Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

ΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ Ο ΠΑΟΚ





Στην κερκίδα πήραν άριστα οι Πολωνοί...της Λέγκια με την εντυπωσιακή ατμόσφαιρα, στο χορτάρι όμως απλά δεν κατέβηκαν να παίξουν, κάτι που φάνηκε πριν αρχίσει το ματς με τον παικταρά Νίκολιτς να μένει στον πάγκο. Στην τριάδα μας τα χάλασε το ματς στο Τορίνο που έμεινε στο βαρετό 0-0. Σήμερα έχουμε Europa League και χρειάζεται προσοχή, αφού έχουμε 24 ματς. Καταλήξαμε τελικά σε 4...αν και είχαμε στα υπόψη αρκετά παραπάνω.





ΠΑΟΚ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ 1: Ο ΠΑΟΚ εμφανίζεται σοβαρός στο ξεκίνημα της σεζόν, έχασε την πρόκριση από τον Άγιαξ στις λεπτομέρειες και δεν είχε κανένα πρόβλημα κόντρα στην Ντιναμό Τιφλίδας. Ο κόσμος δείχνει να στηρίζει θερμά την φετινή προσπάθεια και η Τούμπα αναμένεται γεμάτη και σήμερα. Η Φιορεντίνα έχει πολλά προβλήματα στο ξεκίνημα τη σεζόν με τον προπονητή Πάουλο Σόουζα να έρχεται σε ρήξη με την διοίκηση και να φτάνει ένα βήμα από την αποχώρηση. Ο λόγος, η μην μεταγραφική ενίσχυση και η πώληση βασικών ποδοσφαιριστών. Κλασικά περιμένουμε τους Βιόλα να σνομπάρουν την διοργάνωση και τον Πορτογάλο τεχνικό να κάνει γερό rotation, αφήνοντας εκτός τους Ίλισιστς, Κάλινιτς. Θα πάμε με ρίσκο στον άσο, αφού ο φετινός ΠΑΟΚ μας κάνει κλικ, με υπομονή μπορεί να έρθει μια μεγάλη νίκη. Για σκόρερ θα πάμε με τον φορμαρισμένο Ροντρίγκεζ, άλλωστε με την Φιορεντίνα να παίζει 3-5-2 θα βρει πολλούς χώρους.

ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΙΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟVER: Η ελβετική ομάδα δεν ξέρει να παίζει άμυνα και μετρά 9 οver στα τελευταία 10 ματς... Από την άλλη έχουμε ένα Ολυμπιακό που είναι γεμάτος λύσεις από την μέση και μπροστά...άλλα άδειος στην άμυνα με τους Μποτία, Ντα Κόστα να μην θεωρούνται και στόπερ επιπέδου. Το οver θα κρατήσουμε.

ΚΟΝΙΑΣΠΟΡ-ΣΑΧΤΑΡ ΝΤ. 1Χ: Mετά την εξαιρετική περσινή χρονιά που την έφερε στην 3η θέση και της έδωσε Ευρωπαϊκό εισιτήριο για πρώτη φορά στην ιστορία της, έχει και φέτος υψηλές φιλοδοξίες. Έδρα κάστρο το Τόρκου Αρένα στο Ικόνιο, σε κάθε ματς κατάμεστο μόλις μια ήττα στο περσινό πρωτάθλημα στις 29 Αυγούστου του 2015. Εξαιρετική ανασταλτικά και κυνική μπροστά. Δεν αποδυναμώθηκε το καλοκαίρι με τον έμπειρο κόουτς Κοτσαμάν να στηρίζεται περισσότερο στο σύνολο και την ομοιογένεια που έχει η ομάδα του. Η Σαχτάρ δεν μπορεί να βρει ακόμα τα πατήματα της...κάτι λογικό αφού o Λουτσέσκου αποχώρησε μετά από 12 χρόνια και ο άπειρος νέος τεχνικός Φονσέκα είναι ακόμη ευάλωτος. Ο αποκλεισμός από τα προκριματικά του Champions League (Γιουνγκ Μπόις) έφερε τα πρώτα σύννεφα. Βασίζεται στους Βραζιλιάνους (7 έχει στο ρόστερ) που όμως δεν έχουν σταθερότητα...Θα ποντάρουμε στην δίψα και τον ενθουσιασμό των γηπεδούχων.

ΑΠΟΕΛ-ΑΣΤΑΝΑ G/G: Η Αστάνα μπορεί να μην γεμίζει το μάτι...όμως έχει πολλές λύσεις επιθετικά με τους Κάνιας (Κολομβία), Τβουμάσι(Γκάνα), Καμπανάγκα(Κόνγκο), Μαξίμοβιτς να είναι παίκτες με μεγάλη ποιότητα. Σκόραρε 6 γκολ κόντρα σε ΜΠΑΤΕ και Σέλτικ.Μετά την περσινή συμμετοχή της στους ομίλους του  Champions League (μάζεψε 3 βαθμούς) έχει την εμπειρία και δεν θα φοβηθεί στην Λευκωσία, άλλωστε μόλις πέρυσι πήρε σε αυτό το γήπεδο την πρόκριση παίρνοντας ισοπαλία (1-1). Ο ΑΠΟΕΛ δεν τα κατάφερε κόντρα στην Κοπεγχάγη και υποβιβάστηκε στο Europa League, αμυντικά δεν εμπνέει σιγουριά και δύσκολα θα κρατήσει το μηδέν πίσω.


Δυάδα
ΠΑΟΚ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ  1  2,75
ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΙΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  ΟVER  1,75

Δυάδα
ΑΠΟΕΛ-ΑΣΤΑΝΑ  G/G  2,25
ΚΟΝΙΑΣΠΟΡ-ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΤΣΕΚ  1Χ  2,10

Αnytime Scorer
ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΣ(ΠΑΟΚ)  4,50
ΚΑΜΠΑΝΑΓΚΑ(ΑΣΤΑΝΑ) 4,75

1 σχόλιο: