Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016

ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ PREMIER LEAGUE ΠΕΠ...




Την Τρίτη μείναμε με το αχ...δώσαμε 10 σημεία πέσαμε μέσα στα 7 και με το ζόρι δεν βγήκαμε χαμένοι. Έτσι είναι αυτά δυστυχώς στο στοίχημα. Από σήμερα μπαίνουμε σε κανονικούς ρυθμούς αφού μέσα στην εβδομάδα έχουμε και Ευρωπαϊκά ματς. Εκεί που αναγκαστικά θα επικεντρωθούμε όπως και όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης είναι το μεγάλο ντέρμπι του Μάντσεστερ...







ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Σ. 1: Ολόκληρος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης σήμερα θα συντονιστεί στο Μάντσεστερ όπου θα δούμε το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της φετινής Premier League. Nτέρμπι που είναι κάτι παραπάνω από ενδιαφέρον και λόγο των δύο ανθρώπων που κάθονται στην άκρη των δύο πάγκων. Ζοζέ Μουρίνιο και Πεπ Γκουαρντιόλα έχουν τεράστια κόντρα εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Όταν ο Πορτογάλος πήγε στην Ρεάλ έφαγε σφαλιάρες στα πρώτα ματς κόντρα στην Μπαρτσελόνα του Γκουαρντιόλα, τώρα όμως παίζει εντός έδρας αφού η Premier League είναι το πρωτάθλημα του... Η Γιουνάιτεντ ξέρει ακριβώς τι πρέπει να κάνει για να παίρνει τους βαθμούς, παίζει κυνικά όχι εντυπωσιακά και οι Πογκμπά, Ιμπραΐμοβιτς έχουν μπει για τα καλά στο κλίμα. Αντίθετα η Σίτι μπορεί να κερδίζει, κάνει όμως μέτριες εμφανίσεις, ο Γκουαρντιόλα κάνει πειράματα, ψάχνει να βρει τους παίκτες που ταιριάζουν στο πλάνο του...γενικότερα οι Πολίτες δείχνουν ακόμα υπό κατασκευή ενώ δεν θα έχουν και τον Αγουέρο. Θα δώσουμε προβάδισμα στον Πορτογάλο και την Γιουνάιτεντ σε αυτή την πρώτη μάχη.




ΛΙΛ-ΜΟΝΑΚΟ 2: H Moνακό ξεκίνησε εντυπωσιακά την σεζόν με 4 νίκες και 1 ισοπαλία σε πέντε επίσημα, κερδίζοντας πριν την διακοπή εύκολα την Παρί με 3-1 ενώ εξασφάλισε την συμμετοχή της στους ομίλους του Champions League με δύο νίκες κόντρα στην Βιγιαρεάλ. Η Λιλ μετά από τρεις αγωνιστικές έχει μία νίκη κόντρα στην νεοφώτιστη Ντιζόν και δείχνει να μην έχει βρει ακόμα τα πατήματα της. Υπερβολικό το 3,10 στο διπλό για μια Μονακό που έχει πετάει...

ΝΙΕΤΣΕΤΖΑ-ΛΕΓΚΙΑ 2: H πρωταθλήτρια Λέγκια είναι δεδομένο πως θα σκέφτεται και το ματς της Τετάρτης με την Ντόρτμουντ για το Champions League, όμως μετά το κακό ξεκίνημα δεν έχει πολλά περιθώρια για γκέλες στο εγχώριο πρωτάθλημα. Πριν την διακοπή πέρασε εύκολα από την έδρα της Ρουχ Χορζόφ και το ίδιο μπορεί να κάνει κόντρα στην σκληροτράχηλη αλλά ομάδα που θα παλέψει για την παραμονή της Νιετζέτζα. Το διπλό στο 1,95 έχει αξία.

ΛΕΙΨΙΑ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΟVER: Eνθουσιασμός στους γηπεδούχους για το πρώτο εντός έδρας ματς της ιστορίας τους στην Μπουντεσλίγκα, έχοντας τινάξει την μπάνκα στις μεταγραφές. Στην πρεμιέρα πάντως έδειξαν κενά στην άμυνα. Η Ντόρτμουντ θα παίξει αποκλειστικά για την νίκη και θα γίνει ματς με ρυθμό. Το μικρό οver του 1,60 είναι πολύ πιθανό.

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ-ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ 1: Η Γουέστ Χαμ ξεκίνησε στραβά την χρονιά με αποκλεισμό στο Εuropa League και δύο ήττες σε τρία ματς στην Premier League. Η απουσία του παικταρά Παγιέ στοίχισε πολύ, ο Γάλλος πλέον είναι στο 100% ενώ ντεμπούτο στην ενδεκάδα θα κάνει ο Ιταλός Ζάζα που αποκτήθηκε από την Γιουβέντους για να κάνει την διαφορά. Η Γούτφορντ ακόμα ψάχνεται...αφού ο νέος Ιταλός τεχνικός Ματζάρι προσπαθεί να παίξει το 3-5-2, ενώ το δίδυμο φωτιά στην επίθεση Ιγκάλο και Ντίνι δεν έχει βρει ακόμα τα πατήματα τους. Ποντάρουμε στον άσο για μια καλοδουλεμένη ομάδα όπως η Γουέστ Χαμ που είναι καθαρά θέμα χρόνου να μας εντυπωσιάσει όπως πέρυσι.

Μονό αποδεκτό
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Σ.  1  2,50





Μονό αποδεκτό
ΛΙΛ-ΜΟΝΑΚΟ 2  3,60

Τριάδα
ΛΕΙΨΙΑ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ  ΟVER  1,60
ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ-ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ   1   1,90
NETΣΕΤΣΑ-ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ  2  1,90

*Η στήλη του Tsatala και στην σημερινή Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου