Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016

ΣΚΟΡΑΡΕΙ Ο ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ



To ότι η Μπάγερν δεν βάλει πολλά γκολ το περιμέναμε...δεν υπολογίσαμε όμως ότι θα βάλει γκολ η Ίνγκλοσταντ και έτσι το χάσαμε το σημείο. Κάκιστη η Ξάνθη απείλησε ελάχιστα και ο Πανιώνιος κέρδισε εύκολα με το γκολ-γκολ να πάει περίπατο. Μεγάλη απογοήτευση και η Γουέστ Χαμ που δεν πάλεψε καν...Γενικά κουβάς, πάμε να το αλλάξουμε αυτό σήμερα.



ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ G/G: Δεν τα κατάφερε απέναντι στον Άγιαξ ο Παναθηναϊκός παρότι προηγήθηκε και ξεκίνησε εντυπωσιακά το ματς. Αρκετά προβλήματα αμυντικά για τους Πράσινους. Ο ΠΑΣ κέρδισε εύκολα με 3-0 τον Ατρόμητο στην πρεμιέρα με τους παίκτες του Πετράκη να παρουσιάζουν ένα καλοδουλεμένο σύνολο, άλλωστε δεν έγιναν και πολλές αλλαγές στο ρόστερ. Στις 7 τελευταίες επισκέψεις του στην Λεωφόρο ο ΠΑΣ σκόραρε κάτι που μπορεί να κάνει και σήμερα. Στο 2,50 το γκολ-γκολ.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΠΑΟΚ 2: Το Θεόδωρος Κολοκοτρώνης είναι ένα γήπεδο που προκαλεί τρόμο στον ΠΑΟΚ αφού έχει 7 ήττες στα 8 τελευταία που το επισκέφτηκε. Η ομάδα του Ίβιτς φέτος δείχνει έτοιμη για την υπέρβαση και το πρώτο σημαντικό τεστ είναι το σημερινό ματς στην Τρίπολη. Οι γηπεδούχοι του Χάβου έκαναν τραγική εμφάνιση στην πρεμιέρα με μια τεράστια τρύπα στην άμυνα, αποτέλεσμα της μηδενικής ενίσχυσης. Αυτή την φορά στόπερ θα παίξει ο κεντρικός αμυντικός Ιγκλέσιας. Ο ΠΑΟΚ έχει την δυναμική να φύγει με νίκη και να αποδείξει πως φέτος έχει ανέβει σκαλί.

ΙΝΤΕΡ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 2: Η κατάσταση στην Ίντερ θυμίζει καζάνι που βράζει στους 500 βαθμούς κελσίου...εντός έδρας ήττα από την Χαποέλ Μπεν Σαβά στο Europa League. O Ντε Μπουρ παίζει το κεφάλι του στο σημερινό ματς, αν και είναι ολοφάνερο πως ο Ολλανδός παρέλαβε καμμένη γη από τον Μαντσίνι και απλά δεν μπόρεσε να επαναφέρει την κατάσταση. Η Γιουβέντους μπλόκαρε κόντρα στο ασταμάτητο pressing της Σεβίλλης με αποτέλεσμα να μείνει στο 0-0. Έχει μείνει αήττητη τις τελευταίες έξι φορές που επισκέφτηκε το Σαν Σίρο(3 νίκες, 3 ισοπαλίες) και στην κατάσταση που είναι οι γηπεδούχοι με μια απλά σοβαρή εμφάνιση θα φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης.

ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ ΟVER: Το Μπιλμπάο έρχεται από το βαρύ 3-0 από την Σασουόλο, αλλά και μέτριες εμφανίσεις στο πρωτάθλημα μέχρι τώρα. Ψάχνει μια καλή εμφάνιση και οι πρωταγωνιστές της περσινής χρονιάς Αντούριθ και Ινιάκι Γουίλαμς το πρώτο τους γκολ. Ο Βαλβέρδε τους μοίρασε τον χρόνο συμμετοχής στην Ιταλία την Πέμπτη για να τους έχει φρέσκους. Η Βαλένθια άλλαξε το μισό ρόστερ τις τελευταίες μέρες των μεταγραφών, μετρά 3 ήττες σε 3 ματς πρωταθλήματος έχοντας τεράστιο πρόβλημα στην άμυνα (8 γκολ). Η απόκτηση των Μανγκαλά και Γκαράι θα βοηθήσει ο δεύτερος όμως τραυματίστηκε στο ντεμπούτο του και θα λείψει καιρό. Γενικά οι Νυχτερίδες είναι ομάδα με ταλέντο αλλά και πολλά προβλήματα. Με τους γηπεδούχους να παίζουν μόνο για την νίκη αλλά και την Βαλένθια να είναι με την πλάτη στον τοίχο το οver του 1,95 μας κάνει.

ΧΕΛΣΙΝΜΠΟΡΓΚ-ΝΟΡΚΕΠΙΝΓΚ 2: Μιλάμε για την διεκδικήτρια του τίτλου Νόρκεπινγκ (1 βαθμό πίσω από την Μάλμε) που είναι αήττητη εδώ και 16 ματς έχοντας 6 νίκες στα 7 τελευταία και κοντράρεται με την Χέλσινμποργκ που δεν έχει νίκη στα τελευταία 7 ματς, έρχεται από 5 σερί ήττες γενικά και σερί με 5 σερί εντός έδρας ήττες. Παίρνω το διπλό στο 2,00.

ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ-ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ ΟVER: Mιλάμε για τις ομάδες με τα περισσότερα οver στο πρωτάθλημα της Βραζιλίας η Σαπεκοένσε έχει 16 σε 25 ματς και η Πόντε Πρέτα 17 σε 25 ματς. Οι γηπεδούχοι έρχονται από μεγάλη νίκη στην έδρα της Φλουμινένσε και έχουν την 4η καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα με 36 γκολ αλλά και την χειρότερη με 40 γκολ παθητικό. Η Πόντε Πρέτα μετά το 3-0 επί της Γκρέμιο μπορεί να ονειρεύεται τετράδα, αφού πλησίασε στο -4 την 4η Σάντος.  Έχει βρει δίχτυα στα 14 από τα 15 τελευταία ματς πρωταθλήματος. Θα ποντάρουμε στο οver του 2,35.

Τριάδα
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ  G/G  2,50
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΠΑΟΚ  2  2,15
ΧΕΛΣΙΝΜΠΟΡΓΚ-ΝΟΡΚΕΠΙΝΓΚ 2  1,90

Τριάδα
ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ-ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ  ΟVER  2,35
ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ  ΟVER  1,95
INTEΡ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ  2  1,95



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου