Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016

ΧΑΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΟΡΙΝΟ Η ΝΑΠΟΛΙ



To παλέψαμε την Τετάρτη, κάτι πήραμε πίσω με την ισοπαλία στο Κολωνία-Χοφενχαϊμ αλλά αν κρατούσε η Χάιντενχαϊμ θα ήμασταν ακόμα καλύτερα. Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο γράψαμε στήλη διημέρου και μας πήγε εξαιρετικά...οπότε θα κάνουμε το ίδιο και σήμερα.



ΣΑΒΒΑΤΟ
ΤΟΤΕΝΑΜ-ΛΕΣΤΕΡ ΟVER: Μέτριες εμφανίσεις για την Τότεναμ το τελευταίο διάστημα που έρχεται από δύο γκέλες με Γουέστ Μπρομ και Μπόρνμουθ. Στο έναν πόντο από την κορυφή οι Πετεινοί και η πιθανή επιστροφή του Κέιν θα τους δυναμώσει επιθετικά. Η Λέστερ με το 3-1 επί της Κρίσταλ Πάλας πήρε μια νίκη ανάσα. Ανοιχτό ματς περιμένουμε και θα πάμε με τα γκολ.

MANTΣΕΣΤΕΡ Γ.-ΜΠΕΡΛΝΙ 1&ΟVER : Νίκη ψυχολογίας για την ομάδα του Μουρίνιο το 1-0 επί της Σίτι στο ντέρμπι του Μάντσεστερ έστω και ήταν για τον θεσμό του Λιγκ Καπ. Η Γιουνάιτεντ έχει μείνει πίσω στην βαθμολογία και χρειάζεται βαθμούς αλλά και καλές εμφανίσεις άμεσα. Η Μπέρνλι το παλεύει...όμως δύσκολα θα πάρει κάτι στο Όλντ Τράφορντ. Περιμένουμε ξέσπασμα και καλό ματς από το δίδυμο Ιμπραίμοβιτς, Πογκμπά που μέχρι τώρα κινούνται στην μετριότητα.

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΜΠΑΓΕΡΝ 2&ΟVER: Την Τετάρτη για το κύπελλο στο Μόναχο η Μπάγερν κέρδισε την Άουγκσμπουργκ με 3-1. Ο Νόιερ έπιασε πέναλτι ενώ ο Μίλερ αστόχησε σε πέναλτι μένοντας έτσι χωρίς γκολ στην Γερμανία για 660 λεπτά με τον Λεβαντόφσκι να ακολουθεί στην αφλογιστία με 440 λεπτά. Θα κερδίσει η ομάδα του Αντσελότι και περιμένουμε από τους δύο που προαναφέραμε να σπάσουν την γκίνια...

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΝΑΠΟΛΙ 1: Η Γιουβέντους μετά την ήττα από την Μίλαν ένοιωσε θνητή...αλλά την Τετάρτη κέρδισε πολύ εύκολα την Σαμπντόρια με 4-1. Η φετινή Νάπολι μοιάζει να μην έχει ηγέτες...γκελάρει εύκολα, δεν έχει ψυχολογία και ο τραυματισμός του Μίλικ την άφησε χωρίς σέντερ φορ αφού ο Γκαμπιατίνι είναι μια μετριότητα και στο σημερινό είναι και τραυματίας. Η Κυρία ξέρει πως να κερδίζει τέτοια ντέρμπι ενώ στο Τορίνο έχει τρομερή παράδοση κόντρα στην Νάπολι με 11 νίκες και 2 ισοπαλίες στα τελευταία 13 ματς πρωταθλήματος που την υποδέχτηκε.

ΜΑΙΝΤΣ-ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ ΟVER: Η Μάιντς είναι ομάδα του οver με 7 σε 8 ματς πρωταθλήματος και δέχεται εύκολα γκολ. Η Ίνγκολσταντ έρχεται από το εκπληκτικό 3-3 με την Ντόρτμουντ που έφτασε μια ανάσα από την πρώτη νίκη της σεζόν...Το οver πάνω από 2,00 είναι ελκυστικό.

ΜΠΟΛΟΝΙΑ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ G/G: Η Μπολόνια δεν χάνει εύκολα, βάζει και τρώει γκολ με 8 γκολ-γκολ σε 10 ματς. Η Φιορεντίνα κατόρθωσε να μην κερδίσει ούτε την Κροτόνε και πλέον ο Σοόυζα είναι υπό μεγάλη πίεση, Αναγκαστικά θα ψάξουν την νίκη οι Βιόλα και το 1,80 του γκολ-γκολ είναι καλή περίπτωση,



ΚΥΡΙΑΚΗ
ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 1: Ο ΠΑΟΚ αυτοκτόνησε στο Καραϊσκάκης και πλέον βρίσκεται στο -7 από την κορυφή με αποτέλεσμα η νίκη κόντρα στην Ένωση να είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη. Η ΑΕΚ δεν είναι σε καλή κατάσταση και παρουσιάζει μεγάλο πρόβλημα στο γκολ. Ποντάρουμε στον άσο.

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ-ΤΣΕΛΣΙ 1: Σε εξαιρετικό φεγγάρι η Σαουθάμπτον που έχει βρει τα πατήματα της, έχει 3 νίκες και 2 ισοπαλίες στα τελευταία πέντε και κράτησε το 1-1 στο Έτιχαντ κόντρα στην Σίτι. Η Τσέλσι είναι στον έβδομο ουρανό μετά το εντυπωσιακό 4-0 επί της Γιουνάιτεντ η ήττα από την Γουέστ Χαμ στο Λιγκ Καπ δεν χάλασε κανέναν. Σκληροτράχηλη ομάδα οι Άγιοι που δεν δέχονται εύκολα γκολ και θα δυσκολέψουν την Τσέλσι.Αξία στο 3,00 του άσου,

ΕΒΕΡΤΟΝ-ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ ΟVER: Η Γουέστ Χαμ ρολάρει επιτέλους και με δύο σερί νίκες και πρόκριση επί της Τσέλσι στο Λιγκ Καπ θυμίζει την περσινή ομάδα. Η Έβερτον αγνοεί την νίκη στα τελευταία 4 ματς και χρειάζεται νίκες. Ομάδες με επιθετική φιλοσοφία θα πάμε με το οver.

ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ-ΘΕΛΤΑ ΟVER: Eντυπωσιακή η πορεία της Λας Πάλμας που βρίσκεται στην 9η θέση και παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο προσφέροντας και θέαμα. Ενδεικτικό πως σε 9 ματς πρωταθλήματος έχει 7 οver και με 17 γκολ ενεργητικό είναι 5η καλύτερη επίθεση της Primera. Σε καλή κατάσταση και η Θέλτα που έρχεται από μεγάλη νίκη με 4-1 στο τοπικό ντέρμπι με την Λα Κορούνια και έρχεται από 4 οver 4,5 παρακαλώ στο πρωτάθλημα ενώ και συνολικά μετράει 6 οver σε 9 ματς. Τις τελευταίες 6 φορές που συναντήθηκαν είχαμε 6 οver.


Τριάδα
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΝΑΠΟΛΙ  1   1,80
ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ-ΘΕΛΤΑ ΟVER  1,80
ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 1  1,85

Tριάδα
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.-ΜΠΕΡΛΝΙ  1&ΟVER  1,80
AOYΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΜΠΑΓΕΡΝ 2&ΟVER  1,70
ΜΠΟΛΟΝΙΑ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ G/G  1,90


Tριάδα
ΤΟΤΕΝΑΜ-ΛΕΣΤΕΡ ΟVER  1,80
MAΊΝΤΣ-ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ  ΟVER 1,95
ΕΒΕΡΤΟΝ-ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ ΟVER  1,75

Moνό αποδεκτό
ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ-ΤΣΕΛΣΙ 1  3,20

Δυάδα Anytime Scorer
ΜΙΛΕΡ(ΜΠΑΓΕΡΝ)  1,80
ΠΟΓΚΜΠΑ(ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.) 2,60

Να βάλουν δύο γκολ και πάνω
ΙΜΠΡΑΪΜΟΒΙΤΣ(ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.)  4,00
ΛΕΒΑΝΤΟΦΣΚΙ(ΜΠΑΓΕΡΝ) 3,10

*Η στήλη του Tsatala κάθε Σάββατο στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου