Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΛΗΘΩΡΙΚΟ... ΜΑΤΣ ΣΤΟ ΜΠΟΡΟΥΣΙΑ ΠΑΡΚ







Μεγάλο διπλό για την Λίβερπουλ χτες στο Στάμφορντ Μπριτζ κάνοντας εξαιρετική εμφάνιση ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, με τον Χέντερσον να βάζει φοβερή γκολάρα. Αν ο Κλοπ καταφέρει να περιορίσει τις απώλειες βαθμών σε εύκολα ματς...μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο. Στοιχηματικά το διπλό μας πλήρωσε, αλλά θέλαμε ακόμη ένα γκολ για το οver 3,5, ενώ και η Μίλαν θυμήθηκε χτες να κάνει σοβαρή εμφάνιση κερδίζοντας την Σαμπντόρια. Πέντε σημεία σήμερα, τέσσερις επιλογές με γκολ και το διπλό της Γουέστ Χαμ.





ΞΑΝΘΗ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ G/G: Έχασε εύκολα η Ξάνθη από την ΑΕΚ δείχνοντας αρκετές αδυναμίες στην άμυνα. Επιθετικά εκτός από το γκολ δημιούργησε μερικές ευκαιρίες, άλλωστε έχει παίκτες με ποιότητα. Ο Πανιώνιος εντυπωσίασε κόντρα στον Αστέρα τον οποίο και κέρδισε εύκολα με 3-0, δείχνοντας μια συνέχεια...σε σχέση με την εντυπωσιακή περσινή χρονιά. Η απουσία του Οικονόμου από το κέντρο άμυνας θα αφήσει κενό και ο νεαρός Καμερουνέζος Γκοαιτά που θα τον αντικαταστήσει είναι ένα μυστήριο...Θα ποντάρουμε στο γκολ-γκολ αφού η Ξάνθη είναι αναγκασμένη να παίξει για την νίκη και οι Πάνθηρες έχουν δόντια.


ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ OVER 3,5: Τα ματς μεταξύ των δύο ομάδων παραδοσιακά έχουν πολλά γκολ, είναι χαρακτηριστικό πως στα τελευταία 22 που βρέθηκαν αντιμέτωπες μπήκαν 85 γκολ (μ.ο. 3,8 ανά ματς). Η Γκλάντμπαχ έρχεται από δύο σερί βαριές ήττες σε Φράιμπουργκ και Μάντσεστερ και θέλει να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα με το Μπορούσια Παρκ να της δίνει πάντα ώθηση. Η Βέρντερ έχει ξεκινήσει χάλια την χρονιά, αφού αποκλείστηκε στο κύπελλο από άγνωστη ομάδα, δέχτηκε 6 γκολ από την Μπάγερν και ηττήθηκε εντός έδρας από την Άουγκσμπουργκ. Περιμένουμε από τους γηπεδούχους να κερδίσουν, όμως η Βέρντερ θα σκυλιάσει για κάτι καλό, ποντάρουμε λοιπόν στο οver 3,5...και το τραβάμε ακόμα περισσότερο με το over 6,5.

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ-ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ 2: Η Γούεστ Χαμ έρχεται από εντός έδρας ήττα με 4-2 από την Γουότφορντ παρότι προηγήθηκε με 2-0. Τα σφυριά δεν έχουν μπει καλά στην σεζόν...και κάνουν εύκολα το λάθος στην άμυνα. Ο Μπίλιτς είναι καλό τεχνικός και είναι θέμα χρόνου να επαναφέρει την ομάδα στον σωστό δρόμο, άλλωστε πέρυσι έκαναν εντυπωσιακή χρονιά. Στην Γουέστ Μπρομ επικρατεί ψυχρός πόλεμος με τον προπονητή Πιούλις να έχει τεράστια κόντρα με την διοίκηση...που όμως άλλαξε αφού ο σύλλογος πωλήθηκε σε Κινέζο επιχειρηματία. Περιμένουμε την αγωνιστική άνοδο της Γουέστ Χαμ και το διπλό στο 2,80.

ΛΕΓΚΑΝΕΣ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΟVER 3,5: Περιμένω από την Μπαρτσελόνα να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς με την Τρίτη όπου διέλυσε με 7-0 την Σέλτικ, η ήττα από την Αλαβές στο Καμπ Νου...ακόμα δεν έχει ξεχαστεί. Η Λεγκανές θα προσπαθήσει να παίξει άμυνα ταμπούρι, κάτι που κατάφερε κόντρα στην Ατλέτικο και πήρε το 0-0...όμως με την τριάδα Μέσι, Νεϊμάρ και Σουάρες στην ενδεκάδα και μάλιστα σε καλή κατάσταση τα πράγματα δυσκολεύουν. Το οver 3,5 θα είναι η επιλογή μας.

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ-ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ 1&UNDER 3,5: Στην Μπάγερν έπεσε επιδημία γαστρεντερίτιδας με αποτέλεσμα να μείνουν εκτός οι Λαμ, Αλάμπα, Μίλερ και μερικοί να έχουν συμπτώματα αλλά όχι σε μεγάλο βαθμό.Για πρώτη φορά σε αποστολή φέτος οι Μποάτενγκ, Ρόμπεν, Κομάν. Η Ίνγκολσταντ όπως και πέρυσι παίζει φουλ άμυνα με πολλά τρεξίματα με στόχο την παραμονή, Ίσως χαριστεί...η Μπάγερν στην γειτόνισσα βαυαρική ομάδα και θα πάμε με τον άσο σε συνδυασμό με το under 3,5. Πέρυσι τους κέρδισε με 2-0.

Δυάδα
ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ  ΟVER 3,5  2,00
ΞΑΝΘΗ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ G/G  2,20

Δυάδα
ΛΕΓΚΑΝΕΣ-ΜΠΑΡΤΕΛΟΝΑ  ΟVER 3,5  2,10
ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ-ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ  1&UNDER 3,5

Μονό αποδεκτό
ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ-ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ  2  2,80

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου