Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ



Όπως ακριβώς περιμέναμε η Ατλέτικο έβαλε δύσκολα στην Μπαρτσελόνα, μπορεί να μην έβγαλε το διπλό όπως θα θέλαμε όμως το ποντάρισμα μας ήταν 100% σωστό. Γεμάτο πρόγραμμα σήμερα ξεχωρίσαμε τέσσερα σημεία, τρεις άσους από ομάδες με δυνατές έδρες και πολλά στο ντέρμπι του Λονδίνου.



ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 1: Μπορεί να είναι βαρύ το 4-0 στην Λεωφόρο αλλά υπάρχουν ελαφρυντικά,ο Τζημόπουλος τραυματίστηκε στο ζέσταμα...έμεινε με 10 από το 20' και στο τέλος με 9 αφού τραυματίστηκε ο Ακόστα και δεν υπήρχαν αλλαγές. Πλέον επιστρέφεις στους Ζωσιμάδες όπου είναι πανίσχυρος και έχει τρομερή παράδοση με τον Πλατανιά αφού οι Κρητικοί σε 4 ματς έχουν τρεις ήττες και μία ισοπαλία χωρίς να πετύχουν γκολ. Ο Ζάιρο θα πάρει την θέση του Ακόστα στην ενδεκάδα και η επιστροφή του Λίλα από τιμωρία μεγαλώνει ακόμα περισσότερο το οπλοστάσιο του Πετράκη. Το δύο στα δύο που έκανε ο Πλατανιάς μάλλον είναι υπερβολικό...Άσος στο 2,25.

ΑΡΣΕΝΑΛ-ΤΣΕΛΣΙ ΟVER: Μεγάλο ντέρμπι με τις δύο ομάδες να μην έχουν ξεκινήσει ιδανικά την σεζόν....με μελανό σημείο και για τις δύο τις εντός έδρας ήττες από την Λίβερπουλ. Προβλήματα στην άμυνα αφού μόνο σε ένα από τα πέντε έχουν κρατήσει το μηδέν. Ο χαμένος θα μείνει αρκετά πίσω και περιμένουμε ανοιχτό ματς με γκολ.

ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΣΕΒΙΛΛΗ 1: Πήρε φόρα η Μπιλμπάο που έρχεται από τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα και δείχνει να έχει βρει τα πατήματα της. Η Σεβίλλη έρχεται από μια τυχερή νίκη κόντρα στην Μπέτις και έχει παραμείνει αήττητη σε πέντε ματς πρωταθλήματος ενώ δεν έχασε και στο Τορίνο. Πάντως η εικόνα της γενικά δεν είναι και τόσο πειστική, έχοντας πάρει ματς στις λεπτομέρειες. Στο Σάν Μαμές οι Βάσκοι είναι πανίσχυροι και η Σεβίλλη δεν έχει νίκη εκτός έδρας σε αγώνα της Πριμέρα εδώ και 21 ματς. Φοβερή παράδοση με 6 σερί νίκες η Μπιλμπάο.

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ 1: Στο 1,90 παίρνουμε τον άσο της εκπληκτικής Γκλάντμπαχ και δεν χρειάζεται να γράψουμε και πολλά, πανίσχυρη στο Μπορούσια Παρκ (9 σερί νίκες) κόντρα σε μια Ίνγκολσταντ που δεν έχει ακόμα νίκη και δείχνει αλλαγμένη προς το χειρότερο σε σχέση με πέρυσι, ενώ στα 12 τελευταία εκτός έδρας στην Βundesliga έχει 8 ήττες και 4 ισοπαλίες.

Δυάδα
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 1  2,25
ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ 1  1,90

Δυάδα
ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΣΕΒΙΛΛΗ  1  2,20
ΑΡΣΕΝΑΛ-ΤΣΕΛΣΙ  ΟVER 1,75

*Η στήλη του Tsatala στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου