Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016

ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΪΡΟ ΩΣ ΤΟ ΚΑΡΝΤΙΦ



Μπορεί το Αζερμπαϊτζάν να μας ντρόπιασε με την τεσσάρα που έφαγε από τους ΒορειοΙρλανδούς όμως η τριάδα με τα γκολ μας πλήρωσε σχετικά εύκολα. Συνεχίζουμε με τα προκριματικά του Moυντιάλ, παιχνίδι διημέρου με επιλογές από Ευρώπη και Αφρική.




ΣΑΒΒΑΤΟ
ΝΙΓΗΡΙΑ-ΑΛΓΕΡΙΑ G/G: Η Αλγερία δεν κέρδισε το Καμερούν την πρώτη αγωνιστική και πλέον δεν έχει περιθώρια αφού σε όμιλο 4 ομάδων και μόνο τον πρώτο να παίρνει την πρόκριση πλέον δεν έχει περιθώρια για ήττα στην έδρα της ισχυρής Νιγηρίας που έκανε το καθήκον της κόντρα στην Ζάμπια. Η Αλγερία έχει σκοράρει στα τελευταία 15 ματς που έχει δώσει κάτι λογικό αφού με Μαχρέζ, Σιλμανί και Μπραχίμι στην επίθεση έχει τεράστια ποιότητα. Ένα γκολ θα βρουν και οι Νιγηριανοί μπροστά στο φανατικό κοινό τους που βασίζονται στην τετράδα Ιντέγε, Μούσα, Ιβόμπι και Ινενάτσιο.

ΑΥΣΤΡΙΑ-ΙΡΛΑΝΔIA OVER: O όμιλος είναι πολύ ανοιχτός αφού οι δύο τους μαζί με Σερβία, Ουαλία βρίσκονται πάνω κάτω στην ίδια μοίρα και θα παλέψουν μέχρι τέλους για τις δύο πρώτες θέσεις. Η Αυστρία δεν κέρδισε την Ουαλία εντός, έχασε στην Σερβία και πλέον είναι αναγκασμένη να νικήσει απόψε. Οι Ιρλανδοί παίζουν πάντα με το γνωστό πάθος τους, κέρδισαν ως όφειλαν Μολδαβία, Γεωργία ενώ πήραν βαθμό στην πρεμιέρα στην Σερβία. Ευχέρεια στο σκοράρισμα και οι δύο και γενικά προβληματικές άμυνες, η Αυστρία έρχεται από 4 σερί οver και γκολ-γκολ και η Ιρλανδία από 4 οver στα τελευταία πέντε. Τεράστιο το οver στο 2,25.

ΟΥΑΛΙΑ-ΣΕΡΒΙΑ G/G: Mετά από καιρό οι Σέρβοι δείχνουν ενωμένοι και ικανοί για την υπέρβαση και μια πρόκριση σε τελική φάση.Κέρδισαν την Αυστρία και την Μολδαβία ενώ αδικούνται από το 2-2 με την Ιρλανδία. Έχουν σκοράρει στα τελευταία 7 ματς και τα 5 ήταν οver. H Oυαλία δεν κατάφερε να κερδίσει εντός έδρας την Γεωργία και έχασε πολύτιμο έδαφος που πρέπει να αναπληρώσει. Με τον Μπέιλ σε εκπληκτική κατάσταση έχουν προβάδισμα αλλά και οι Σέρβοι με Τάντις, Μίτροβιτς ένα γκολ θα το βρουν. Ποντάρουμε στο γκολ-γκολ.


ΚΥΡΙΑΚΗ
ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ-ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ 2: Kακή εικόνα και πολλά εσωτερικά προβλήματα για τους Βούλγαρους με μεγάλη γκρίνια για τον προπονητή. Έχασαν εύκολα από Σουηδία και Γαλλία ενώ έφτυσαν αίμα για να κερδίσουν με 4-3 το Λουξεμβούργο στην πρεμιέρα. Οι Λευκορώσοι έδειξαν καλή εικόνα στο φιλικό με την εθνική μας την Τετάρτη και το τελευταίο διάστημα δείχνουν σε καλή κατάσταση (0-0 με την Γαλλία, νίκες με Νορβηγία και Ιρλανδία). Στην λογική πως οι γηπεδούχοι θα έχουν την μπάλα η Λευκορωσία μπορεί να χτυπήσει στην κόντρα. Διπλό στο 4,00.

ΕΛΛΑΔΑ-ΒΟΣΝΙΑ G/G: Το μεγάλο φαβορί στον όμιλο είναι το Βέλγιο και η λογική λέει πως θα χτυπηθούμε με τους Βόσνιους για την 2η θέση. Ο Σκίμπε έχει βελτιώσει αισθητά την εικόνα της εθνικής θα του λείπει όμως σήμερα ο Μανωλάς και πάντα επικίνδυνοι επιθετικά(15 στα 17 τελευταία έχουν σκοράρει) θα βρουν τρόπο να πετύχουν ένα γκολ, άλλωστε Πιάνιτς, Τζέκο έχουν τεράστια ποιότητα. Από την άλλη όμως ένα γκολ θεωρώ πως θα το βρούμε και εμείς τουλάχιστον άλλωστε οι Βόσνιοι θα φημίζονται για την αμυντική τους λειτουργία. Το γκολ-γκολ στο 2,00 μας αρκεί.

AIΓΥΠΤΟΣ-ΓΚΑΝΑ ΟVER: Αντίστοιχο ματς με το παραπάνω με την Γκάνα να είναι με την πλάτη στον τοίχο από την πρώτη αγωνιστική αφού δεν κατάφερε να κερδίσει την Ουγκάντα εντός έδρας, αντίθετα η Αίγυπτος πέρασε με διπλό από την έδρα του Κονγκό και με νίκη σήμερα κάνει τεράστιο βήμα πρόκρισης. Οι φιλοξενούμενοι καίγονται για αποτέλεσμα και θα αναγκαστούν να παίξουν επιθετικά, Ασαμόα Γκιάν, Ατσού και Ατσεμπαόνγκ έχουν ποιότητα ενώ οι γηπεδούχοι με τον Σαλάχ αλλά και τον κόσμο τους θα σκοράρουν. Ποντάρουμε στο οver του 2,40.

Δυάδα
ΝΙΓΗΡΙΑ-ΑΛΓΕΡΙΑ G/G  2,00
AYΣΤΡΙΑ-ΙΡΛΑΝΔΙΑ ΟVER  2,15

Tριάδα
ΟΥΑΛΙΑ-ΣΕΡΒΙΑ  G/G  1,90
ΑΙΓΥΠΤΟΣ-ΓΚΑΝΑ ΟVER  2,40
ΕΛΛΑΔΑ-ΒΟΣΝΙΑ  G/G  2,00

Moνό αποδεκτό
ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ-ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ 2  3,75

*Η στήλη του Tsatala κάθε Σάββατο στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου