Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016

MONO AΓΑΠΗ ΚΑΙ ΓΚΟΛ...


Οι Αζέροι μας πλήρωσαν χτες με την νίκη τους επί της Νορβηγίας, η Πολωνία επίσης κέρδισε αλλά οι Άγγλοι δεν είχαν και όρεξη...απέναντι στην Μάλτα. Με θετικό πρόσημο έληξε η βραδιά. Σήμερα το πρόγραμμα είναι τραγικό και οι επιλογές θα είναι τραβηγμένες από τα μαλλιά.




ΑΛΓΕΡΙΑ-ΚΑΜΕΡΟΥΝ G/G: Η Αλγερία είναι αυτή την στιγμή η πρώτη δύναμη στην Αφρική, έχει ποιότητα ειδικά από την μέση και μπροστά. Το Καμερούν μπορεί να βρίσκεται σε μεταβατική περίοδο όμως είναι γρήγορη ομάδα και μπορεί να πετύχει τουλάχιστον ένα γκολ.

ΙΣΛΑΝΔΙΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ G/G: Πραγματικοί Βίκινγκς την Πέμπτη οι Ισλανδοί παρότι έμειναν δύο φορές πίσω στο σκορ, έχασαν πέναλτι και είχαν δοκάρι πήραν μια επική νίκη με δύο γκολ στις καθυστερήσεις. Τα προβλήματα στην άμυνα πάντως έκαναν και πάλι την εμφάνιση τους. Η νεανική Τουρκία του Τερίμ κατάφερε να πάρει τον βαθμό παρότι έχανε με 0-2 από την Ουκρανία. Προβληματική άμυνα και οι γείτονες. Από ένα γκολ το έχουν.

ΣΕΡΒΙΑ-ΑΥΣΤΡΙΑ G/G: Καλή εμφάνιση και νίκη με 4-0 στην Μολδαβία για τους Σέρβους. Ο όμιλος είναι ανοιχτός αφού οι δύο τους μαζί με την Ουαλία και την Ιρλανδία θα διεκδικήσουν τις δύο πρώτες θέσεις. Οι Σέρβοι μετά το 2-2 με την Ιρλανδία εντός έδρας θέλουν αυτήν την φορά την νίκη για να μην μείνουν πίσω. Προβλήματα στην άμυνα και κόντρα στην ποιοτική Αυστρία αλλά επίσης προβληματική αμυντικά το να δούμε γκολ εκατέρωθεν είναι πάρα πολύ πιθανό.

ΑΛΒΑΝΙΑ-ΙΣΠΑΝΙΑ 2-3 ΓΚΟΛ:  Οι Αλβανοί θα παίξουν με το γνωστό τους πάθος και θα προσπαθήσουν να κλείσουν όλους τους χώρους...σβήνοντας το ματς για να μην έχει ρυθμό. Η Ισπανία με τον Λοπετέγκι στον πάγκο έχει ανοίξει νέα σελίδα. Δύσκολα οι Ίβηρες θα κάνουν πάρτι, ενώ δύσκολα θα σκοράρουν και οι γηπεδούχοι. Θα πάμε με τα 2-3 γκολ.

ΟΥΑΛΙΑ-ΓΕΩΡΓΙΑ UNDER: Η Ουαλία με τις απουσίες των Ράμσεϊ και Άλεν στο κέντρο θα έχει πρόβλημα στην δημιουργία και θα δυσκολευτεί απέναντι στην σκληροτράχηλη Γεωργία. Περιμένουμε ματς χωρίς ρυθμό με λίγες φάσεις που θα κριθεί σε μια ενέργεια ίσως του Μπέιλ.

Δυάδα
ΑΛΓΕΡΙΑ-ΚΑΜΕΡΟΥΝ  G/G  2,25
ΙΣΛΑΝΔΙΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ  G/G  1,75

Tριάδα
ΑΛΒΑΝΙΑ-ΙΣΠΑΝΙΑ 2-3 ΓΚΟΛ 1,95
ΟΥΑΛΙΑ-ΓΕΩΡΓΙΑ UNDER  1,85
ΣΕΡΒΙΑ-ΑΥΣΤΡΙΑ G/G  2,00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου