Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

ΦΟΥΛ ΤΟΥ ΟVER





Κακή βραδιά η χτεσινή, αν και θα μπορούσε να αλλάξει αυτό αν έμπαινε ακόμη ένα γκολ στην Μόσχα σε ένα ματς που η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω, ενώ και η Σεβίλλη ξεκίνησε ιδανικά...αλλά πρώτα η αποβολή και στην συνέχεια το περίεργο πέναλτι που πήρε η Γιουβέντους άλλαξε τελείως την κατάσταση. Δεν χρειάζεται να στεκόμαστε άλλο σε αυτά που έγιναν, πάμε στα σημερινά όπου θα ποντάρουμε στα πολλά γκολ...



ΣΕΛΤΙΚ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΟVER 3,5: Η Μπαρτσελόνα έρχεται από γκέλα ολκής αφού το 0-0 με την Μάλαγα στο Καμπ Νου την άφησε μακριά από την κορυφή. Μέσι, Σουάρες δεν έπαιξαν και επιστρέφουν φρέσκοι και περιμένουμε τους Καταλανούς αφηνιασμένους. Η Σέλτικ δεν είναι ομάδα που θα παίξει φουλ άμυνα και αυτό κόστισε στο πρώτο ματς που έφαγε 7 γκολ. Σκορ και θέαμα.

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΟVER 3,5: Η Σίτι με την νίκη επί της Μπαρτσελόνα έχει εξασφαλίσει σχεδόν την πρόκριση και δεν έχει μεγάλο άγχος στο σημερινό ματς. Η Γκλάντμπαχ παραπατάει δεν έχει νίκη στα τελευταία έξι ματς και έρχεται από οδυνηρή ήττα από την Κολωνία. Τα πουλάρια ψάχνουν αντίδραση και θα τα δώσουν όλα στο σημερινό ματς. Ομάδες με επιθετική φιλοσοφία ματς χωρίς βαθμολογικές σκοτούρες περιμένουμε να ανοίξει ο ρυθμός.

ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ-ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΟVER: Ματς τελικός για την 3η θέση του ομίλου, είναι δύο ομάδες που παίζουν επιθετικά και σκοράρουν με ευκολία. Ποντάρουμε στο οver που πληρώνει αρκετά καλά.

ΑΡΣΕΝΑΛ-ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΟVER: Κρίνεται η πρωτιά του ομίλου καθώς οι δύο ομάδες έχουν αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς από το πρώτο ματς. Περιμένουμε ματς με ρυθμό αφού και στο Παρίσι το 1-1 αδικεί τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ-ΜΠΕΝΦΙΚΑ ΟVER: Ματς τελικός για την πρόκριση με τον νικητή να κάνει τεράστιο βήμα πρόκρισης, Η Μπεσίκτας έχει 4 γκολ-γκολ στα ματς του ομίλου μέχρι τώρα και η Μπενφίκα έχει σκοράρει σε όλα. Πάμε με το οver.

NAΠΟΛΙ-ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ ΟVER: Η Νάπολι με νίκη κάνει τεράστιο βήμα πρόκρισης, Η Ντιναμό για να ελπίζει στην πρόκριση, ακόμα και στην 3η θέση χρειάζεται μόνο νίκη οπότε είναι αναγκασμένη να παίξει επιθετικά. Το οver θα κρατήσουμε.

Δυάδα
ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΟVER 3,5  2,25
ΣΕΛΤΙΚ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΟVER 3,5  2,10

Tετράδα
ΝΑΠΟΛΙ-ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ  ΟVER 1,70
ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ-ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΟVER 2,00
ΑΡΣΕΝΑΛ-ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΟVER 1,80
ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ-ΜΠΕΝΦΙΚΑ ΟVER 1,80

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου