Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016

Η ΙΣΛΑΝΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΟΛ



H Tότεναμ έκανε αυτό που περιμέναμε την Κυριακή, έτρεξε την Σίτι με αποτέλεσμα να την μπλοκάρει και να την κερδίσει ακόμα πιο εύκολα από ότι δείχνει το 2-0, αφού έχασε και πέναλτι. Λίγο έλειψε να βγάλουμε και το διπλό του Παναιτωλικού...με τους Αγρινιώτες να χάνουν στο τέλος σπουδαίες ευκαιρίες για το 0-1. Ξεκουραστήκαμε και επιστρέφουμε με τα ματς των εθνικών ομάδων ξεκινώντας από σήμερα που εκτός από την ζώνη της Ευρώπης έχουμε και Λατινική Αμερική.



ΙΣΛΑΝΔΙΑ-ΦΙΛΑΝΔΙΑ 1: Oι Ισλανδοί θέλουν να αποδείξουν πως η παρουσία τους στο Euro δεν ήταν πυροτέχνημα και την πρώτη αγωνιστική πήραν βαθμό στην έδρα της Ουκρανίας. Έχουν πειθαρχεία, δεμένο σύνολο και μεγάλη θέληση στο παιχνίδι τους και κόντρα σε μια Φιλανδία που δεν έχει νίκη το 2016 και είναι βυθισμένη στην μετριότητα. Πάμε με τον άσο και με σκόρερ τον φορμαρισμένο Φινμπόνγκανσον.

ΤΟΥΡΚΙΑ-ΟΥΚΡΑΝΙΑ G/G: O Tερίμ κάνει ανανέωση αφήνοντας στην άκρη την παλιά φρουρά. Ξεκίνησε θετικά με την ισοπαλία στην Κροατία ήταν βέβαια τυχερός αφού οι γηπεδούχοι έσπασαν τα δοκάρια. Η Ουκρανία δεν κατάφερε να κερδίσει εντός την Ισλανδία και χρειάζεται αποτέλεσμα σήμερα με τον Σεφτσένκο να περιμένει πολλά από την τριάδα της επίθεσης Κονιοπλάνκα, Γιαρμολένκο, Ζοζούλια. Από ένα γκολ το έχουν.

ΠΓΔΜ-ΙΣΡΑΗΛ ΟVER: Με την Ισπανία και την Ιταλία να έχουν εξασφαλισμένες τις πρώτες θέσεις...οι δύο ομάδες θα παλέψουν για το γόητρο. Οι γείτονες μας κατά καιρούς μας έχουν προσφέρει ματς με συγκινήσεις...και ύποπτες ανατροπές στο σκορ. Πάμε καταρχήν με το οver και ρίχνουμε και μερικά ψιλά στην ανατροπή.

ΙΤΑΛΙΑ-ΙΣΠΑΝΙΑ Χ: Μεγάλο ματς που θα κρίνει την πρωτιά στον όμιλο τους... Οι Ιταλοί έδωσαν καλό μάθημα στο πρόσφατο Euro στους Ισπανούς. Οι Ατζούρι είναι αήττητοι σε 51 ματς προκριματικών... Αν το ματς είναι ισόπαλο μετά το 60' δύσκολα θα πάρουν ρίσκο και θα συμβιβαστούν με τον βαθμό.

IΣΗΜΕΡΙΝΟΣ-ΧΙΛΗ G/G: Τον προηγούμενο μήνα τα σκάτωσαν και οι δύο...με αποτέλεσμα να μείνουν πίσω στην βαθμολογία και εκτός τετράδας. Πλέον ψάχνουν απεγνωσμένα την επιστροφή στις νίκες. Ο Ισημερινός με την δύναμη της έδρας θα βρει ένα γκολ αλλά και η Χιλή έχει τεράστια ποιότητα επιθετικά και έναν άκρως φορμαρισμένο Σάντσες.

ΠΕΡΟΥ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΟVER: H ισοπαλία με την Βενεζούελα έριξε από την κορυφή την Αργεντινή και δυσκόλεψε την προσπάθεια πρόκρισης. Ο Μέσι θα απουσιάσει αλλά με Ντι Μαρία, Αγουέρο, Ντιμπαλά και Ιγκουαϊν η Αργεντινή μπορεί να διαλύσει την αναιμική άμυνα του Περού που για να παραμείνει στο παιχνίδι της πρόκρισης θέλει μόνο νίκη. Ποντάρουμε στο υπερβολικό οver του 2,10 και για σκόρερ τον Πιπίτα.

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ-ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΟVER: H Oυρουγουάη είναι στην κορυφή και θέλει να παραμείνει εκεί. Η Βενεζούελα για ακόμη μια φορά απογοητεύει, είναι τελευταία και η άμυνα της μπάζει από παντού έχοντας δεχτεί 21 γκολ σε 8 ματς. Καβάνι, Σουάρες μπορούν να βγάλουν μόνοι τους το οver.

Τριάδα
ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ-ΧΙΛΗ G/G  1,75
ΙΣΛΑΝΔΙΑ-ΦΙΛΑΝΔΙΑ 1  1,75
ΠΕΡΟΥ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΟVER 2,10

Δυάδα
ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ-ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΟVER 1,80
ΤΟΥΡΚΙΑ-ΟΥΚΡΑΝΙΑ G/G  1,95

Moνό αποδεκτό
ΙΤΑΛΙΑ-ΙΣΠΑΝΙΑ X  3,00

Moνό αποδεκτό
ΠΓΔΜ-ΙΣΡΑΗΛ ΟVER 2,40

Hμίχρονο τελικό
ΠΓΔΜ-ΙΣΡΑΗΛ  1 ΗΜΙΧΡ.-2 ΤΕΛ.  34,00

Anytime Scorer
IΓΚΟΥΑΪΝ (ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ) 2,20
ΣΑΝΤΣΕΣ(ΧΙΛΗ)  3,10
ΚΑΒΑΝΙ(ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ) 2,10
ΦΙΝΜΠΟΝΓΚΑΝΣΟΝ(ΙΣΛΑΝΔΙΑ) 3,00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου