Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

Ο ΠΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΟΛ




Δύσκολη μέρα χτες με την Σίτι του Γκουαρδιόλα να κερδίζει εύκολα την Γιουνάιτεντ και να μας στέλνει κουβά. Μια από τα ίδια και η Λέγκια και το οver της Ντόρτμουντ, ευτυχώς υπήρχε αυτό το τεράστιο διπλό της Μονακό με 4-1 στην έδρα της Λιλ που μας πλήρωσε 3,60. Το πρόγραμμα σήμερα έχει κάποιες επιλογές που μπορούν να μας δικαιώσουν.


ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1: Ο ΠΑΣ είναι πιο έτοιμος αφού είχε ευρωπαϊκά ματς, ο Πετράκης είχε αρκετό χρόνο να δέσει την ομάδα του ενώ ενισχύθηκε τις τελευταίες μέρες και με τους Ζάιρο, Βιδάλ. Ο Ατρόμητος στα φιλικά έδειξε πρόβλημα στο δημιουργικό κομμάτι και στους Ζωσιμάδες συνήθως τα βρίσκει σκούρα αφού μετρά 14 ήττες σε 17 ματς. Θα πάμε με τον άσο.

ΠΑΟΚ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΟVER: O Παναιτωλικός μετά τον τραυματισμό του Παπάζογλου έχει θέμα...αμυντικά, αντίθετα από την μέση και μπροστά με Ουαρντά, Κλέσιο,Φερέιρα είναι γρήγοροι και ικανοί να χτυπήσουν στην κόντρα. Ο ΠΑΟΚ έχει ποιότητα σε όλες τις γραμμές και τον περιμένουμε να μπει με φόρα στην σεζόν, άλλωστε υπάρχει και αυτό το -3 που ξεκινάει και δεν του επιτρέπει να κάνει γκέλες.

ΜΟΛΝΤΕ-ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ ΟVER&G/G:  Παλεύουν για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο και έχουν κοινό χαρακτηριστικό ότι παίζουν επιθετικά...αλλά έχουν κενά πίσω. Είναι οι δύο ομάδες με τα περισσότερα οver 3,5 στο πρωτάθλημα, ενώ έχουν τις καλύτερες επιθέσεις μετά την Ρόζενμποργκ.

ΡΟΜΑ-ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ G/G: Η Ρόμα έχει τα γνωστά της προβλήματα στην άμυνα...με αποτέλεσμα να δέχεται γκολ με ευκολία και κόντρα στην Σαμπντόρια που έχει το 2 στα 2 και ένα αφηνιασμένο Μουριέλ θα είναι δύσκολο να κρατήσει το μηδέν πίσω...επιθετικά όμως έχουν λύσεις για να βρουν τουλάχιστον ένα γκολ.

Δυάδα
ΠΑΟΚ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΟVER  1,95
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ  1  2,40

Δυάδα
ΜΟΛΝΤΕ-ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ  ΟVER & G/G  2,50
ΡΟΜΑ-ΣΑΜΠΝΤΌΡΙΑ G/G  1,80

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου