Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016

ΖΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ




Mε 4 στα 6 σημεία την Πέμπτη δεν πήγαμε ταμείο αφού τα είχαμε σε ξεχωριστές τριάδες...τα χαμένα. Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου είναι καλό έχει πολλά ματς σε υψηλές αποδόσεις που αξίζει το ρίσκο να ποντάρεις, ενώ την τιμητική τους έχουν και τα αγαπημένα μας οver. Στήλη διημέρου λοιπόν με 16 επιλογές για όλα τα γούστα.



ΣΑΒΒΑΤΟ

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1: Βλέπεις από την μία τον ΠΑΣ μια ομάδα που είναι γεμάτη υγεία, ο Πετράκης έφτιαξε για το υλικό που έχει ομαδάρα και οι Γιαννιώτες φιγουράρουν στην 3η θέση έχοντας και ματς λιγότερο. Τρεις σερί νίκες με την μοναδική ήττα φέτος να έχει έρθει στην Λεωφόρο σε ένα ματς που έπαιζε με 10 από το 20'. Από την άλλη ο Αστέρας δεν έχει αρχή και τέλος με τον Ελευθερόπουλο να προσπαθεί να φτιάξει ένα σύνολο αλλά να του λείπουν βασικά πράγματα αφού ο σχεδιασμός του καλοκαιριού τον άφησε χωρίς στόπερ. Η ομάδα της Τρίπολης εκτός έδρας έχει 4 ήττες σε ισάριθμα ματς ενώ θα έχει και τις απουσίες των Κουρμπέλη, Ιγκλέσιας, Μπέρτου. Στην κατάσταση που είναι οι δύο ομάδες ο άσος του 2,60 είναι υπερβολικός και αξίζει πονταρίσματος.


TΣΕΛΣΙ-ΕΒΕΡΤΟΝ G/G: Η Τσέλσι δεν έχει δεχτεί γκολ στα τελευταία 4 ματς...νούμερο υπερβολικό αφού δέχτηκε φάσεις φάσεις σε όλα. Η Έβερτον έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της αλλά κρατάει σταθερή επαφή με τα δίχτυα αφού έχει σκοράρει στα 9 από τα 10 ματς στην Premier League. Στο 1,80 θα ποντάρουμε να σπάσει το σερί απαραβίαστης εστίας του Κουρτουά.

ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ-ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ ΟVER: Οver που πληρώνει 2,40 στην Bundesliga αξίζει... Οι γηπεδούχοι ψάχνουν ακόμα την πρώτη τους νίκη και το σημερινό ματς είναι τελικός. Προβληματίζει η Άουγκσμπουργκ, αλλά έχει σημαντικές επιστροφές με κυριότερη αυτή του Μπομπαντίγια. Ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο αρκεί για να ανοίξει το ματς.

ΝΑΠΟΛΙ-ΛΑΤΣΙΟ ΟVER: Η Νάπολι δημιουργεί φάσεις έστω και χωρίς τον Μίλικ αλλά είναι εκνευριστικά άστοχη. Κόντρα στην ευάλωτη άμυνα της Λάτσιο θα βρει χώρους για να σκοράρει. Η Λάτσιο είναι σε καλό φεγγάρι με έξι ματς χωρίς ήττα, σκοράρουν με ευκολία αφού το δίδυμο Ιμόμπιλε,Κεϊτά γαζώνει. Η ομάδα της Ρώμης έχει 3 οver στα τελευταία 4 έχοντας πετύχει 8 γκολ. Με γηπεδούχο την Νάπολι έχουν 6 οver στα τελευταία 7 με τα 4 να είναι και οver 4,5. Μικρό αλλά πάρα πολύ πιθανό το οver του 1,60.

ΜΟΝΑΚΟ-ΝΑΝΣΙ ΟVER: Η Μονακό συνεχίζει να εντυπωσιάζει με την επιθετική φιλοσοφία παρουσιάζοντας ένα ελκυστικό ποδόσφαιρο σκοράροντας με κάθε τρόπο. Στο Σαμπιονά μετρά 9 over σε 11 ματς ενώ και τα 5 εντός έδρας ήταν όλα οver. Η Νανσί παλεύει για την παραμονή είναι προτελευταία αλλά έμεινε για πρώτη φορά για δύο ματς σερί αήττητη και ταξιδεύει με ψυχολογία που ίσως την κάνει να εκμεταλλευτεί την απουσία του ηγέτη της άμυνας των γηπεδούχων Γκλικ. Όπως και να έχει η Μονακό στην κατάσταση που είναι μπορεί να βγάλει και μόνη της οver του 1,95.

ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ-ΕΪΜΠΑΡ ΟVER: Η Λας Πάλμας συνεχίζει να μας προσφέρει ματσάρες με το επιθετικό στυλ που έχει με το επικό 3-3 κόντρα στην Θέλτα να είναι το τελευταίο δείγμα. Με 20 γκολ έχουν την 4η καλύτερη επίθεση ενώ μετρούν 8 οver σε 10 ματς. Σε εξαιρετική κατάσταση η Εϊμπάρ έρχεται από μεγάλη νίκη επί της Βιγιαρεάλ φιγουράρει στην 8η θέση και έχει σκοράρει και στα 10 ματς πρωταθλήματος που έδωσε, ενώ πέτυχε 8 γκολ στα τελευταία 3. Ποντάρουμε στο οver.



ΚΥΡΙΑΚΗ

ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ-ΣΑΝΤΟΣ ΟVER: H Πόντε Πρέτα είναι η ομάδα με τα περισσότερα οver στην Βραζιλία αφού μετρά 21 σε 33 ματς. Παλεύει για την έξοδο στο Σουνταμερικάνα αλλά η άμυνα της είναι το πρόβλημα αφού με 48 γκολ παθητικό έχει την 5η χειρότερη επίδοση. Η Σάντος είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα αφού μετρά 8 νίκες, 1 ισοπαλία και μία ήττα στα τελευταία 10, ενώ με την νίκη της επί της πρωτοπόρου Παλμέιρας την προηγούμενη αγωνιστική έβαλε πλώρη για τίτλο. Βέβαια πρέπει να καλύψει διαφορά 6 βαθμών σε 5 αγωνιστικές οπότε οι νίκες ο μοναδικός στόχος. Θα ρισκάρουμε με το οver του 2,10.


ΑΡΣΕΝΑΛ-ΤΟΤΕΝΑΜ 2: H Άρσεναλ ταλαιπωρήθηκε με την Λουντογκόρετς από την οποία βρέθηκε να χάνει 2-0 αλλά έκανε την ανατροπή ενώ στο πρωτάθλημα βρίσκεται στην κορυφή. Η Τότεναμ είναι η μοναδική αήττητη στην Premier League έχει όμως 5 ισοπαλίες και δείχνει ντεφορμέ το τελευταίο διάστημα με πρόβλημα στο γκολ. Επιστρέφει ο Κέιν επιτέλους για τον Ποκετίνο που η ομάδα του χρειάζεται χώρους για να τρέξει και να βγάλει το παιχνίδι της και τέτοιους θα βρει στο Έmirates...Διπλό για την Τότεναμ στο 4,20.

ΣΕΒΙΛΛΗ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 1: Ναι είναι δύσκολο για την Μπαρτσελόνα να κάνει δύο σερί ήττες...όμως η εικόνα της την Τρίτη, οι απουσίες που έχει (Πικέ, Αλμπα, Ινιέστα) και φυσικά το ντεφορμάρισμα του κομβικού Μπούσκετς μας οδηγούν εκεί. Η Σεβίλλη φέτος έχει την υπογραφή του Σαμπαόλι...ο Αργεντινός τεχνικός που οδήγησε την Χιλή στην κατάκτηση του Κόπα Αμέρικα έχει δώσει στην ομάδα ταυτότητα. Φοβερό πάθος, τρέξιμο γενικά σκληράδα στο παιχνίδι της και στο Σάντσες Πιθχουάν έχει μόνο νίκες μέχρι τώρα. Aν προλάβει να αγωνιστεί και ο Νασρί το 5,50 στο άσο είναι τεράστιο.


KIEBO-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 1: Η Γιουβέντους δεν είναι καλά και φαίνεται το τελευταίο διάστημα, όταν κερδίζει το κάνει με το ζόρι...ενώ το εντός έδρας 1-1 με την Λυών και η πρόσφατη ήττα από την Μίλαν έδειξαν πως δεν είναι άτρωτη. Mετά τον Κιελίνι χτύπησε και ο Μπουνούτσι αφήνοντας μεγάλο κενό στην άμυνα. Ο Στουράρο δεν αποδίδει τα αναμενόμενα, ο Πιάνιτς δεν έχει προσαρμοστεί, οι Κεντίρα και Μαρκίσιο δεν έχουν σταθερότητα και η απουσία του Ντιμπαλά έχει ρίξει όλο το βάρος στον Ιγκουαϊν. Η Κιέβο είναι ντεφορμέ αφού δεν έχει νίκη στα τελευταία 4...όμως έχει χρυσή ευκαιρία να πάρει κάτι καλό απέναντι στην πρωταθλήτρια.

ΣΑΣΟΥΟΛΟ-ΑΤΑΛΑΝΤΑ 2: Η Σασουόλο δεν είναι καλά, οι σημαντικές απουσίες τα συνεχόμενα ματς την έχουν βγάλει εκτός ρυθμού. Την Πέμπτη έχασε μέσα  από τα χέρια της την νίκη επί της Αούστρια αφού ήταν μπροστά στο σκορ μέχρι το 85'. Στα τελευταία 8 ματς έχει κερδίσει μόνο την ουραγό Κροτόνε. Η Αταλάντα πετάει...5 νίκες και μία ισοπαλία στα τελευταία 6 έχοντας δεχτεί μόλις 2 γκολ. Το 3,20 του διπλού έχει αξία.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ G/G: Πετάει η Λίβερπουλ που έχει 8 νίκες(Πρέμιερ Λιγκ, Λιγκ Καπ) στα τελευταία 9 με μοναδική απώλεια το 0-0 με την Γιουνάιτεντ. Η αμυντική λειτουργία είναι το μοναδικό που προβληματίζει τον Κλοπ αφού η ομάδα του κράτησε το μηδέν σε 3 μόλις ματς φέτος και τα δύο ήταν κόντρα σε Μπέρτον και Ντέρμπι στο Λιγκ Καπ. Η Γούοτφορντ παίζει έξυπνα τρέχει αήττητο 4 αγωνιστικών και ένα γκολ θα το βρει στο Άνφιλντ, δύσκολα όμως θα κρατήσει πίσω με τον ρυθμό που δίνουν οι γηπεδούχοι. Εξαιρετικό το γκολ-γκολ στο 2,00.

ΡΟΜΑ-ΜΠΟΛΟΝΙΑ G/G: Η Ρόμα την Πέμπτη κέρδισε με 4-2 την Αούστρια στην Αυστρία και έγινε φαβορί για την πρόκριση. Φυσικά το πρόβλημα στην άμυνα φάνηκε και πάλι, σε 17 επίσημα ματς έχει κρατήσει το μηδέν μόλις τρεις φορές. Η απουσία του Μανωλά επιδεινώνει και άλλο την κατάσταση. Η Μπολόνια δεν έχει νίκη στα τελευταία 6 όμως κουτσά στραβά ένα γκολ το βρίσκει αφού έχει σκοράρει στα 9 από τα 11 ματς που έδωσε στην Serie A.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΛΕΓΚΑΝΕΣ G/G:  Για την Ρεάλ τα είπαμε και την Τετάρτη δέχεται γκολ σχεδόν πάντα...14 γκολ-γκολ σε 16 ματς. Τρία γκολ της έβαλε η Λέγκια, με το δίδυμο στα στόπερ Νάτσο, Βαράν να έχει μεγάλο πρόβλημα. Η Λεγκανές εκτός έδρας τα πάει εξαιρετικά με 3 νίκες σε 5 ματς ενώ και τον έναν πόντο που έχει εντός έδρας τον πήρε κόντρα στην Ατλέτικο, δείγμα πως την βολεύει να κάθεται πίσω και να περιμένει. Το γκολ-γκολ του 2,00 θα κρατήσουμε.

ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ-ΟΥΡΑΚΑΝ OVER:  Σε ένα πρωτάθλημα που τα γκολ μπαίνουν με το σταγονόμετρο η Σαν Λορέντζο είναι κάτι σαν όαση αφού είναι η μοναδική που προσπαθεί να παίξει επιιθετικά, Με 6 over σε 8 ματς και 4 οver σε ισάριθμα εντός έδρας έχοντας πετύχει 15 γκολ. Η Ουρακάν κάνει ακριβώς το αντίθετο με 7 under σε 8 ματς, όμως στα τελευταία προσπαθεί να το αλλάξει αφού έχει βρει δίχτυα στα 3 από τα 4. Το οver στο 2,40 έχει αξία.

ΝΙΟΥ ΓΙΟΡΚ ΣΙΤΙ-ΤΟΡΟΝΤΟ OVER: Είμαστε στα προημιτελικά των Πλέι οφ και το Τορόντο με το 2-0 του πρώτου ματς έχει τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης. Οι γηπεδούχοι είναι αναγκασμένοι να παίξουν φουλ επίθεση...άλλωστε αυτό είναι και το χαρακτηριστικό τους  αφού με 62 γκολ έχουν την καλύτερη επίδοση, όμως και τα 57 γκολ παθητικό δείχνουν το μεγάλο πρόβλημα στην άμυνα. 21 over σε 34 ματς για την ομάδα των Πίρλο, Λάμπαρντ και Βίγια. Το Τορόντο με τον Τζιοβόνικο και τον Άλντιντορ μπροστά βρίσκει σχεδόν πάντα δίχτυα και θα χτυπήσεις στις αντεπιθέσεις. Το οver του 1,60 είναι ταπεινή αλλά καλή επιλογή.


Μονό αποδεκτό
ΚΙΕΒΟ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ      1              9,00

Σύστημα 2-3
ΣΑΣΟΥΟΛΟ-ΑΤΑΛΑΝΤΑ                2              3,20
ΣΕΒΙΛΛΗ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ            1              5,25
ΑΡΣΕΝΑΛ-ΤΟΤΕΝΑΜ      2              4,20

Τριάδα
ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ-ΕΪΜΠΑΡ  ΟVER     1,75
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ          G/G       1,95
ΝΑΠΟΛΙ-ΛΑΤΣΙΟ              ΟVER     1,60

Tριάδα
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ        1              2,60
ΡΕΑΛ-ΛΕΓΚΑΝΕΣ              G/G       2,00
ΡΟΜΑ-ΜΠΟΛΟΝΙΑ   G/G  1,80

Τριάδα
ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ-ΟΥΡΑΚΑΝ          ΟVER     2,35
ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ-ΣΑΝΤΟΣ                 OVER     2,10
ΝΙΟΥ ΓΙΟΡΚ ΣΙΤΙ-ΤΟΡΟΝΤΟ          OVER     1,60

Tριάδα
INΓΚΟΛΣΤΑΝΤ-ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ ΟVER  2,40
ΜΟΝΑΚΟ-ΝΑΝΣΙ             ΟVER     1,95

TΣΕΛΣΙ-ΕΒΕΡΤΟΝ G/G  1,80

*Η στήλη του Tsatala κάθε Σάββατο στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου