Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ ΜΕ ΚΛΟΠ ΣΤΑ ΝΤΕΡΜΠΙ Η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ



Μετά και τον χτεσινό κουβά...κλείσαμε το πρώτο ευρωπαϊκό τριήμερο της σεζόν με άσχημο τρόπο και κακές επιλογές. Ο αγώνας είναι ασταμάτητος και ακόμα σήμερα Παρασκευή στο πρόγραμμα υπάρχει μια ματσάρα που δεν γίνεται να αγνοήσουμε.






ΤΣEΛΣΙ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 2: Η Λίβερπουλ του Κλοπ μας προσφέρει μέχρι τώρα πολλές συγκινήσεις...Απίστευτα τρεξίματα, πίεση ψηλά, γρήγορο παιχνίδι και γενικά άκρως διασκεδαστικά ματς. Το πρόβλημα της είναι η άμυνα που δέχεται πάρα πολύ εύκολα γκολ (7 σε 4 ματς). Με τον Γερμανό τεχνικό στον πάγκο σε 10ντέρμπι (με Τότεναμ, Σίτι, Γιουνάιτεντ, Άρσεναλ) έχει μόλις μία ήττα. Η Τσέλσι έχει αρκετές αδυναμίες στα πρώτα ματς, ειδικά στην άμυνα(δεν δέχτηκε γκολ μόνο κόντρα στην Μπέρλνι). Ο Κόντε έχει περάσει το μαχητικό πνεύμα...αλλά θέλει δουλειά για να επαναφέρει την Τσέλσι στο δρόμο των επιτυχιών. Με τις αμυντικές αδυναμίες που έχουν και οι δύο, πρώτη μας επιλογή θα είναι το οver 3,5 ή το G/G & Οver, κρατάμε και το διπλό αφού η Λίβερπουλ του Κλοπ δεν χάνει σε τέτοια ματς.

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ-ΜΙΛΑΝ 1: Η Μίλαν παραπαίει...μετά την τεσσάρα από την Νάπολι ήρθε η οδυνηρή εντός έδρας ήττα από την Ουντινέζε. Μοναδικό θετικό αποτέλεσμα η νίκη επί της Τορίνο με 3-2...με το Ντουναρούμα να πιάνει πέναλτι στις καθυστερήσεις. Γενικά οι Μιλανέζοι εχουν πρόβλημα στα μετόπισθεν, ενώ στην επίθεση όλοι ψάχνουν τον Μπάκα... Η Σαμπντόρια έχασε στην Ρώμη με πέναλτι αρκούδα στις καθυστερήσεις, παρουσίασε για ακόμη μια φορά εξαιρετική εικόνα ενώ ο Μουριέλ με τον Κουαραλιέλα έχουν ταιριάξει ιδανικά στην επίθεση. Αναμένεται αρκετός κόσμος στο Λούιτζι Φεράρι της Γένοβας θα πάμε με τον άσο.

Μονό αποδεκτό
ΤΣΕΛΣΙ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ  2 3,40

Δυάδα
ΤΣΕΛΣΙ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ  ΟVER 3,5  2,60
ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ-ΜΙΛΑΝ  1  2,90

1 σχόλιο: