Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016

ΛΕΒΑΝΤΟΦΣΚΙ,ΜΙΛΙΚ ΚΑΙ ΓΚΟΛ


Δεν είχαμε γκολάκια τελικά χτες στο ματς της εθνικής αφού μείναμε στα δύο γκολ του πρώτου ημιχρόνου με αποτέλεσμα να πάμε στον κουβά αφού δεν βγάλαμε το οveraki για να πληρωθούμε. Σήμερα έχουμε καλύτερες επιλογές.




AΓΓΛΙΑ-ΜΑΛΤΑ ΟVER 4,5: Αναταραχή στους Άγγλους με το θέμα Αλαρντάις με τον προπονητή των ελπίδων Σάουθγκεϊτ να παίρνει τα ηνία. Στο Γουέμπλεϊ πάντα τα δίνουν όλα η Μάλτα θα πάει σαν πρόβατο στην σφαγή. Θα πάμε με το οver 4,5 αφού οι Νησιώτες δέχτηκαν 5 γκολ από τους Σκωτσέζους εντός έδρας.

ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ-ΝΟΡΒΗΓΙΑ 1: Οι Αζέροι έχουν ρίξει πολλά λεφτά τα τελευταία χρόνια στο ποδόσφαιρο και προσπαθούν να ανέβουν επίπεδο. Ομάδες όπως Καραμπάγκ και Γκαμπάλα συμμετέχουν στους ομίλους του Europe League. Στον πάγκο ο Κροάτης Προσινέτσκι(παικταράς στο παρελθόν). H Noρβηγία φιλοδοξεί να πάρει την δεύτερη θέση πίσω από τους Γερμανούς, (εντός έδρας ήττα με 0-3).  Οι Σκανδιναβοί είναι μια μετριότητα έχουν απουσίες στην άμυνα και θα περάσουν δύσκολο βράδυ στο κατάμεστο Ολυμπιακό Στάδιο του Μπακού. Πάμε με ρίσκο στον άσο.

ΠΟΛΩΝΙΑ-ΔΑΝΙΑ 1: Αυτοκτονία για τους Πολωνούς την πρώτη αγωνιστική στην έδρα του Καζακστάν που προηγήθηκε με 2-0 αλλά πήρε μόνο έναν πόντο αφού ισοφαρίστηκε μέσα σε 7 λεπτά. Πλέον το σημερινό ματς είναι κρίσιμο αφού χρειάζονται την νίκη κόντρα στον πιο σοβαρό αντίπαλο τους στον όμιλο για να ρεφάρουν. Η Δανία κέρδισε 1-0 την Αρμενία στην πρεμιέρα, δείχνοντας δυσκολία στο γκολ αφού περιμένει τα πάντα από τον Έρικσεν. Το Εθνικό της Βαρσοβίας είναι πάντα κατάμεστο στα ματς της εθνικής ο Λεβαντόφσκι θα έχει δίπλα του τον αφηνιασμένο Μίλικ και οι γηπεδούχοι έχουν προβάδισμα νίκης στο ικανοποιητικό 2,10.

ΣΛΟΒΕΝΙΑ-ΣΛΟΒΑΚΙΑ 2: Κάκιστη εμφάνιση στην πρεμιέρα για τους Σλοβένους που πήραν βαθμό στην Λιθουανία με γκολ στις καθυστερήσεις (2-2). Ο τεχνικός Κάτανετς δεν θα έχει στην διάθεση του τον καλύτερο μέσο Κέμπλ (Λεβερκούζεν) και τον επιθετικό Μπέριτς. Η Σλοβακία αντιστάθηκε σθεναρά στην Αγγλία και έχασε δεχόμενη γκολ στις καθυστερήσεις πληρώνοντας την βλακεία του Σκρτελ που την άφησε με 10 από νωρίς.  Ο Κόζακ έχει φτιάξει ένα εξαιρετικό σύνολο, τα πήγε εξαιρετικά στο Euro. O Xάμσικ είναι τεράστιος παίκτης και έχοντας δίπλα του τον Κούτσκα και τον ταχύτατο Μακ στις αντεπιθέσεις μπορεί αν παίξει έξυπνα να πάρει την νίκη στην Λουμπιάνα.

Δυάδα
ΠΟΛΩΝΙΑ-ΔΑΝΙΑ 1  2,25
AΓΓΛΙΑ-ΜΑΛΤΑ ΟVER 4,5  1,80

Moνό αποδεκτό
ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ-ΝΟΡΒΗΓΙΑ 1  4,20

Μονό αποδεκτό
ΣΛΟΒΕΝΙΑ-ΣΛΟΒΑΚΙΑ 2  3,30

Anytime Scorer
ΝΤΕΛΕ ΑΛΙ(ΑΓΓΛΙΑ)  2,10
ΧΑΜΣΙΚ(ΣΛΟΒΑΚΙΑ) 4,00
ΜΙΛΙΚ(ΠΟΛΩΝΙΑ) 2,87


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου