Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΛΑΚΙΑ ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ



Mικρό πάρτι στήσαμε χτες αφού περάσαμε 6 στα 7 σημεία και 3 στους 4 σκόρερ. Χάσαμε μόνο το γκολ-γκολ της Χιλής με τον Σάντσες να χάνει δύο καλές ευκαιρίες για να μας δώσει το απόλυτο...Οι επιλογές στο σημερινό πρόγραμμα περιορίζονται και έχουν αποκλειστικά με τα γκολ.




ΕΛΛΑΔΑ-ΚΥΠΡΟΣ ΟVER: Για την εθνική μας η νίκη είναι μονόδρομος αφού για να κοντράρουμε Βέλγιο και Βοσνία δεν έχουμε περιθώρια για απώλειες. Ο Γερμανός Σκίμπε προσπαθεί να σουλουπώσει την αγωνιστική εικόνα αλλά στο κέντρο έχουμε μεγάλο πρόβλημα με αποτέλεσμα να αναγκάζεται να έχει στις κλήσεις τους Μανιάτη, Τζιόλη που είναι παροπλισμένοι με τον πρώτο μάλιστα να είναι στην αρχική ενδεκάδα. Δίπλα του ένα ακόμη πείραμα με τον Σταφυλίδη να αντικαθιστά τον τραυματία Σάμαρη. Οι Κύπριοι δεν θα μας φοβηθούν ούτε θα κλειστούν και μπορούν να βρουν ένα γκολ. Ποντάρουμε στο οver και για σκόρερ στον φορμαρισμένο Σταφυλίδη που σκόραρε δύο φορές και με την Άουγκσμπουργκ με φάουλ.

ΒΕΛΓΙΟ-ΒΟΣΝΙΑ ΟVER: Σημαντικό ματς με τις δύο ομάδες να είναι τα δύο φαβορί για τις πρώτες θέσεις. Οι Βέλγοι με τον Μαρτίνεθ στον πάγκο και τον Τιερί Ανρί βοηθό του προσπαθούν να ξεπεράσουν την απογοήτευση του Euro. Έχουν τεράστια ποιότητα από την μέση και μπροστά αλλά και θεματάκια...στον ανασταλτικό τομέα. Μια από τα ίδια και για τους Βόσνιους που με την τριάδα Πιάνιτς, Τζέκο, Ιμπίσεβιτς μπορούν να απειλήσουν οποιαδήποτε άμυνα, αλλά στην άμυνα δεν έχουν παίκτες με αντίστοιχη ποιότητα. Πάμε με τα γκολ.

ΓΑΛΛΙΑ-ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΟVER 3,5: Οι Γάλλοι παίζουν επιθετικά και μετά το σκάλωμα...της πρεμιέρας (0-0 με την Λευκορωσία) θέλουν πειστική εμφάνιση. Η Βουλγαρία μοιάζει πνιγμένη στα εσωτερικά προβλήματα, μπορεί να νίκησε στην πρεμιέρα με 4-3 το Λουξεμβούργο εντός έδρας αλλά προβλημάτισε έντονα με την απόδοση της. Νωρίτερα είχε δεχτεί 11 γκολ σε δύο φιλικά με Δανία και Ιαπωνία. Πογκμπά, Παγιέ, Γκρινζμάν θα βρουν χώρους. Πάμε με το οver 3.5.

Tριάδα
ΓΑΛΛΙΑ-ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΟVER 3,5  2,10
ΕΛΛΑΔΑ-ΚΥΠΡΟΣ ΟVER  2,05
ΒΕΛΓΙΟ-ΒΟΣΝΙΑ ΟVER  1,70


Anytime Scorer
ΛΟΥΚΑΚΟΥ(ΒΕΛΓΙΟ)  2,10
ΠΟΓΚΜΠΑ(ΓΑΛΛΙΑ)  2,90
ΣΤΑΦΥΛΙΔΗΣ(ΕΛΛΑΔΑ)  10,00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου