανούς το σημερινό δεν έχει μεγάλο βαθμολογικό κίνητρο αφού με 9 βαθμούς δεν θα έχουν πρόβλημα για την πρωτιά ακόμη και αν χάσουν, αυτό που νοιάζει τον Λούις Ενρίκε πιθανόν να μην έχει άλλες απώλειες ενόψει του δύσκολου εκτός έδρας ματς που ακολουθεί στην Σεβίλλη. Αντίθετα η Σίτι αν ηττηθεί και η Γκλάντμπαχ κερδίσει...μπλέκει σε περιπέτειες αφού οι Γερμανοί θα έχουν 6 και η ίδια θα μείνει στους 4 και θα χρειαστεί να ταξιδέψει στο Γκλάντμπαχ. Ποντάρουμε στον άσο που κυκλοφορεί στο 3,00.

ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ-ΝΑΠΟΛΙ 2: Η Νάπολι αδικείται από την ήττα στο Τορίνο από την Γιουβέντους αφού έπαιξε καλά και θα μπορούσε να φύγει με θετικό αποτέλεσμα. Πριν 15 μέρες η εντός έδρας ήττα από την Μπεσίκτας ήταν πραγματική αυτοκτονία, 18 τελικές έναντι τριών των Τούρκων, 17 -1 τα κόρνερ, χαμένο πέναλτι, κλασικές ευκαιρίες και η Μπεσίκτας στην κόντρα τα γκολ. Σήμερα στο κατάμεστο Vodafone Arena περιμένουμε τους Ιταλούς να δικαιωθούν άλλωστε οι γηπεδούχοι έχουν σημαντικές απουσίες με τους Ερκίν, Ταλίσκα, Ουισάλ, Οζιακούπ να είναι εκτός. Στην άμυνα δεν έχουν ταχύτητα και η τριάδα Καχεγόν, Μέρτενς, Ινσίνιε μπορεί να τους πληγώσει αφού το κύριο προσόν τους είναι η σβελτάδα. Η ατμόσφαιρα δεν θα επηρεάσει τους Ναπολιτάνους που έχουν εμπειρία αντίθετα ίσως αγχώσει τους γηπεδούχους...άλλωστε το έχουμε δει πολλές φορές το έργο, ειδικά στην Τουρκία με τις έδρες καζάνι. Διπλό στο 2,30.

ΒΑΣΙΛΕΙΑ-ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ G/G: Το 3-0 του πρώτου ματς ήταν πλασματικό...αφού η Βασιλεία είχε τρία δοκάρια και μια απίστευτη ευκαιρία με τον Ντούμπια και την Παρί απλά να είναι εύστοχη στις δικές της ευκαιρίες. Τώρα οι Ελβετοί που πάντα είναι δυνατοί στην έδρα τους και δεν έχουν να χάσουν πολλά περιμένουμε να βρουν δίχτυα έστω μία φορά. Δύσκολα όμως θα κρατήσουν στο μηδέν και τους φορμαρισμένους Ντι Μαρία, Καβάνι. Θα ποντάρουμε στο γκολ-γκολ του 1,75.

ΜΠΕΝΦΙΚΑ-ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ 1: Η Μπενφίκα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, οδηγεί την κούρσα στην Πορτογαλία με 8 νίκες και 1 ισοπαλία έχοντας διαφορά 5 πόντων από την Πόρτο. Στο πρώτο ματς στο Κίεβο ήταν καλύτερη και κέρδισε δίκαια με 2-1, διαγράφοντας έτσι το 1-1 με την Μπεσίκτας στην πρεμιέρα. Με τις άλλες δύο να κοντράρονται στην Κωνσταντινούπολη οι Αετοί θέλουν την νίκη που είναι πιθανόν να τους βάλει ακόμα και σε θέση οδηγού στον όμιλο. Η Ντιναμό δεν τραβάει, έχει  απουσίες με σημαντικότερη αυτή του παιχταρά και αρχηγού Γιαρμολένκο. Για τους Ουκρανούς μόνο η νίκη είναι στόχος αφού δεν έχουν άλλα περιθώρια. Αυτό θα τους κάνει ευάλωτους στην άμυνα και η Μπενφικά σε ανοιχτό γήπεδο έχει ταχύτητα και ποιότητα. Ο άσος είναι μικρός στο 1,65 αλλά δύσκολα θα χαλάσει.

Μονό αποδεκτό
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 1  2,90

Τριάδα
ΜΠΕΝΦΙΚΑ-ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ 1  1,65
ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ-ΝΑΠΟΛΙ 2  2,30
ΒΑΣΙΛΕΙΑ-ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ G/G  1,75


Ακριβές Σκορ Σύστημα 2-3-4
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 2-1  11,00
ΒΑΣΙΛΕΙΑ-ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ 1-1   7,50
ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ-ΝΑΠΟΛΙ 1-2  8,50
ΜΠΕΝΦΙΚΑ-ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ 2-0  7,00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου