Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

ΜΕ ΤΑ ΤΡΕΞΙΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟΤΕΝΑΜ



 Κουβάς ήταν και χτες η κατάληξη...παρόλο που και στο Χέρτα-Αμβούργο (2-0 χαμένες ευκαιρίες σε κενή εστία) αλλά και στο ματς Γ' Γερμανίας(0-1 από το 9', δύο χαμένα πέναλτι) ήμασταν άτυχοι που δεν βγάλαμε  το οver. Aπογοήτευση ήταν η Ντόρτμουντ. Καλύτερο το πρόγραμμα σήμερα με περισσότερες επιλογές και σε εξαιρετικές αποδόσεις.



ΡΕΑΛ-ΕΪΜΠΑΡ G/G: Η Ρεάλ έρχεται από 3 σερί ισοπαλίες και ψάχνει ξέπασμα. Ράμος και Μόντριτς θα λείψουν και είναι σημαντικές απουσίες για την αμυντική λειτουργία που έτσι και αλλιώς δεν είναι καλή μέχρι τώρα.

ΛΕΣΤΕΡ-ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ ΟVER: Η Λέστερ είναι αναγκασμένη να ψάξει την νίκη αφού έχει μείνει πίσω στην βαθμολογία, όμως η Σαουθάμπτον έρχεται από εξαιρετικές εμφανίσεις και είναι άκρως φορμαρισμένη. Υψηλό το οver στο 2,15.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 2: O Πλατανιάς μπήκε εξαιρετικά στην σεζόν και έχει 7 βαθμούς σε τρία ματς. Δεν έγινε όμως και υπερομάδα για να να πληρώνει 1,80 η νίκη του. Ο Παναιτωλικός βελτίωσε αισθητά την απόδοση του μετά την πρεμιέρα στην Τούμπα. Με τον Ουαρντά βγάζει αντεπιθέσεις φωτιά, το έδειξε στο Περιστέρι όπου έφυγε με το διπλό ενώ απείλησε και τον Παναθηναϊκό αρκετές φορές. Παίρνουμε το 4,00 του διπλού.

ΤΟΤΕΝΑΜ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ 1: H Toτεναμ είναι η ομάδα με τα περισσότερα τρεξίματα στην Premier League, με τον Ποκετίνο να παίρνει το 100% από τους παίκτες του. Η Σίτι έδειξε κόντρα στην Σέλτικ αδυναμίες που είχαν να κάνουν με την αδυναμία καλού passing game αφού οι Σκωτζέζοι πίεζαν ασταμάτητα, κάτι άλλωστε που θα κάνει και η Τότεναμ. Η απουσία του Ντε Μπρούινε ήταν φανερή, ενώ αμυντικά υπήρχαν πολλά κενά. Θα ποντάρουμε στην Τότεναμ που έχει τον τρόπο να μπλοκάρει και να ''τρέξει'' τα ατού του Γκουαρντιόλα.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ-ΝΑΠΟΛΙ OVER: Η Νάπολι παίζει πάντα με επιθετική φιλοσοφία και ο Σάρι έχει φέτος πολλές λύσεις στην επίθεση. Η Αταλάντα έχει 5 οver σε 6 ματς πρωταθλήματος και αναμένεται να δούμε ανοιχτό ματς.

Μονό αποδεκτό
ΤΟΤΕΝΑΜ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ  1  3,10

Μονό αποδεκτό
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 2  4,33

Τριάδα
ΛΕΣΤΕΡ-ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ ΟVER  2,15
ΡΕΑΛ-ΕΪΜΠΑΡ  G/G  2,00
 ΑΤΑΛΑΝΤΑ-ΝΑΠΟΛΙ  ΟVER  1,90

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου