Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016

ΕΧΟΥΝ ΑΝΕΒΕΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΟΙ ΑΖΕΡΟΙ



Η Βραζιλία μας δικαίωσε πλήρως χτες και θα μπορούσε το σκορ να ξεφύγει πολύ παραπάνω από το 3-0 αφού ήταν ανώτερη σε όλα τα επίπεδα από την Αργεντινή. Αυτή που μας τα χάλασε ήταν η Παραγουάη που είχε τον έλεγχο του ματς μέχρι το 60' που δέχτηκε την ισοφάριση από το Περού και μετά κατέρρευσε για να ηττηθεί με 4-1. Σήμερα έχουμε τρεις επιλογές από τα προκριματικά στην Ευρώπη και μία από την Βόρεια Αμερική και το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στις ΗΠΑ και το Μεξικό.



ΒΟΡΕΙΟΣ ΙΡΛΑΝΔΙΑ-ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ 2: Οι Αζέροι έχουν ανέβει επίπεδο και μας πλήρωσαν πριν ένα μήνα με την νίκη τους επί της Νορβηγίας αλλά και στο 0-0 στην έδρα της Τσεχίας. Άλλωστε αυτό φαίνεται και με την εξαιρετική παρουσία των ομάδων τους στο Europa League (Kαραμπάγκα, Καμπάλα), έχουν ρίξει πολλά εκατομμύρια και δικαιώνονται. Ο Προσινέτσκι στον πάγκο της εθνικής κάνει καλή δουλειά και έχει δώσει ταυτότητα στην ομάδα με την άμυνα να είναι το μεγάλο όπλο αφού σε τρία ματς δεν δέχτηκαν γκολ. Η Βόρειος Ιρλανδία πλέον έχει...γίνει γνωστή, όλοι ξέρουν πως παίζει και θα δούμε ένα ματς που θα κριθεί στην δύναμη το πάθος και τις λεπτομέρειες. Το 6,00 του διπλού είναι εκτός πραγματικότητας, άλλωστε οι γηπεδούχοι που θεωρούνται φαβορί αν κάνουν το λάθος να αφήσουν χώρους θα την πατήσουν...

ΑΓΓΛΙΑ-ΣΚΩΤΙΑ ΟVER:Μεγάλο ματς ειδικά για τους Σκωτζέζους που λατρεύουν να μισούν τους Άγγλους. Το Γουέμπλεϊ θα είναι κατάμεστο και η Αγγλία στα προκριματικά τουλάχιστον πετάει, κόντρα στην τραγική άμυνα της Σκωτίας μπορούν να πετύχουν μια ευρεία νίκη. Και μόνο το πάθος από την άλλη των φιλοξενούμενων ίσως τους βοηθήσει να σκοράρουν και να βοηθήσουν να βγάλουμε το οver.

ΓΑΛΛΙΑ-ΣΟΥΗΔΙΑ ΟVER: Με τον Ντεσάμπ οι Γάλλοι παίζουν φουλ επίθεση και σκοράρουν με ευκολία. Γκαμέιρο, Ζιρού, Πογκμπά, Παγέ, Κομάν προσφέρουν λύσεις και ποιότητα. Η Σουηδία δεν έχει ηγέτη πλέον μετά την αποχώρηση του Ζλάταν και οι απουσίες των δύο βασικότατων στην άμυνα Λούστιγκ, Όλσον την στέλνει ευάλωτη στο Παρίσι. Ποντάρουμε στο οver.

HΠΑ-ΜΕΞΙΚΟ G/G: Εύκολα ή δύσκολα οι δύο τους θα πάρουν την πρόκριση στο Μουντιάλ αλλά πάντα οι αναμετρήσεις των δύο ομάδων έχουν τον χαρακτήρα του ντέρμπι. Σε Αμερικάνικο έδαφος οι Μεξικάνοι είναι δεδομένο πως θα έχουν πολύ κόσμο μαζί τους. Ο Κλίνσμαν παίζει επιθετικά και το Μεξικό έχει τεράστια ποιότητα στην επίθεση με Τσικαρίτο, Βέλα, αδέλφια Ντο Σάντος και ένα γκολ θα το βρει.

Τριάδα
ΑΓΓΛΙΑ-ΣΚΩΤΙΑ ΟVER 2,00
HΠΑ-ΜΕΞΙΚΟ ΟVER G/G  1,90
ΓΑΛΛΙΑ-ΣΟΥΗΔΙΑ ΟVER 1,75

Moνό αποδεκτό
Β.ΙΡΛΑΝΔΙΑ-ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ 2  6,00


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου