Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016

ΣΤΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ


Θα κάνουμε μια μικρή προσπάθεια σήμερα στα προκριματικά του Μουντιάλ της Ευρώπης, σε χαλαρούς ρυθμούς πάντως. Ανάλυσε εξπρές χωρίς πολλά-πολλά για τις πέντε επιλογές μας.




ΣΛΟΒΑΚΙΑ-ΑΓΓΛΙΑ 2: Ο Σαμ Αλαρντάις θα φέρει νέο αέρα στους Άγγλους που παραδοσιακά πάνε τρένο στα προκριματικά και τα σκατώνουν στις τελικές φάσεις, Η Σλοβακία έχει σημαντικές απώλειες και το διπλό θα μπει στο παιχνίδι μας.

ΝΟΡΒΗΓΙΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΟVER: Οι Νορβηγοί δεν φημίζονται για την σταθερότητα τους στην άμυνα και κόντρα στους πάντα ανήσυχους Γερμανούς θα τα βρουν σκούρα. Πολύ πιθανό να ανοίξει το παιχνίδι με το οver να προσφέρεται σε ικανοποιητικές τιμές.

ΔΑNIA-AΡΜΕΝΙΑ 2-3 ΓΚΟΛ: Οι γηπεδούχοι έχουν θέμα στο γκολ αφού τους λείπει ένας χαρισματικός επιθετικός, κάνουν νέα προσπάθεια αφού ο Όλσεν αποχώρησε από τον πάγκο μετά από 15 χρόνια. Η Αρμενία θα αγωνιστεί χωρίς τον Μικιταριάν κάτι που σημαίνει ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο να σκοράρει. Οι Σκαδιναβοί λογικά κερδίζουν με σκορ 2 ή 3 -0.

ΜΑΛΤΑ-ΣΚΩΤΙΑ ΟVER: Οι Σκωτζέζοι θα ψάξουν σε μία ακόμα προκριματικά φάση την πρόκριση...και η νίκη κόντρα στην πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου είναι απαραίτητη οπότε θα παίξουν επιθετικά. Παραδοσιακά στην άμυνα έχουν μια ροπή στις γκέλες...και αυτό μας οδηγεί στο οver του 2,10.

ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ-ΠΟΛΩΝΙΑ 2: H Πολωνία είναι από τις οργανωμένες ομάδες, γεμάτη ταλέντο και αρκετές λύσεις. Ο Λεβαντόφσκι ξεκίνησε φουριόζος την χρονιά και μόνος αυτός αρκεί για να φύγουν με το διπλό από την έδρα του αδύναμου Καζακστάν.

Τριάδα
ΣΛΟΒΑΚΙΑ-ΑΓΓΛΙΑ 2  1,80
ΚΑΖΑΚΤΣΑΝ-ΠΟΛΩΝΙΑ 2  1,50
ΝΟΡΒΗΓΙΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΟVER  1,80

Δυάδα
ΔΑΝΙΑ-ΑΡΜΕΝΙΑ  2-3 ΓΚΟΛ  2,05
ΜΑΛΤΑ-ΣΚΩΤΙΑ ΟVER  2,10

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου