Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016

ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΤΕΤΡΑΔΑ ΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑ



Το διπλό του ΑΠΟΕΛ έφτανε και περίσσευε για να βγάλουμε με θετικό πρόσημο την Πέμπτη στα ματς του Europa League. Από τα υπόλοιπα μόνο το διπλό του ΠΑΟΚ πέρασε. Το σημερινό πρόγραμμα είναι αδιάφορο, η βάση μας θα είναι η Γερμανία με 4 επιλογές και ένα οver από την Βραζιλία.



ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ 2: Ψυχολογικά προβλήματα η Λεβερκούζεν...που είναι ικανή για όλα. Έχασε την νίκη κόντρα στην Μονακό δεχόμενη γκολ στις καθυστερήσεις. Γενικά δεν υπάρχει σοβαρότητα στις Ασπιρίνες που έχουν αμφίβολο τον Τσιτσαρίτο. Η Ντόρτμουντ δείχνει να δουλεύει με φουλ τις μηχανές, έβαλε δύσκολα στην Ρεάλ και μπορεί να φύγει με το διπλό από το Λεβερκούζεν.

ΜΠΑΓΕΡΝ-ΚΟΛΩΝΙΑ G/G: Κακή εμφάνιση και πρώτη ήττα της σεζόν για την Μπάγερν στην Μαδρίτη, με τους παίκτες του Αντσελότι να μην μπορούν να βρουν λύσεις απέναντι στο πάθος της Ατλέτικο. Η Κολωνία έχει ξεκινήσει φανταστικά, είναι αήττητη και δεν θα πέσει χωρίς μάχη στο Μόναχο. Ποντάρουμε στο γκολ-γκολ του 2,25.

XEΡΤΑ-ΑΜΒΟΥΡΓΟ ΟVER: H Xέρτα δέχτηκε 6 γκολ στα δύο τελευταία ματς και δείχνει να έχει χάσει την αμυντική της συνοχή. Το Αμβούργο σήμερα θα έχει νέο προπονητή αφού το τραγικό ξεκίνημα έφερε την απόλυση του Λαμπαντία. Περιμένουμε αλλαγή ψυχολογίας στους φιλοξενούμενους που δεν έχουν βρει δίχτυα στα  τελευταία τρία ματς και έρχονται από τέσσερις σερί ήττες. Όπως και να έχει το 2,20 του over είναι υπερβολικό.

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ ΕΡΑΣ.-ΒΕΧΕΝ ΟVER: Ειδικοί στην Γ΄κατηγορία Γερμανίας δεν είμαστε ούτε θα γίνουμε εύκολα...αλλά αν δείτε την αγωνιστική συμπεριφορά των δύο ομάδων θα συμφωνήσετε πως είναι υπερβολικό το 2,10 του Over. Η δεύτερη ομάδα της Βέρντερ εντός έδρας έχει 4 οver σε 4 ματς, έχει δεχτεί γκολ και στα 9 ματς πρωταθλήματος που έδωσε με αποτέλεσμα με 19 γκολ να είναι η χειρότερη άμυνα στην κατηγορία. Η Βέχεν από την πλευρά της μετρά 7 over σε 9 ματς πρωταθλήματος,

ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ ΟVER: H Πόντε Πρέτα είναι η ομάδα με τα περισσότερα οver στο πρωτάθλημα έχοντας 19 σε 27 ματς. Μεγάλο της πρόβλημα η άμυνα αφού με 41 γκολ παθητικό έχει την 4η χειρότερη επίδοση στο πρωτάθλημα. Εντός έδρας είναι ισχυρή αφού μετρά 9 νίκες σε 13 ματς, έχοντας σκοράρει στα 12 από αυτά. Η Μινέιρο βρίσκεται στην 3η θέση και θέλει να πλησιάσει την κορυφή που βρίσκεται 5 βαθμούς μακριά. Επιθετικά πετάει φωτιές με 44 γκολ όμως έχει θέματα στην άμυνα αφού έχει δεχτεί 36 γκολ, επίδοση που είναι η χειρότερη από τις ομάδες της οκτάδας, εκτός έδρας μόλις μία φορά κράτησε το μηδέν. Θα ποντάρουμε στο οver του 2,00.

Τριάδα
ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ ΟVER 2,00
BEΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ ΕΡΑΣ.-ΒΕΧΕΝ ΟVER  2,10
XΕΡΤΑ-ΑΜΒΟΥΡΓΟ  ΟVER  2,20

Δυάδα
ΜΠΑΓΕΡΝ-ΚΟΛΩΝΙΑ G/G  2,20
ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ  2  2,00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου