Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ Η ΑΤΛΕΤΙΚΟ



Καλά τα πήγαμε την Κυριακή με 4 στα 6 σημεία...όμως τα χαμένα ήταν το καθένα από μία τριάδα με αποτέλεσμα να έρθει ο κουβάς. Xτες δεν ασχοληθήκαμε τελικά...σήμερα όμως θα κοντράρουμε Μπαρτσα.



ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ 2: Το προηγούμενο Σάββατο το μεσημέρι η Μπαρτσελόνα κόντρα στην Λεγκανές έβαλε 5 γκολ και κέρδισε φαινομενικά εύκολα. Όμως αν παρακολουθούσες με προσοχή το παιχνίδι θα έβλεπες τους Καταλανούς να έχουν σημαντικό πρόβλημα με το ανελέητο pressing και το δυναμικό παιχνίδι των γηπεδούχων αφού στην άμυνα δεν υπήρχε ηρεμία. Όλα τα γκολ μπήκαν στην αντεπίθεση από από κάποια μαγική ενέργεια των Σουάρες, Μέσι, Νεϊμάρ που η μικρούλα Λεγκανές τους έδωσε πολλού χώρους. Τώρα όμως η Ατλέτικο θα έχει τον ίδιο τρόπο παιχνιδιού αλλά σε καμιά περίπτωση δεν θα έχει την ίδια αφέλεια, ενώ στις ευκαιρίες που θα έχει ο Γκριενζμάν με τον Καράσκο και τον Κόκε δεν θα συγχωρέσουν. Τα 7 γκολ απέναντι στην Σέλτικ και τα 5 κόντρα στην Λεγκανές καμουφλάρισαν τα προβλήματα της Μπαρτσελόνα...η Ατλέτικο έχει την ικανότητα να τα αποκαλύψει. Στο 6,00 το διπλό.

ΛΕΙΨΙΑ-ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ ΟVER 3,5: Σε εξαιρετική κατάσταση και οι δύο με την νεοφώτιστη Λειψία να περνά σαν τρένο από το Αμβούργο 4-0 και την Γκλάντμπαχ να κερδίζει με 4-0 από το 40' την Βέρντερ. Οι γηπεδούχοι έχουν 3 οver 3,5 στα 4 επίσημα είναι μια ομάδα που παίζει εξαιρετικά την κόντρα...σε κάτι που είναι ευάλωτη η Γκλάντμπαχ αφού δέχεται εύκολα γκολ, επιθετικά όμως πετάει φωτιές.

ΝΙΣ-ΜΟΝΑΚΟ G/G: Μεγάλο ντέρμπι με τις δύο ομάδες να είναι οι μοναδικές αήττητες στην Γαλλία και να βρίσκονται σε εξαιρετικό momentum. Η Νις έχει σκοράρει και στα 5 ματς πρωταθλήματος που έδωσε και η Μονακό μετρά 8 over στα 10 επίσημα που έδωσε. Από ένα γκολ το έχουν.

Moνό αποδεκτό
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ  2  6,00

Δυάδα
ΛΕΙΨΙΑ-ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ  ΟVER  3,5  2,40
ΝΙΣ-ΜΟΝΑΚΟ G/G  1,80

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου