Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

ΒΡΗΚΑΝ ΤΟ ΚΕΦΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ




Την Κυριακή έπεσε γκαντεμιά αφού χάσαμε δύο ταμεία, ένα με την Πολωνία να προηγείται 2-0 να έχει τρία δοκάρια και να μένει τελικά στο 2-2. Στο δεύτερο χάσαμε τα 2-3 γκολ της Δανίας με το 1-0 να παραμένει ως το τέλος με τον Έρικσεν να χάνει ακόμα και πέναλτι. Αρκετές επιλογές τόσο στην ζώνη της Λατινικής Αμερικής όσο και στην Ευρώπη, ενώ έχουμε και μια τριάδα μπόνους από την Ασία χωρίς ανάλυση.





ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ 2-3 ΓΚΟΛ: Στην κορυφή έχει περάσει η Αργεντινή, όμως σήμερα θα αγωνιστεί χωρίς τον Μέσι που πέτυχε το γκολ της νίκης επί της Ουρουγουάης, ενώ απουσιάζουν και οι Αγουέρο, Ιγκουαϊν. Γενικά σε αυτή την προκριματική φάση παίζει σφιχτά, έχει την καλύτερη άμυνα με 4 γκολ παθητικό ενώ έχει πετύχει μόλις 7. Η Βενεζούελα με έναν βαθμό αποτελεί τον σάκο του μπόξ έχει δεχτεί 19 γκολ σε 7 ματς και γενικά δείχνει να τα έχει παρατήσει. Με τις απουσίες των φιλοξενούμενων να είναι πολλές περιμένουμε να κερδίσουν όχι όμως εντυπωσιακά για αυτό θα πάμε με τα 2-3 γκολ.

ΠΕΡΟΥ-ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΟVER: Δύσκολα τα πράγματα για το Περού μετά και την ήττα που γνώρισε στην Βολιβία μένοντας στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Χρειάζεται άμεσα νίκες για να κυνηγήσει ως το τέλος μια θέση στο Μουντιάλ. Εντός έδρας τουλάχιστον έχει καλύτερη εικόνα, έχει μαζέψει τους 4 βαθμούς που έχει και έχει βρει δίχτυα στα 9 τελευταία εντός έδρας. Ο Ισημερινός με το εντυπωσιακό ξεκίνημα με 4 σερί νίκες μετρά 2 ήττες και 1 ισοπαλία με αποτέλεσμα να πέσει στην 4η θέση, Προέρχεται από βαριά εντός έδρας ήττα από την Βραζιλία με 3-0 και έχει ανάγκη να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Προέρχεται από 5 σερί οver. Ανάγκη βαθμών έχουν και οι δύο για αυτό θα πάμε με το οver.

BΡΑΖΙΛΙΑ-ΚΟΛΟΜΒΙΑ G/G: Μια καλή εμφάνιση από την Βραζιλία και ξαφνικά έγινε σούπερ φαβορί του 1,40 κόντρα στην πάντα υπολογίσιμη Κολομβία. Δεν ξέρω αν οι Καφετέρος μπορούν να πάρουν βαθμό από την Σελεσάο, άλλα ένα γκολ μπορούν να το βάλουν, άλλωστε περιμένω από τους γηπεδούχους να παίξουν με φουσκωμένα μυαλά μετά το 3-0 στην έδρα του Ισημερινού.

BOΣΝΙΑ-ΕΣΘΟΝΙΑ ΟVER: Η Βοσνία είναι μια ομάδα με εντυπωσιακές αρετές επιθετικά και ειδικά εντός έδρας πάρα πολύ ισχυρή. Η Εσθονία σχεδόν πάντα είναι μια μετριότητα και στο σημερινό ματς θα έχει πάρα πολλές απουσίες με κυριότερη αυτή του αρχηγού Καβλάν με τον κεντρικό αμυντικό της Λίβερπουλ να είναι ο στυλοβάτης της αμυντικής γραμμής. Περιμένουμε εύκολο απόγευμα για τους Βόσνιους με το οver να πληρώνει 2,00.

ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ-ΕΛΛΑΔΑ ΟVER 4,5:  Η νίκη στην Ολλανδία περιμένω να αλλάξει δραματικά την εικόνα της εθνικής... Αυτό που έλειπε στα προκριματικά που μας ξεφτίλισαν και τα Νησιά Φερόε ήταν το κέφι και η πίστη. Την Πέμπτη είδαμε τους παίκτες να έχουν διάθεση και κόντρα στο αδύναμο Γιβραλτάρ που έχει στο ρόστερ του αρκετούς ερασιτέχνες ποδοσοσφαιριστές μπορούν να το επιβεβαιώσουν θα πάμε με το οver 4,5.

ΣΟΥΗΔΙΑ-ΟΛΛΑΝΔΙΑ G/G: Ξεδοντιασμένες δείχνουν και οι δύο...που βρίσκονται σε τελείως μεταβατικό στάδιο με αρκετούς νεαρούς στο ρόστερ. Οι Σουηδοί έχασαν οριστικά τον Ιμπραίμοβιτς ενώ στο σημερινό ματς έχουν αρκετές απουσίες. Στην Ολλανδία έχει μείνει ο Σνάιντερ από την παλιά φρουρά και αρκετοί νεαροί με ταλέντο, οι Οράνιε έδειξαν και στο ματς με την εθνική μας ότι έχουν δρόμο μπροστά τους. Απογοητεύμενες και οι δύο ψάχνουν μια νέα αρχή και το γκολ-γκολ θα είναι αυτό που θα κρατήσουμε.

ΕΛΒΕΤΙΑ-ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Η πρωταθλήτρια Ευρώπης αντιμετωπίζει τον βασικό της αντίπαλο για μια θέση στο Μουντιάλ και η αναμέτρηση μπορεί να χαρακτηριστεί ντέρμπι πρωτιάς και ας είναι πρώτη αγωνιστική. Η απουσία του Ρονάλντο θα κάνει τον Σάντος ακόμα πιο συντηρητικό. Η Ελβετία δεν είναι ομάδα που παίζει ανοιχτά και με ρίσκο. Θα ποντάρουμε στην ισοπαλία στα πρώτα 45 λεπτά.

Τριάδα
ΠΕΡΟΥ-ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ  2,10
ΒΡΑΖΙΛΙΑ-ΚΟΛΟΜΒΙΑ  G/G  2,00
ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ  2-3 ΓΚΟΛ  1,95

Δυάδα
ΓΙΛΒΑΡΤΑΡ-ΕΛΛΑΔΑ  ΟVER 4,5  2,40
ΣΟΥΗΔΙΑ-ΟΛΛΑΝΔΙΑ  G/G  1,90

Δυάδα
ΕΛΒΕΤΙΑ-ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟ  1,95
ΒΟΣΝΙΑ-ΕΣΘΟΝΙΑ ΟVER  2,00

Τριάδα
ΙΡΑΚ-ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ  2   2,50
ΚΙΝΑ-ΙΡΑΝ Χ  3,10
ΚΑΤΑΡ-ΟΥΖΜΠΕΚΙΣΤΑΝ  G/G  2,10

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου