Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

BΡΑΖΙΛΙΑΝΙΚΗ ΥΠΕΡΟΧΗ ΣΤΟ SUPERCLASICO


Τα σκατώσαμε το Σαββατοκύριακο που οι επιλογές μας πάτωσαν και το ταμείο....πέρασε χιλιόμετρα μακριά. Πήραμε το αναγκαστικό ρεπό τις τελευταίες μέρες και επιστρέφουμε σήμερα με τριάδα από τα προκριματικά της Λατινικής Αμερικής όπου έχουμε το τεράστιο ντέρμπι Βραζιλία-Αργεντινή.





ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ-ΠΕΡΟΥ 1: Οι γηπεδούχοι έρχονται από μεγάλο διπλό στην έδρα της Αργεντινής και μπήκαν για τα καλά στο κόλπο της πρόκρισης αφού είναι στο -1 από την 5η θέση που οδηγεί σε μπαράζ και στο -2 από την τετράδα. Κομβικής σημασίας τα δύο ματς που έρχονται(ακολουθεί η Βολιβία) αφού με δύο νίκες οι Παραγουανοί κάνουν τεράστιο βήμα πρόκρισης. Κόντρα στο Περού έχει τρομερή παράδοση εντός έδρας αφού μετρά 10 νίκες και 3 ισοπαλίες. Το Περού αν δεν είχε πάρει τους 3 βαθμούς στα χαρτιά από το ματς με την Βολιβία δεν θα είχε την παραμικρή ελπίδα πρόκρισης, τώρα βρίσκεται στο -5 από την πέμπτη θέση και μπορεί να ελπίζει. Εκτός έδρας χάνεται αφού σε 5 ματς έχει ισάριθμες ήττες έχοντας πετύχει ένα γκολ(το ματς με την Βολιβία έχασε 2-0 αλλά το πήρε 0-3 στα χαρτιά). Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση έχουν ανεβασμένη ψυχολογία και μπορούν να πάρουν την νίκη.

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ-ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ 1: Η Ουρουγουάη εντός έδρας έχει 5 νίκες σε 5 ματς χωρίς να δεχτεί γκολ. Θα έχει την συμπαράσταση 60.000 οπαδών και παρά την απουσία του Καβάνι είναι το μεγάλο φαβορί. Ο Ισημερινός θα αγωνιστεί χωρίς την τριάδα της Premier League Ένερ Βαλέντσια, Αντόνιο Βαλέντσια και Μοντέρο, ενώ εκτός είναι και δύο στόπερ. Ξεκάθαρο προβάδισμα για τους γηπεδούχους που θα βρουν τρόπο να κερδίσουν τον μισό....Ισημερινό. Mε ρίσκο θα πάμε και με τον άσο σε συνδυασμό με under αφού η καλύτερη άμυνα των προκριματικών δύσκολα θα δεχτεί από τον Ισημερινό που θα παίξει χωρίς τα σημαντικότερα επιθετικά όπλα του.

ΒΡΑΖΙΛΙΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ 1: Σε άκρως αντίθετη φάση οι δύο ομάδες με την Σελεσάο να μετρά 4 σερί νίκες με γκολ 12-1 που την έφερε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Την αγωνιστική ανάταση πιστώνεται ο νέος τεχνικός Τίτε που βρήκε ισορροπίες και έχει καθιερώσει ως σέντερ φορ τον νέο αστέρι Γκαμπριέλ Ζεσούς με τον Νεϊμάρ να παίζει αριστερά και τον Κουτίνιο δεξιά. Ο 19χρόνος οδηγεί την Παλμέιρας στον τίτλο, με την εθνική έχει 4 γκολ σε 4 συμμετοχές και τον Ιανουάριο όλα δείχνουν πως θα αγωνίζεται στην Μάντσεστερ Σίτι. Τα δίδυμα στα άκρα με Μαρσέλο, Νεϊμάρ και Ντάνι Άλβες, Κουτίνιο είναι εκρηκτικά, ενώ Παουλίνιο, Φερναντίνιο προσφέρουν ασφάλεια και τρεξίματα στο κέντρο. Η Αργεντινή έχει μπλέξει για τα καλά, αφού το 2-2 με το Περού και η εντός έδρας ήττα σοκ από την Παραγουάη την έφεραν στην 6η θέση και αυτή τη στιγμή εκτός Μουντιάλ. Ο τεχνικός Μπάουσα δεν έχει αποδοχή από όλους, ήταν λύση ανάγκης μετά το ναυάγιο με Σαμπαόλι ενώ το μείνε-φύγε του Μέσι μόνο κακό έχει κάνει. Το σοκ των δύο χαμένων τελικών δεν έχει ξεπεραστεί και την δεδομένη στιγμή οι Βραζιλιάνοι είναι σε καλύτερη κατάσταση και θα ποντάρουμε στον άσο.

Τριάδα
ΒΡΑΖΙΛΙΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ  1  2,15
ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ-ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ 1  1,57
ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ-ΠΕΡΟΥ 1  1,85

Aκριβές Σκορ
ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ-ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ 2-0   6,50

Αnytime Scorer
ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ ΖΕΣΟΥΣ(ΒΡΑΖΙΛΙΑ)  3,00
ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ(ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ)  3,00
ΓΚΟΝΤΙΝ(ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ) 7,50


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου