Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

ΜΕ ΡΙΣΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΙΩΤΑ





Το παλέψαμε χτες εμείς της Γκλάντμπαχ...αλλά ο τραυματισμός του Ράφαελ μας τα χάλασε όλα, αφού από εκείνο το σημείο και μετά δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε καθόλου μπάλα και η Μπαρτσελόνα έφτασε στην ανατροπή. Δίκαιη νίκη και για την Ατλέτικο που δυσκόλεψε αφάνταστα την Μπάγερν. Στοιχηματικά είχαμε κουβαδάκι και χτες, ελπίζουμε σήμερα στο Europa να αλλάξουμε την κατάσταση.





ΑΣΤΑΝΑ-ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ 1: Στο Καζακστάν η Αστάνα είναι πανίσχυρη δεν είχε έχει ήττα σε 9 ευρωπαϊκά ματς.Την πρώτη αγωνιστική έχασε στην Κύπρο παρότι είχε προηγηθεί. Οι Ελβετοί δεν έχουν πολλές λύσεις, έχουν απουσίες και γενικά δεν είναι σε καλή κατάσταση, ενώ έχει πολλά ματς σε λίγες μέρες με αποτέλεσμα να βγάζει κούραση. Αστάνα είμαστε από μικρά παιδιά με σέντερ φορ Καμπανάγκα από το Κονγκό και δίπλα του τον Τουμάσι από την Γκάνα.

ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ-ΠΑΟΚ 2: Ο ΠΑΟΚ παίζει καλά αλλά έχει πρόβλημα στην τελική προσπάθεια. 36 τελικές στα τελευταία τρία ματς (Φιορεντίνα, Τρίπολη, Ξάνθη) μόλις δύο γκολ. Ο Ίβιτς πάντως έχει φτιάξει ένα δεμένο σύνολο που έχει αγωνιστικό προσανατολισμό. Η Λίμπερετς είναι μια μέτρια τσεχική ομάδα, έχει ξεκινήσει κάκιστα το πρωτάθλημα με μία νίκη σε 7 ματς. Ένας παράξενος ιός έπεσε στην ομάδα με αποτέλεσμα να μην γίνει σωστή προετοιμασία για το σημερινό ματς. Πιο σοβαρή απειλή για τον Δικέφαλο θα είναι ο παλαίμαχος Μπάρος, ενώ υπάρχουν και 3-4 Τσέχοι σε καλή ηλικία που δεν είναι καν διεθνείς όμως. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να φύγει με το διπλό, η γκίνια στην τελική προσπάθεια κάποια στιγμή θα σπάσει. Σκόρερ ο Ροντρίγκες που κάνει εκπληκτικές εμφανίσεις...αλλά δεν μπορεί να βάλει γκολ μέχρι  τώρα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΠΟΕΛ 2: H κατάσταση στον Ολυμπιακό συνεχίζει να είναι προβληματική...από το ξεκίνημα της χρονιάς. Ο Μπέντο ακόμα συμπεριφέρεται σαν να είναι σε περίοδο προετοιμασίας, με το ματς κόντρα στην Λάρισα να είναι λόγος απόλυσης μετά το κάκιστο κοούτσαρισμα του Πορτογάλου. Το Καραϊσκάκης θα είναι έτοιμο να αρχίσει την γιούχα αν το πράγμα στραβώσει... Ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να μην έχει το ρόστερ του πρωταθλητή Ελλάδας, όμως πλέον έχει εμπειρίες στην Ευρώπη, είναι δεμένο σύνολο και έχασε το Champions League στις λεπτομέρειες κόντρα στην Κοπενγχάγη, Εξαιρετικό ματς στην πρεμιέρα κόντρα στην Αστάνα που βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να γυρίσει το ματς παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ. Ο Γιαννιώτας είναι έτοιμος για το ματς της ζωής του μετά την τραγική αντιμετώπιση που είχε από τους ερυθρόλευκους. Το 8,00 του διπλού είναι εξωπραγματικό για την κατάσταση που βρίσκεται ο Ολυμπιακός.

ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ-ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΕΖΝ ΟVER: Οι γηπεδούχοι έχουν σημαντικά προβλήματα στην άμυνα αφού έχουν δεχτεί 18 γκολ σε 9 ματς πρωταθλήματος, ενώ και στην Ευρώπη έρχεται από 3 σερί οver. Συνολικά έρχεται από 11 ματς σε όλες τις διοργανώσεις που ήρθαν γκολ-γκολ. Σήμερα θα έχει και σημαντικές απουσίες στην άμυνα με αποτέλεσμα να αναγκασθεί να παίξει με έναν μέσο ως στόπερ. Η Βικτόρια Πλεζν είναι από την φύση της επιθετική ομάδα, πήρε τον βαθμό στην πρεμιέρα κόντρα στην Ρόμα και θα ψάξει αποτέλεσμα στην Βιέννη απόψε. Υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να δούμε ανοιχτό ματς.

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ-ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ 2: Στην Φενερμπαχτσέ επικρατεί χάος και γκρίνια. Ο Ολλανδός τεχνικός Άντβοκατ ακόμα δεν έχει βρει την κατάλληλη χημεία με τους παίκτες του, ενώ το Σουκρού Σαράτσογλου είναι συχνά άδειο...αφού ο κόσμος δεν στηρίζει την ομάδα.Στην πρεμιέρα πήρε τον βαθμό στην Ουκρανία από την Ζόρια με γκολ σε νεκρό χρόνο (95'). Ο Φερναντάο θα λείψει και είναι σημαντική απώλεια αφού και ο Φαν Πέρσι είναι ανέτοιμος. Από την άλλη έχουμε την Φέγενορντ που πάει τρένο με 7 στα 7 στην Ολλανδία και την νίκη επί της Γιουνάιτεντ στην πρεμιέρα. Οι Ολλανδοί νοιώθουν ατρόμητοι, πάνε με την ψυχολογία στα ύψη και θα βρουν τους Τούρκους σε μια άκρως εύθραυστη κατάσταση, το διπλό στο 4,00 μας κάνει.

ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ-ΝΙΣ 2: H Nις πουλάει τρέλα στην Γαλλία, βρίσκεται μόνη πρώτη στην κορυφή χωρίς ήττα, με τον σπουδαίο τεχνικό Λουσιάν Φαβρ να κάνει εξαιρετική δουλειά. Ο Ελβετός έχει καταφέρει να βγάλει τον καλό εαυτό του Μπαλοτέλι με τον τρελόΜάριο να σκοράρει με ευκολία. Μοναδικό μελανό σημεία για την γαλλική ομάδα η ήττα της πρεμιέρας στο Europa League από την Σάλκε. Πλέον καλούνται σήμερα να πάρουν την νίκη για να ρεφάρουν. Η Κράσνονταρ έχει απουσίες και στηρίζεται επιθετικά μόνο στον Σμόλοβ (8 γκολ σε 8 ματς). Η Νις παίζει 3-5-2 και μπορεί να βραχυκλώσει τους γηπεδούχους και να χτυπήσει στην κόντρα. Το διπλό του 4,33 μας κάνει.

Μονό αποδεκτό
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΠΟΕΛ 2  8,00

Μονό αποδεκτό
ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ-ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ 2  4,00

Μονό αποδεκτό
ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ-ΝΙΣ 2  4,33

Tριάδα
ΑΣΤΑΝΑ-ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ  1  2,30
ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ-ΠΑΟΚ 2  2,20
ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ-ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ  ΟVER 1,85

Αnytime Scorer
ΚΑΜΠΑΝΑΓΚΑ(ΑΣΤΑΝΑ)  3,10
ΓΙΑΝΝΙΩΤΑΣ(ΑΠΟΕΛ)  5,50
ΝΤΟΥΡΙΣ(ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ) 2,75
ΜΠΑΛΟΤΕΛΙ(ΝΙΣ)  2,75
ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΣ(ΠΑΟΚ) 4,00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου