Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΜΠΟΡΟΥΣΙΑ ΠΑΡΚ



Απίστευτο ματς στο Ντόρτμουντ είδαμε χτες, ασυνήθιστο στην φάση των ομίλων. Φοβερός ρυθμός, πάθος και τρεξίματα από τους γηπεδούχους, εμπειρία, ποιότητα και αντεπιθέσεις φαρμάκι από την Ρεάλ. Στοιχηματικά πέσαμε μέσα και με το γκολ του Κριστιάνο, αλλά πέσαμε έξω στο οver της Λέστερ και το γκολ-γκολ της Μόσχας. Σήμερα έχουμε περισσότερες επιλογές.



ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 1: Το Μπορούσια Παρκ θα φορέσει τα γιορτινά του απόψε για να υποδεχτεί την Μπαρτσελόνα. Η Γκλάντμπαχ εντός έδρας ανεβαίνει επίπεδο, μετρά δέκα συνεχόμενες νίκες. Είναι ομάδα που τρέχει ασταμάτητα, πιέζει ψηλά και δεν αφήνει τον αντίπαλο να πάρει ανάσα. Η Μπαρτσελόνα δεν θα έχει τον Μέσι στην διάθεση της και θα τα βρει σκούρα απέναντι στον ενθουσιασμό και το πάθος των γηπεδούχων. Οι γηπεδούχοι στην άμυνα πάντως έχουν κάποια κενά και οι Σουάρες, Νεϊμάρ μπορούν να τα εκμεταλλευτούν. Περιμένουμε ματς με τρελό ρυθμό, θέαμα και αρκετά γκολ. Πρώτη επιλογή το οver 3,5, με τρέλα πάμε και με το οver 6,5...αλλά και στον άσο που από το 8,00 έπεσε στο 6,50.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ-ΜΠΑΓΕΡΝ Χ: Η Ατλέτικο είναι δεδομένο πως δεν θα φοβηθεί τους Βαυαρούς, άλλωστε δεν έχει περάσει πολύ καιρός από τους περσινούς μυθικούς ημιτελικούς που έστειλαν τους Μαδριλένους στον τελικό. Ο Σιμεόνε δεν θα αλλάξει στυλ και είναι δεδομένο πως η Μπάγερν που ακόμα δεν έχει προσαρμοστεί απόλυτα στα θέλω του Αντσελότι δεν θα έχει ένα εύκολο βράδυ στο Βιθέντε Καλντερόν. Από την στιγμή που οι Ροχιμπλάνκος κέρδισαν την Αϊντχόβεν στην Ολλανδία ξέρουν πλέον πως δύσκολα θα κινδυνέψουν να μείνουν εκτός...ο ένας βαθμός απόψε αφήνει και τους δύο άκρως ικανοποιημένους, οπότε θα πάμε με την ισοπαλία με σκορ 1-1.

ΣΕΛΤΙΚ-MANTΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΟVER 3,5: Η Σέλτικ παίζει φουλ επίθεση με τον Ρότζερς, κάτι που της ταιριάζει απόλυτα στο εγχώριο πρωτάθλημα...αλλά την εκθέτει στην Ευρώπη. Μετά τον παρολίγον αποκλεισμό από την Αστάνα (3-2 συνολικό σκορ με γκολ στο 93' του δεύτερου ματς), ήταν τυχερή κόντρα στην Χαποέλ Μπεν Σαβά(δέχτηκε 4 γκολ)  και φυσικά διασύρθηκε στο Καμπ Νου όταν πήγε να παίξει πιέζοντας ψηλά... Εντός έδρας στο Σέλτικ Παρκ είναι δεδομένο πως θα παίξει και πάλι ανοιχτά με αποτέλεσμα η άκρως φορμαρισμένη Σίτι έστω και χωρίς τον Ντε Μπρούινε να κάνει πάρτι...Οver 3,5 αφού μπορούν να σκοράρουν και οι γηπεδούχοι.

ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ-ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΟVER: Οι Βούλγαροι...έχουν στην ενδεκάδα 7-8 Βραζιλιάνους που τους δίνουν latin στυλ παιχνιδιού και επιθετικό πλουραλισμό. Η Παρι μετά το 1-1 με την Άρσεναλ, αλλά και τις γκέλες στο πρωτάθλημα (ήττα από την Τουλούζ) ψάχνει ξέσπασμα με τον Έμερι να θέλει απαραίτητα την νίκη. Ανοιχτό ματς αφού οι γηπεδούχοι θα παίξουν με ενθουσιασμό μετά και το 1-1 που απέσπασαν στην έδρα της Βασιλείας. Θα πάμε με το το οver.

Μονό αποδεκτό
ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 1  6,50

Μονό αποδεκτό
ΑΤΛΕΤΙΚΟ-ΜΠΑΓΕΡΝ Χ  3,10

Τριάδα
ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΟVER 3,5  2,40
ΣΕΛΤΙΚ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ  ΟVER 3,5  2,20
ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ-ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΟVER  1,70

Mονό αποδεκτό
ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΟVER 6,5  19,00

Aκριβές Σκορ
ΑΤΛΕΤΙΚΟ-ΜΠΑΓΕΡΝ 1-1  5,50
ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 3-2  41,00
ΣΕΛΤΙΚ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ 1-3  10,00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου